Ako obmedzit sladké?

9. jan 2024

Zdravím...baby hlavne vy, prosim vás ako sa vám podarilo obmedziť sladké? Začala som cvičiť, aj stravu som upravila...ale to sladké je moja smrť 😵😵😵 mam dve malé deti tak sem tam doma nejaká sladkosť pre ne musí byť, inak by som ndkupovala ...a preto ma to aj láka
Ďakujem za rady 🙂

pribinak
9. jan 2024

Však si kúp kvalitnú coko a kúsok so daj, veď nie do v base

stellarstar
9. jan 2024

Daj si namiesto toho nejaké ovocie alebo zeleninu

kirakira
9. jan 2024

skus si v lekarni kupiť chrom vyživovy doplnok znižuje chuť na sladke a pomaha udržovať hladinu cukru v krvi

anjelicek26
9. jan 2024

Normalne vymenit sladke za zutie niecoho ineho - u mna tekvicove a slnecnicove semienka, funguje na sto percent... a musim priznat, ze ich prve dni bolo aj pol kila denne, potom sa ta chut na sladke proste zmiernila az ustupila uplne...

gabriela2952
9. jan 2024

Odporúčam fit sladkosti, samozrejme tiež nezjest celý plech

lonely66
9. jan 2024

deti-nedeti, nedržať doma. deťom dáš aj postrúhané jabĺčko zmiešané s medom alebo cukrom, už keď musíš... ale deti ak nie sú na sladké naučené, nebudú ani pýtať. čo sa týka sladkostí, tak potom ideálne kvalitná horká čokoláda s vysokým percentom kakaa. iste ti uškodí menej, než sladké a "tučné" čokolády.

veselo_neveselo
9. jan 2024

Pravidelne jest a vyvazenu stravu. Ranajky, desiata, obed, olovrant a vecera - a potom medzi tym nebudes mat cas vyjedat (budes najedena). Ono sa to nezda, ale telo si zapyta kazde cca dve hodky.
Napis nam, kedy to sladke vyjedas? Cez den, ked kamsi bezis?
Alebo vecer, ked si konecne sadnes?

cavelocavelo
9. jan 2024

Kúp si kvalitnú horkú čokoládu a daj si kúsok ono to zmierni chuť na sladké (väčšinu času)😀

simsalabim
9. jan 2024

@anjelicek26 ale tie su mega kaloricke… aby toho nezjedla viac ako je v kusku cokolady.

makulienka1
9. jan 2024

Skúsila by som zvýšiť príjem bielkovín.

nikpa
9. jan 2024

Mne pomáha chróm. Ak ho užívam, nemám vôbec chuť na sladké, inak by som zožrala sladké aj za 5 detí. No alebo robím ešte to, že len použujem sladké v ústach a vyplujem, neprehltnem. Psycho 🙈😀 celý život s tým bojujem.

titla
10. jan 2024

Ja som milovnik cokolady, ale nastavila som sa tak, ze po obede si dam 2 kocky kvalitnej cokolady, alebo jeden bonbon a pod. Len taku sladku bodku. Doprajem si svoju sladku davku (aj s ritualom) a zaroven nemam vycitky.
Ale musim si dat pozor, aby som neprekrocila tu svoju hranicu. Lebo s mnozstvom rastie chut a ak zjem viac, mam chut na viac a som v tom kolotoci. Musim sa trosku strazit. Za normalnych okolnosti to nie je problem, ale ked som unavena a nevyspata chut na sladke stupa a potom som v pokuseni.

jankalukasova
10. jan 2024

@anjelicek26 to je síce fajn... lebo nezje cukor ale zato hromadu tuku (aj keď prospešného).

anjelicek26
10. jan 2024

@jankalukasova tam ide o vyslovene o detox od cukru, nie zrovna na chudnutie...trva to par dni, potom sa tie hodnoty inzulinovej hojdacky stabilizuju..