Baby ako by ste riesili tuto situaciu? Pracujem v obchode na strednom Slovensku. Prisla zakaznicka , ze ma u nas odlozeny nejaky tovar, ze volali z Bratislavskej predajne, ze ten tovar mame na predajni a ze jej ho odlozime. Nam vsak nikto nevolal, takze sme ani nevedeli o aky tovar sa jedna a tym padom sme nic neodkladali. Zakaznicka zacala po nas kricat, ze sa trepe pol Slovenska a ze jej to nechceme predat. My sme vsak ten tovar nemali na predajni. Podala na nas staznost a este si tam vymyslela, ze my sme po nej kricali a ze sme si ju vobec nevsimali, ze sme sa rozpravali s kolegynou medzi sebou. To vsak nie je pravda, boli sme mile a snazili sme sa ten tovar aj pohladat, ale fakt sme ho nemali. Poslali sme na vedenie aj vypis hovorov telefonu, ze nam nikto z Bratislavy nevolal. Ako sa branit, ked vas niekto obvini takto nepravom a este si navymysla, co vobec nie je pravda? Kontakt na tu zakaznicku nemame.

    Kočky, ktoré sledujete Ružu na Voyo, kto, prosím, vypadol? Ďakujem.

    Dávno som mala spat a ja len sedím a pozerám na neho,aký je nadherny🥰Toto rano pri zvuku budíka budem lutovat😅

    Prečo ide polícia Modrava znovu od začiatku?

    Kocky , prosím , 105 cm na opasku je asi pre aku veľkosť ? Chcem kúpiť manželovi opasok ako darček

    Kávu, čaj, koláčik 🤗🥰🤗

    Baby, odkedy som prišla domov z Grecka po 5 tyzdnoch, tak ma kazdu chvilu boli zaludok. Uplne sa citim nafuknuta, a je mi na zvracanie, taky ten nauzeicky pocit aj ked cosi zjem aj ked nezjem. A do toho sa citim hrozne unavena a aj klby ma bolia, myslite si ze to moze byt zmenou stravy po 5 tyzdnoch? Alebo stres? A do toho toto aktualne diane tu na SVK? Podotykam, ze nikdy som nemala so zaludkom problemy. Mali ste niektora nieco podobne? Uz som tyzden doma a kazdy den mi tak je vselijako, a aj unavena som viac ako standarne.

    Je tu prosim danovy poradca? Prosim IP. Dakujem

    Moje maggi 🥰 ta vona... AAAALE.. zienky mam otazku. Tie ktore pestujete tak ako ja, mavate tiez na nich vosky? Ci mravce? Ja musim maggi stale takto ostrihat a dat do mraznicky, inak by mi z neho nic neostalo 😞 chcem aj cerstve, ale uz teraz mam na mladych vyhonkoch same cierne vajicka ci co to je.. Toto som zachranila, ale polka isla do komposteru 😞

    srdiecko4u
    Správa bola zmenená    14. máj 2024    

    Chcete dostávať informáciu o tom, že predávajúci pridal nové inzeráty do svojho bazáru? Nakupujete u niekoho opakovane ? Už nemusíte kontrolovať jeho bazár 🙂 Stačí postupovať podľa návodu:
    1. V časti BAZÁR zadajte do vyhľadávača jeho nick/užívateľské meno.
    2. Potvrdíte HĽADAJ a fulltextové vyhľadávanie vám vyhľadá všetky jeho inzeráty.
    3. Zrolujte na koniec stránky, kde si môžete toto hľadanie uložiť - potvrdíte ULOŽ HĽADANIE a pravidelne budete dostávať mail s novo pridanými inzerátmi daného užívateľa.

    Uložiť si viete hocijaké hľadanie, teda ak ste zberateľ a zháňate "cibulák", alebo vám chýba do zbierky konkrétna kniha, môžete si toto hľadanie uložiť taktiež.

    #tip_pre_kupujuce

    Ahojte, poradte mi co kupit 15 r slecne k sviatku, v sobotu ideme na oslavu jej otca a teraz som sa dozvedela ze aj ona mala sviatok. Takmer sa nepozname... Vraj ma rada znackove oblecenie, ale to si netrufnem kupovat 🙈🙈🙈🙈 kazdej rade sa potesim.

    Ahojte, len mini anketa. Keby ste si chceli urobiť radosť, tak čo by to bolo?
    Kľudne hocičo, materiálne aj nemateriálne.

    Ahojte . Pekny vecer prajem. Prosim vas ake mate skusenosti so sprejom Jox do hrdla? Ďakujem

    Po roku mame naplanovany zakrok v narkoze, akoze haleluja 😩😂 (aj tak este budeme cakat par mesiacov kym na nas dojde rad) ale konecneee nebude mat tie jeho polo upirie zuby 😂

    (2 fotky)

    Ahojte mamičky,poprosím o radu...tie čo máte skúsenosti s týmto kočíkom.do ktorého ísť?nevrzga,nevybledol vám?ďakujem

    (2 fotky)
    mufka1
    Správa bola zmenená    Včera o 16:24    

    Ahojte dievčatá prosím Vás sesternica išla dnes PN u psychiatra .Do prace išla PN elektronicky .Neviem jej poradiť lebo som sa s takou situáciou nestretla .Chce byť na PN asi vyhorela a chce dať výpoveď od 1.6.24.len nevie ako to potom je keď je ešte 2 mesiace výpovedná doba.Nevie ci môže aj cez to byt na PN alebo musí dorobiť tie 2 mesiace .Problém je v tom ,že ma problém s kolegyňou už dlhodobo a už to proste nedáva a keby mala ešte robiť tie 2 mesiace asi by jej robila napriek.Vypovet dohodou neprichádza do úvahy to jej nepodpíše zamesnavatel .Absolútne neviem ako poradiť....Ďakujem pekne