Ahojte prosím vás mali ste niekto doma atb sirup klacid a vysypali s avam potom detičky?

    Po dlhšej dobe všetky sestry spolu i s mamkou ❤️

    Maminky nemáte niektorá zoznam "povinnych" inštitúcií, lekárov atď atď kde treba nahlásiť zmenu priezviska a trvalého pobytu keď mi príde nový občiansky? 🙄 na nete je toho veľa veľa a všade sa píše niečo iné

    Moja 8 mesačná 🌟

    Baby, akú online lekáreň najviac využívate? Kde sú dobre ceny? Alebo treba každý liek individuálne? Dakujem

    Dievcata maly ma kiahne a v lekarni mi povedali,ze kupat v hypermangane sa nema od zaciatku ale az ked su chrasty,ozaj takto? Bola som v tom ze od zaciatku

    Dobry den mozete mi prosim odporucit celustneho ortopeda - trnava a okolie, zapadne slovensko, v tt nik neberie novych pacientov, syn ma vysunutu spodnu sanku, opacny zhryz zubov.

    baby,potrebujem poradiť,aky šampon mate overene,suche a poškodene,vlasy+regeneračny kondicioner,vdaka

    ,,Babka, som unavená, tak unavená z tohto života..."

    ,,Vezmi svoju únavu, dcéra moja a oviň ju okolo seba.
    Ako prikrývku v chladných zimných mesiacoch.
    Únava prichádza, aby si urobila hniezdo, aby ťa priviedla k pohodlnému oblečeniu, aby si sa ponorila do jej teplého objatia.
    Pozýva ťa, aby si zostala vo svojom vnútri.
    Bez sily, bez myšlienok, bez činov.
    Ako sneh, ktorý pokrýva všetko, aby zjemnil svet, stlmil ho, chránil pred hlukom.
    Prijmi vločky svojej únavy a nechaj sa nimi úplne prikryť."

    ,,Mohla by som zomrieť a byť tým pochovaná..."

    ,,Namiesto toho sa znovuzrodíš.
    Ako semienko v zemi.
    Nebráň sa svojej únave, neodmietaj ju tisíckami činov, tisíckami úmyslov, tisíckami pocitov viny.
    Chce ťa len chytiť za ruku a priviesť ťa k tomu, aby si sa ponorila do prázdnoty.
    Práve tam, kde sídli zdroj každej vnútornej sily. Učia nás byť silnými tak, že budeme všetkému odolávať.
    Ale skutoční hrdinovia sa rodia v odovzdaní sa."

    ,,Bojím sa, babička. Čo ak ma zničí únava?"

    ,,Dcéra moja, nebojíš sa únavy, ale straty kontroly nad sebou samou.
    Nastal čas, aby si sa odovzdala životu.
    A splodila spolu s ním tie najúžasnejšie deti: plody svojej duše!" .... Elena Bernabè

    🌟 Pomáhame vám pri kúpaní vašich detičiek! 💦

    Veľká radosť! Práve sme dostali nové recenzie od mamičiek, ktoré otestovali naše kompletné kúpacie sety a spätné väzby sú plné pochvaly a nadšenia 😍👶!

    Napríklad: ,,Naozaj praktická vec je set potrieb na nechtíky a teplomer. Ten set je praktický a krásne zabalený, muž keď to videl, veľmi si to pochvaľoval. Čiže u nás sa všetko naplno využilo.”

    Takto, aj my v tíme Modrého koníka testujeme všetko, čo dávame pod naším menom do e-shopu. Naše detičky sú naši malí testeri, a ak nešetríme chválou, tak je to náš úprimný postoj. Tešíme sa, ak je to rovnako aj u vás a chceme sa s tým s vami podeliť 🙂.

    Niekoľko setov na kúpanie už je aj u vás doma, budeme radi za každú spätnú väzbu 👉https://i.modrykonik.sk/kupacie_sety_recenzie. 💖

    Čo môžete očakávať od našich kúpacích setov? Okrem jemnosti a pohody pre vaše bábätká sú naše produkty navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť a kvalitu, aby ste mali istotu, že vaše malé zlatíčka sú v bezpečí a pohodlí počas každého kúpeľa. 💖💦

    Navštívte náš e-shop 👉https://i.modrykonik.sk/kupacie_sety_eshop a vyberte si svoj kúpaci set 🛁👶.
    #recenzie #kupacie_sety_kolekcie

    (3 fotky)

    Ahojte viete mi prosim poradit?Prisiel mi z uradu prace dnes takyto papier,neviete ci je to koli tomu ze som sa vydala a zmenila priezvisko? A je tam ceruzkou ze rozsudky deti o zvereni do vychovy. Nemame starostlivost o deti urcenu sudom co v takom pripade?Ďakujem

    Ahojte, dcerka 15m zvracala este vcera nadránom o 3, jest jej nechutí vobec, vodu sa do nej snažím dostať, mala aj teploty do 38,5. Ale je strašne malatna, ospala. Je to normálne? Boli sne dnes aj u dr, crp mala 31,5. V plienke nacikane ma, vcera to bolo horšie co sa tyka cikania. Ďakujem

    redakcia
    Dnes o 09:06    Čítané 158x

    Kto povedal, že dovolenka musí byť len pri mori? Toto leto bude iné!

    Sedím u babky na návšteve a pijem obligátneho „turka“, akého vie pripraviť len ona. Ukusujem k nemu maslové sušienky,  ktoré upiekla pre nás, lebo vie, že ich jej pravnučky tak milujú. Deti sa hašteria a tak babka vyťahuje zo sekretára zubom času poznačené Človeče nehnevaj sa. Hra je v plnom prúde a my vedieme debaty o všetkom a o ničom. „Babi a vieš, že Laurinka zo škôlky je bohatá?“, preruší ju mladšia dcéra. Babka pozdvihne zvráskavené čelo a s nehraným záujmom sa pýta prečo. „Toto leto pôjde dvakrát k moru!“. Veľmi rýchlo mi dockavne, kam tým dcéra mieri. Pripravovali sme ich na to, že tento rok nás čaká „pokojnejšie“ leto. Investície do domu, zubný strojček staršej a iné finančne nákladné „záležitosti“ nám z rodinného rozpočtu ukroja toľko, že na dovolenku pri mori jednoducho peniaze nezostanú.

    Netrápi ma to, pretože viem, že máme pre ne pripravené niečo oveľa lepšie. Tento rok nás čaká kempovačka. Malo to byť prekvapenie, no sama viem, ako sa deti dokážu tešiť už so samotných príprav a tak ich zasväcujem do nášho plánu a farbisto opisujem, čo všetko na ne čaká. Do debaty sa zapojí aj ich prababka, ktorá s pohľadom upretým do diaľky spomína na ich rodinné dovolenky, ktoré aj pri mori strávili pod stanom a v deťoch vzrušenie rástlo priamou úmerou s každou rozpovedanou príhodou.

    Aby videli, že to myslíme skutočne vážne, naše kroky onedlho smerovali na jedno jediné miesto, kde nájdeme všetko potrebné na našu dobrodružnú stanovačku, do Decahtlonu. Pre našu rodinu je práve Decathlon miestom, kde sa slušné peniaze zoženieme produkty v TOP kvalite.

    Široká ponuka stanov nám trošku vyrazila dych, no ochotný personál nám vysvetlil všetky dôležité parametre. Spočiatku sme uvažovali, že pre našu štvorčlennú rodinu zakúpime dva dvojlôžkové stany. 

    Ak by naše malé princezné vyrástli a začali chodiť kempovať samé, mali by každá svoj stan. No nakoniec sme usúdili, že rodina mám byť spolu a tak sme svoj zrak upriamili na tie pre štyri osoby s jednou spálňou a priestrannou predsieňou, ktorá nás prichýli aj v prípade nepriaznivého počasia.

    Do užšieho výberu sa napokon dostali dvaja favoriti: prútový stan arpenaz 4.1 f&b a nafukovací air seconds 4.1 f&b. Kým prútový je v zloženom stave skladnejší, nafukovací má zase veľmi rýchlu montáž. Oba sú vyrobené zo špeciálnej tkaniny Fresh, s ochranou UPF 50+, ktorá izoluje a zatemňuje.

    Použitá technológia Fresh&black, patentovaná Decathlonom, umožňuje odrážať slnečné lúče a izolovať svetlo. Tým sa znižuje nielen pocit tepla v stane, ale aj zvyšuje zatemnenie.

    Decathlon by si zaslúžil Nobelovu cenu za tento patent, pretože kto už niekedy spal v lete v stane vie, že ten úpek ako v saune a skoré ranné svetlo zobudia aj toho najtvrdšieho spáča. Čo vďaka technológii Fresh & black nehrozí. Vraví sa, že papier znesie veľa, no my sme si túto super vlastnosť overili aj na vlastnej koži.

    Pred Decathlonom vyrástlo celé „stanové mestečko“, kde sme si detailne prezreli rôzne modely. Aj napriek tomu, že vysoko postavené slnko pražilo priamo na stany, vnútri bolo príjemne a svetlo cez špeciálnu tkaninu nepreniklo.

    Pači sa mi, že montáž týchto stanov je jednoduchá a intuitívna. Kým jeden stačí nafúkať a len pripevniť kolíkmi, druhý je vybavený farebnými značkami na prútoch, čo uľahčuje rýchle postavenie a aj demontáž. Na stránke Decathlonu sú aj super názorné inštruktážne videá, ktoré nás presvedčili, že sa nemusíme báť a dokážeme aj takýto veľký stan hravo postaviť.

    Samozrejmosťou je odolnosť proti vetru a nepremokavosť. Pri výkyvoch počasia, ktoré sa v posledných rokoch objavujú, potrebujem mať istotu, že budeme v bezpečí a suchu aj pri nepriaznivom počasí. Odolnosť voči vetru a dažďu Decathlon stanov testujú nielen v laboratórnych podmienkach, ale aj v teréne, v podmienkach podobných tým, ktoré bežne zažívame počas kempovania A to už počas ich vývoja, až po ich uvedenie na trh. Páči sa mi, že sú všetky Decathlon stany skonštruované tak, aby sa dali opraviť a náhradné diely, či súpravy na opravu prútov je možné u nich bežne kúpiť.

    My sme sa nakoniec rozhodli pre prútový stan arpenaz 4.1 f&b. Teraz nám už zostáva len dokúpiť nejaké kempingové vybavenie, kempingový nábytok ako stoličky a stôl, či kvalitnú výbavu na spánok, ako karimatky a spacie vaky. Všetko, samozrejme, nájdeme opäť v Decahtlone, pod jednou strechou, takže tam onedlho zavítame opäť. 

    A, samozreme, ešte musím vybrať nejaké pekné miesto, kde svoju prvú kempovačku vo štvorici strávime. Zatiaľ máme len jednu podmienku a to blízkosť vody, pretože sme si v Decathlone vyhliadli ešte jeden produkt, po ktorý sa v dohľadnej dobe určite vrátime - súpravu nafukovacieho paddleboardu s kajakovým sedadlom silver 11'6 33" 6". 

    Ale to už bude naozaj pre deti prekvapenie. Už teraz sa teším na ich rozžiarené očká.

    Tento článok vyšiel s podporou Decathlon

    Zdroj fotografií: Redakcia

    konik_testuje
    Dnes o 09:00    Čítané 398x

    Skúsenosti s čerstvo praženou zrnkovou kávou COFFEEIN

    Vo svete kávy, kde sa každé ráno začína vôňou čerstvo pomletých zŕn a prvým dúškom lahodného nápoja, existuje nespočetné množstvo možností. No len málo z nich dokáže skutočne uspokojiť našu túžbu po dokonalom pôžitku. Výber správnej kávy je umenie, kde kvalita a čerstvosť hrajú kľúčovú rolu. Predstavte si kávu, ktorá je nielen lahodná, ale aj čerstvo pražená a plná príbehov od farmárov, ktorí ju pestovali s láskou. Takáto káva nie je len nápojom, je zážitkom, ktorý teraz môžete testovať s nami.

    Čo budeme testovať

    Slovenská pražiareň kávy COFFEEIN1, ktorá pôsobí na trhu už 11 rokov, sa špecializuje na výberovú kávu, ktorú milujú tisícky domácností po celom Slovensku.

    Pre dokonalý chuťový zážitok z kávy je najdôležitejšia kvalita zrna. Preto COFFEEIN nakupuje kávu len od overených dodávateľov a farmárov, ktorých poznajú osobne. Káva pred nákupom prechádza niekoľkostupňovým prísnym výberom. Káva COFFEEIN je pražená každý týždeň v malých dávkach, čím sa zaručuje jej maximálna čerstvosť.

    V ponuke COFFEEIN je 100% Arabika z celého sveta, 100% Robusta, ale aj rôzne nimi miešané espresso zmesi a výberová káva - specialty grade. Kávy sú rozdelené podľa praženia medzi tmavšie pražené kávy na espresso a svetlejšie pražené kávy na filter. Všetky kávy pražiarne COFFEEIN sú zrnkové / nemleté, len tak je možné zachovať tú najlepšiu chuť, v jej prirodzenom obale, kávovom zrnku.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme milovníčky kávy, ktoré oceňujú kvalitu a čerstvosť. Ak si kávový nadšenec, ktorý si rád vychutnáva každú šálku, záleží ti na pôvode a spracovaní kávy a si ochotná si za kvalitu produktov priplatiť, hľadáme práve teba. Keďže sa bude testovať zrknová káva, testerka by mala doma mať buď automatický kávovar, alebo aj pákový, no musí mať, prirodzene, mlynček, ktorým si kávu pred použitím čerstvo namelie. Samozrejmosťou je ochota podeliť sa s nami o svoje skúsenosti, slovne aj prostredníctvom fotografií.

    Ako sa zapojiť

    Ak by si rada testovala čerstvo praženú zrnkovú kávu COFFEEIN, napíš nám v komentári pod článkom, aký druh kávy máš najradšej. Či preferuješ Arabiku, Robustu, sladšie či viac acidné kávy, čokoládové a orieškové chute, alebo ovocné, sladké a šťavnaté chute. Nezabudni napísať aj to, ako si ju najradšej pripravuješ.

    Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 26.5.2024. V priebehu týždňa potom vyberieme 10 testeriek, ktorým pošleme čerstvo praženú kávu COFFEEIN podľa ich chuťových preferencií, ktoré uviedli v komentári, a o ďalších krokoch ich informujeme v internej pošte.

    Tešíme sa na vaše komentáre!

    Ženy prosím poraďte niečo dobré a overené mám vošky na ružiach v záhrade 😩
    Ďakujem vďačne za pomoc ☺️🙏🏻

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Dnes o 08:32    

    V našom prípade spotreba vlhčených utierok stúpa priamo úmerne s vekom 🙈😄 Dnes sme sa vracali domov na totálku, ale spokojní a vyvenčení 😄

    #babylove

    Tak sa z nej vytešujem 🌷❤️

    mravenekAMBASÁDORKA
    Dnes o 06:30    

    Ešte do zajtra platí leták 101 Drogéria a od stredy sa môžete tešiť na novú ponuku 🙂
    Ja ešte do pozornosti vyberám akciu so značkou Cif. Keď kúpite Cif na okná a prihodíte akýkoľvek druhý výrobok Cif, dostanete utierku ako darček. Ja mám túto značku na okná po prvýkrát a pri našich šiestich packách + kocúrove štyri sa míňa veru rýchlo 🙂 Lebo čo je lepšie ako zapackať veľké francúzske okná? 🙂 #101drogeria

    Ahojte trendyol móda mate dobre skúsenosti?

    lucindamax
    Správa bola zmenená    Dnes o 06:06    

    Konečne čas byť celý deň vonku 🥰

    Čo dnes na obed? 🙂