Kedy doktor uvidel akciu srdiečka?

barbora000
26. júl 2017

Zdravím, ak je tu už taká otázka tak sa ospravedlňujem, ale chcem sa spýtať. Minulý týžden v piatok mi gynekológ povedal - potvrdil tehotentvo. Podľa výpočtov poslednej menštruácie sa nachádzam v 6 týždni a 2 dni na kontrolu som objednaná o 3 týždne takže som nedočkavá lebo mi povedal, že je to malá dutinka, ktorá ma 4 mm a chcem sa spýtať kedy doktor uvidí akciu srdiečka som strašne netrpezlivá bojím sa aby tam bola. Čítala som už toľko článkov a veľa ženám sa akcia neobjavila ani v 9 týždni dosť sa bojím.
Ďakujem za odpovede baby

1982zuzka
26. júl 2017

ja som pri synovi išla až v 10t, vraj aby som nechodila každý týžden na sono že ten 10-ty je najlepši.

1982zuzka
26. júl 2017

jaj a ešte - nič nečitajte, užívajte si. všade sú len hororové články ako sa môže niečo pokaziť. nestresujte sa a neničte si toto obdobie depresívnymi článkami 🙂

tabakmirka
26. júl 2017

Prosím ťa nestresuj sa takto. Ono ho bude vidieť, len u každého je to inokedy. Zbytočne sa budeš zožierať rôznorodosťou odpovedí, ktoré tu dostaneš. Hlavne sa snaž byť v kľude. Ono už nabudúce bude isto vidieť, noboj ty nič.

danusa64
26. júl 2017

Nechcem stresovat ale mne nebolo srdiecko vidno ani v 9tyzdni a rovno ma poslali na kyret😔 snad nebudes rovnaky pripad a srdiecko bude krasne vidno😉

svetlana35
26. júl 2017

@barbora000 ja osm tak sla zavcasu, nebolo vidno nic a o 2 tyzdne uz to bolo ok. Tiez som stresovala, ale uplne zbytocne. Ukludni sa a neries, aj tak to nedokazes ovplyvnit.

sadika
27. júl 2017

pri prvej v 6+1 uz krasne bilo, pri druhom az v 8tt.

noname26
27. júl 2017

ono je vidno v 6tt, ale urcenie casu tehotenstva podla poslednej menstruacie je len orientacne kym sa neupresni meraniami v cca 12tt. k ovulacii i oplodneniu moze dojst neskor ako je statistika podla mestruacie. vidiet ho je vzdy v rovnaky cas tehotenstva, len to urcenie dlzky tehotenstva v tak skorom stadiu je hodne nepresne.

bonovka
27. júl 2017

@barbora000 u mna v 7tt nebolo vidiet akciu,ale v 8tt sa srdiecko objavilo.. ;)

lubka3232
27. júl 2017

tusim v 6. tyzdni alebo tak nejako. ale vobec sa nestresuj a nepripustaj si nic zle a isto sa ani nic take nestane 🙂

ericka_l
27. júl 2017

Moč? No to som teda ešte nepočula. Ja by som skôr povedala, že skúsiť ten repík a neupchávať to nejakými masťami. Ale najideálnejšie by bolo ísť k doktorovi lebo takéto veci netreba zanedbávať, každá takáto vec je nebezpečná kvôli otrave krvi. Ale tak to už je na vás, keď sa nebojíte

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre