Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    waqix
    5. dec 2018    

    Ahojte, vie mi prosím niektorá z mamičiek poradiť nejakého dobrého detského psychiatra alebo psychiatričku v Košickom alebo Prešovskom kraji so zameraním na podrobnú diagnistiku porúch autistického spektra? Čítam rôzne recenzie, ale zatiaľ neviem. Niet nad skúsenosti. Ďakujem všetkým reagujúcim maminkám.

    waqix
    Správa bola zmenená    25. sep 2018    

    Prosím, kupujete deťom topánky z H&M, ako ste spokojný?🙏😀

    Máte nejaké skúsenosti s centrami včasnej intervencie na Slovensku. Ak áno budem rada ak sa podelíte. Ďakujem.

    waqix
    5. aug 2018    

    Baby, chcem vedieť, či je pravda, že ak má bábo 3 až 6 mesačné biely jazyk, tak je dehydrované. Mne sa to teda nezdá. Aj môj srarší v tom čase mával, ale to sa predsa deťom robieva po materskom mliečku. My sme na to dávali "ružový olej".

    Nejaké publikácie ADHD. Diagnózu zatiaľ nemáme. A nejaké publikácie na socializáciu dieťaťa, prípadne nejaké rady. Koľko priestoru na hru, koľko na učenie. Nechcela som deti poučovať non-stop, manžel najprv zakáže, potom dovolí, starí rodičia rozmaznávajú. Nepočúvajú a doma vystrájajú, než sme po raňajkách, tak ja už mám náladu na nič na celý deň. Starší v kuse kričí-tak sa hraje, behá hore dole, alebo s niečím búcha, a ak nie, tak sa v kuse chce rozprávať. Zdá sa mi to prehnané. Druhý syn je oveľa pokojnejší.

    waqix
    Správa bola zmenená    15. jún 2018    

    Také špinavé a podobne vyhadzujete? 😂 Lebo nechcem všetko skladovať, toľko miesta doma nemáme, a za pár rokov vyhodiť-zbytočne čakať . Ďakujem za každú radu 😘.