Cvičenie doma pri deťoch

lily14
7. nov 2021

Prinutite sa doma cvičiť?.pre covid nechcem chodiť do posilňovne a od leta 4 kg hore ... sladkosti milujem áno treba obmedziť ale hlavne chcem cvičiť .Vám to ide aj doma? Pri deťoch?

mamina0078
7. nov 2021

Ja vždy keď som začala tak maximálne po mesiaci som skončila pretože samú ma to nebavilo aj keď som vyskúšala X rôznych štýlov ráno, večer, cez deň, s videami od výmyslu sveta. Ale behať nemám problém chodiť sama je to taká moja psychohygiena. Ale napríklad kamoška cvičí pravidelne len doma (má jedno dieťa 4r ale cvičí takmer od pôrodu po celý čas)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristiii
7. nov 2021

@lily14 neviem aké veľké máš deti, ale mne sa podarilo pravidelne doma cvičiť, keď bol syn malý, cca 2-3 roky, vždy poobede, keď spal. Potom to bolo trocha náročnejšie a teraz je už veľký (11), tak to už mám času koľko len chcem 😆 Ale my sme sami dvaja, keby mám chlapa, tak tých 20-30 minút denne by snáď zvládol obetovať, keby mi na tom záleží.

jess_y
7. nov 2021

Mne by sa aj akotak dalo pri malej, ale som taká lemra lemravá, že to nehrozí.. Už xy-krát som začala ale nikdy my to nevydržalo viac ako 3dni 😂 a tiež mám ešte po tehotenstve pár kíl navyše. Ale tak radšej si poplačem, že som tučná a dám si čokoládu na smútok, než by som cvičila 🙈🤷‍♀️😂

marpel
7. nov 2021

@elizabet173 “obesiť deti mužovi na krk” 😂😂😂, riadne ma to pobavilo. 😅
Ale áno, presne tak som cvičila aj ja doma. Každý deň som si vyčlenila hodinu pre seba, zamkla sa v izbe a cvičila. O dcéru sa zatiaľ postaral manžel.
Mne sa večer po celom dni nechcelo cvičiť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marpel
7. nov 2021

@elizabet173 ja poznám iba zavesiť na krk. 😄
A obesit som si doslovne predstavila. 🙈😂
Ale super to urobila tvoja známa. Určite to pomohlo viac ako hádky a dohováranie. Niekedy sú takéto radikálne riešenia potrebné.

jana_eyre_2
7. nov 2021

Cvičila som dlho a deťmi, bohužiaľ musela som s tým skončiť lebo lepšie cvičia keď ich vediem a nápravam.. (najstarší syn má skoliozu, takže cvicit musí) každý večer si vravím že budem cvicit potom a každý večer som taká lenivá že si len čítam.. takže momentálne mi cvičiť nejde.. čo ale dodržujem dlhé roky sú dlhé prechadzky, či bicykel..

(Skúšala som chodiť aj na skupinové cvičenia, ale mne to proste vadí, nemám rada cvičiť v kolektíve aj keď som tam chodila s kamoškami.. som proste odlud)

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evkamotka
7. nov 2021

Mesiac dozadu som zacala cvicit cez obed ked krpec spi (druhy je v skolke). Trocha upravila stravu a mam dole prve kila 🙂
Doma, na youtube su videa od Cvicte so Zuzanou. Nikdy som v posilke nebola a ani nepojdem. Nepotrebujem aby ma druhi videli ako funim :D

jana_eyre_2
7. nov 2021

@elizabet173 presne ja maximálne plaváren medzi ľuďmi 😁

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikynike
7. nov 2021

Ano, da. Mam 3 deti vo veku 4, 6, 8 a som s nimi sama. O 20.00 su v posteli a vtedy idem na to. Co treba este porobit a nachystat na dalsi den riesim az potom.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1gabriela13
7. nov 2021

@lily14 áno dá sa,celý covid som tak precvičila hneď ráno ako sme vstali 6 dní zo 7ich. Dcéra si zvykla úplne v pohode. Po týždni mi nosila 2kg činky že mami budíček ideme cvičiť 🤣ale ak začneš cvičiť musíš obmedziť aj sladkosti ,bez toho to nejde.

rebeca89
7. nov 2021

@lily14 Ahoj,som na materskej s dvoma deťmi (1,4) a darí sa mi popri nich a domácnosti cvičiť od februára aspoň 5 dní v týždni. Cez deň kým som s nimi cvičím "posilňovačky" (drepy,kliky, brušáky,cviky na lýtka,zadok) a oni sa zapájajú svojím spôsobom 😃 A keď spia, cvičím na steperi/trenažéri. Ak staršieho neuspím,tak na stroji cvičím až podvečer keď príde manžel. Keď začali ísť kilá dole,už som nevedela prestať,je to ako závislosť. Ja som ale mala veľmi veľkú nadváhu,nie ako ty. A dala som dole od februára 27 kíl 💪 Držím palce, keď sa správne namotivuješ,tak to pôjde 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebeca89
8. nov 2021

@elizabet173 ďakujem ♥️

lily14
autor
8. nov 2021

@rebeca89 klobúk dole👌