Detox čriev a tráviaceho traktu

6. nov 2023

Odporúčaného prosím nápoj alebo tablety na Detox čriev a tráviaceho traktu
Bojujem s bolestivým akne na lícach a brade
Ďakujem

kkovacovak
6. nov 2023

Detox tvojho tela zabezpečujú orgány. Napríklad taká pečeň ktorú predpokladám že máš. Výrobky na detox sú marketingový ťah a vyhodené peniaze. Môžu ti skôr ublížiť a zamedziť funkčnosti orgánov ktoré prave majú za úlohu čistiť organizmus. Na čistenie čriev ti nepomôže nič iné len pestrá a vyvážená strava. Odporúčam zvýšiť dávku probiotik prípadne piť denne kyslé mliečne výrobky ktoré obsahujú laktobacily. Dermatológ ti povedal že si máš kvôli akné čistiť črevá? Ak áno tak ho vymeň. Ak si u žiadneho nebola tak prvé kroky majú ísť tam a nie na eshop s prípravkami na detox.

123369
6. nov 2023

Tak keď pani vyššie spomína tú pečeň ,tak skús pestrec mariánsky. Je na detox pečene. Ja si s ním robím kúru aspoň raz za rok ( trojmesačnú) .
To že pestrec je výborný na pečeň sa docitas všade, nič za to nedáš . Ja konkrétne objednávam s eshopu vasbylinkar.sk . Je naozaj kvalitný,v lekárni sa dajú kúpiť aj lacné verzie, ale nieje tak najemnucko podrobený a nieje tak kvalitný. Každopádne je to na tebe. A na tvár večer kyselinu glikolovu, alebo pre začiatok mliečnu.

h2
6. nov 2023

Pôst. Každé ráno pohár vlažnej vody s citrónom a javorovým sirupom, okrem toho len čistá voda, bylinkové čaje, poprípade zriedená čerstvá ovocná, alebo zeleninová šťava. Žiadna tuhá strava. Skús vydržať niekoľko dní, ak si inak zdravá, je to bezpečné.

kkovacovak
6. nov 2023

@h2 pozor lebo voda s citrónom nemusí každému vyhovovať a je mnoho ľudí ktorým je práve po citrónom na lačno nevoľno. Ďalšia vec je že toto by sa nemalo piť denne a keď už bez toho niekto nemôže byť tak piť slamkou. Dlhodobé vystavovanie takému kyslému prostrediu je nebezpečné pre zubnú sklovinu a človek si tak zarába na ďalší problém. Pôst okej ale pôst so šťavami nie je pôst. Je prijímané veľké množstvo vlákniny nalačno bez ostatných zložiek potravy a naopak môže mať človek, ktorý na toľko vlákniny nie je zvyknutý problémy s trávením.

nikasmile
6. nov 2023

10.dňová očista so zelenými smoothie.

h2
6. nov 2023

@kkovacovak Čistá šťava neobsahuje vlákninu.

nikpa
6. nov 2023

Drevený čistý pestrec mariánsky 2 ČL ráno a 2 poobede. Rozomlete ľanové semienka 1ČL a probiotiká. To si dávam ja tak 2x ročne na detox a účinky vidím takmer hneď.

maciak410
7. nov 2023

Nejedz ziadny cukor a rastlinné oleje.

monika4487
7. nov 2023

A su to vyrazky dlhodobe? Mozno navstivit alergologa, nech vam spravi testy na intolerancie (HiT, fruktoza, laktoza) + SIBO. Ale tak sama asi pestrec mariansky drveny a k tomu probiotika.

banalu
7. nov 2023

Treba hladat pricinu a nevymyslat somariny, akne je pravdepodobne nasledok intolerancie, alergie ci diagnoz spojenych s crevami. Aby si si tymi ocistami, vodami s citronom a podobnymi nezmyslami nezhorsila uz existujuci problem v crevach.

krisbar
7. nov 2023

Vysad najskor na par mesiacov mlieko. Potom lepok. Mne sa tak ukazovala intoleranica na kravske mlieko. Sa pozri na svoju stravu zblizka, mozno jest same chujoviny spracovane a toto je vysledok.

autor
7. nov 2023

@krisbar denne varím pre seba aj syna čerstvú stravu, veľa zeleniny ovocia, nepijem, nefajcim

autor
7. nov 2023

@kkovacovak Ano dermatológ povedal že čreva treba vyčistiť a mám si dohľadať na internete je toho kopec
Ďakujem za rady

krisbar
8. nov 2023

ved skus zatial vyhodit jeden alergen. telo nemoze byt toxikovane, bola by si mrtva. len ti nieco zle travi (napr laktoza, alebo lepok) a to sa prejavuje na pleti. zbytocne budes do seba davat pestrece a nejake detox pripravky, ked napr tvoje creva nemaju dsotatok laktazy na spracovanie kravskej bielkoviny.

monika4487
8. nov 2023

Prosim napiste mi spravu, ja som to riesila minuly tyzden u alergologa. Tiez mam vyrazky na brade.

monulik007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ss_i_m_o_n_a
2. apr 2024

Mne pomohli produkty odtiaľto.
https://sibirskydetox.sk/

original_d
4. apr 2024

Ako ste dopadla prosim? Trapk ma rovnaky problem