Ako nájsť motiváciu cvičiť?

9. okt 2023

Ahojte, máme malé bábätko 2 mesačné. Na začiatku septembra sme boli pri hlavnej rehabilitačnej a tá posúdila bábätko že potrebuje rehabilitácie, a ukázala mi ako s ním mám cvičiť vojtovku 1 cvik, že kým sa dostaneme na pravidelné rehabilitácie za mesiac, tak mám cvičiť aspoň to. Tak som poctivo cvičila denne 3 až 4 krát, videla som aj pokroky, tak si vravím super. V piatok sme sa konečne dostali na pravidelné cvičenie a sestrička mi vraví že som to celý mesiac zle cvičila že kto mi to ukázal. Úplne ma zjazdila, a zostala som úplne demotivovaná. Bábätko je teraz trochu prechladene tak s ním cvičím iné cviky, nech sa až tak nenamáha ale prosím vás ako nájsť znova motiváciu na cvičenie?

ivangeline
9. okt 2023

Pozri si videa. Clanky. Pomozu.

ruzovakrava
9. okt 2023

Podľa nadpisu som myslela že hľadáš motiváciu na cvičenie pre seba 🤔 však hlavná motivácia cvičiť s dieťaťom je predsa to aby bolo zdravé a aby sa dostalo z diagnózy pre ktorú naordinovali Vojtu nie? Verím že táto skúsenosť je pre teba demotivujúca ale nesmie ťa to odradiť, dostaneš sa do toho a ver že kopa laikov je na tom rovnako. Natáčaj si cvičenie s fyzio na video, skúšaj cviky spolu s ňou. Určite ti poradí ako sa spätne kontrolovať či cvik vykonávaš správne, čo si máš všímať.

eliska13
9. okt 2023

Keď je teraz choré necvic.Ked vyzdravieť cvic ako poradili

tanyan
9. okt 2023

Od tej sestričky to bolo veľmi neprofesionálne. Robila si s najlepším vedomím a svedomím to, čo ti bolo odporúčané lekárom. Pri takejto sestričke by mala problém s motiváciou väčšina ľudí. Pokiaľ by sa jej prístup nezmenil, tak skús nájsť niekoho iného.
Neviem aké konkrétne problémy máte, ale určite sa oplatí investovať čas a energiu do práce s dieťaťom. Pomáhaš mu nielen so správnym držaním tela a správnou pohyblivosťou, má to vplyv aj na jemnú motoriku a neurologický vývoj. Pozri si nejaké pekné videá a ver, že aj vy to spolu zvládnete. Jeho budúcnosť je v tvojich rukách!