Ženy ahojte, bola tu niektorá v lete v Štúrove? Syn tam chce hrozne ísť. Mám obavy, že to bude masovka. Poprosím skúsenosti. Ďakujem za každú odpoveď.

    Ahojte, viete poradiť, dá sa niekde získať alebo je možnosť nejakého kupónu zľavy na nákup na litterask? Ďakujem

    Práve dokončený

    Ahoj.prosim je nejaká skupina dovolenky v Turecku konkrétne konakli eftalia rezort. Idete niekto v sept.? My ideme cez ck der fisher.chcela by som sa s niekym spojiť kto ide tiez .dakujem

    DOVOLENKA NA SLOVENSKU ;) Kam by ste sa bez zaváhania znova vrátili ? Deti vo veku 5 a necelé 3roky 🙏

    Ahojte maminky ;) chcem sa spýtať ohľadom kiahní,na koľkí deň sa prestali vytvárať nové? Ďakujem

    Zháňam ešte 2 druhý byliniek.Brectan popinavy a bedrovnik väčší.Bola som aj v čajovni aj v lekárni.Na nete som nešla.Nemate kontakt,kde by sa dali kúpiť? Poprosím, slušne.
    Ďakujem

    Na terase 🌱🌱

    (3 fotky)

    Ahojte. Dcera sa pred tyzdnom zobudila s priznakmi. Strasna bolest hlavy, zdurene uzliny po celom krku az za usami na sone zistene aj na bruchu zdurene uzliny. Horucka 39 bolesť brucha zle malatnosť nemohla poriadne ani chodit bolest klbov,bolest tych uzlin a stuhnuty krk nemoze ani poriadne hybat. Skončili sme v nemocnici po tyzdni nas pustili domov v krvi nic nenasli. Tam doatavala 3 dni infuzku lieky od bolesti. Od vcera je doma. Vobec jej tam nic nepreslo. Nestretli ste sa stym prosim?

    Ahojte, prosim vas, ked mate alergiu na mlieko, skusali ste uz upiect brownies z hery? Pripadne, aky tuk pouzivate? Bezlaktozove vyrobky nemozeme, len vyslovene rastlinne. Dakujem

    Ahojte ako robíte jahodový lekvár? Našla som kopec receptov ale rada by som niečo fakt overené,čo tam dávate okrem jahôd a cukru..prípadne či ich nakladate do cukru na niekoľko hodín? 🤷mám strašne veľa jahôd tak chcem skúsiť..

    Kocky , prosím poraďte nejaku kvalitnú fľašu alkoholu tak do 50€
    K 50 narodeninám
    Ďakujem

    Detský svet je aj tak čarovný. V jednu chvíľu ste superhrdinom, potom zase zverolekárom, či slávnym maliarom. Avšak už v detstve mnohí - umelci či športovci - odštartujú svoju hviezdnu kariéru (hoci to vlastne ešte vôbec netušia). Tí moji zatiaľ takéto výhliadky nemajú. Máme doma každú chvíľu iného šampióna. Po futbalistovi, hokejistovi a šampiónovi v aikide či Ping-pongu je tu novinka - flórbalista. Od soboty nepočúvame iné, len kedy môže ísť na tréning. A teraz bábo raď - bude ho to držať dlhšie než pár týždňov, než objaví ďalšiu vysnenú kariéru? Podľa čoho vyberáte krúžky deťom vy?

    Teplo uz prosím priiiiiid🤣

    Ahojte poraďte naj recept s 🍒 🙏

    Moji chlapci 😍

    Môj motýlik 🦋

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Dnes o 14:43    

    Toto ja na (skoro) lete ľúbim - stačí biely jogurt, k tomu za hrsť zapekaného müsli od #dm, hromada čerstvého ovocia a skvelý olovrant je na svete 🥰

    Baby mam u seba sestrinu dceru porosim pomôžte s úlohou 41 budeme velmi vďačne