Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Súhlasíte s myšlienkou, že v dnešnej dobe je vrcholom luxusu, keď sa matka môže naplno venovať výchove detí? Znamená to,ze v práci nie je pomaly do večera. Švagriná sa vyjadruje ,ako mi závidí, keďže ona robí aj popri materskej, má vysokú pozíciu, ja bežne končím tak, že bez problémov stíham detí vyzdvihnúť zo škôlky a doma sa práci nevenujem, skor je na mne domácnosť, záhrada.

    Ahojte, prosím vedel by mi niekto vypočítať, kto sa tomu rozumie, že ak manžel nastúpi na materskú 12.12, do kedy bude presne trvať?? Bola by som veľmi vdacna

    Včera večer som vybrala mleté mäso z mrazaka, ale nevarila som. Vydrží mi ešte do zajtra alebo radšej ešte teraz večer navariť?

    Máte skúsenost s tabletkami na oddialenie menštruácie? Kvôli dovolenke to zvažujem, mám hrozne bolesti a veľmi silnú ms. Čítala som, že je dobré posunúť si ms ešte tú pred dovolenkou,aby som užívanie tabletiek nemusela riešiť na dovolenke. Keď ste tie tabletky vyradili za aký čas ste dostali svoje dni??

    Co máte overené na vodný kameň - obklad v kúpeľni??

    Vie prosím niekto vypočítať, do kedy bude otcovi trvať materská dovolenka ak chceme, aby na ňu nastúpil 6.12??

    Manžel plánuje ísť na materskú dovolenku so synom, je živnostník. Ja mam trvalý pracovný pomer. On pôjde na materskú, po nej sa ja opäť vrátim na rodičak. Co to pre mňa za tých 28 týždňov bude znamenať? Na úrade mi pani povedala, že sa musím vrátiť do práce počas toho, ako manžel bude na materskej. Ak vylúčim túto možnosť, dá sa to aj inak vyriešiť? Mám skúsenosť, že nie vždy sú ochotné poradiť.

    Využili ste prosím niekto Gopass pri vstupe do Tatralandie? Ako to funguje? Počujem o tom 1.x, dočítala som sa, že je možné ušetriť až 5€ na osobu pri objednávke vopred

    Ako ste zvládli let s 2 ročným dieťaťom? Aké hračky/aktivity je dobré si zaobstarať? Na hotel prídeme v nočných hodinách, taktiež prevoz z letiska na hotel trvá 2 hodiny autobusom, tak začínam mat obavu ako to zvládneme.

    Pri zápale oči môže obvodný predpísať atb kvapky? Manžel keď mal podobný problém tak mu predpisala, mna Dr poslala k očnej.

    Mam doma veľa vajec. Poraďte nejaký koláč, môže byť aj slaný, alebo čokoľvek kde ich môžem postupne minúť.

    Ktory film vás naposledy zaujal na bombuj? Ja tam akosi neviem nič nájsť, už hľadám 15 min... A bola by som rada za inšpiráciu

    Mamičky prvákov... Len pre info ako to majú iní .. Ked mate čítať nový článok, koľkokrát ho čítate a ak viackrát, je to naraz alebo si to delite, ze napr o 4tej si to prečítate 2x, o hodinu opäť a pred spaním tiež.. Ja s tou mojou mam v poslednom čase boj, aby čítala viackrát, proste sa zatne a nechcem aby to bolo s plačom,aby mala nechuť voči učeniu... Nečíta to tak, ako by mala, preto raz dvakrát nestačí..

    Dali ste si niekto pichnúť do pier kyselinu hyaluronovu z dôvodu dlhodobo suchých pier? Mala by som par otázok 🙂

    Ahojte. Dávam synovi nurofen čapíky, no teplota mu vyskočila opäť po 4 hodinách. Mam doma len nurofen sirup, ten sa môže až po 6 hodinách alebo už po 4??

    Poraďte prosím obchod, resp eshop kde kúpime kvalitnú manželskú posteľ ktorá nám nebude vrzgat po rokoch. Alebo aj konkrétnu posteľ, s ktorou ste spokojné.

    Začala som robiť medové rezy, tie platy cesta som viac prepiekla a jeden je až chrumkavy, mam to vyhodiť alebo to zmäkne keď to pozriem džemom?

    Máte niekto skúsenosť s lezeckou stenou u cca 7r detí? Zvažujem pre krsna ako darček jednorazový vstup, len neviem ci to tak malé deti zvládajú.

    Na ktorej stránke nájdem prosím dobrý IQ test, ktorý je zadarmo?

    Odporučte prosím odrážadlo pre cca 1,5r dieťa, s ktorým ste boli spokojní.

    Chcem na Vianoce kúpiť synovi (1,5r) albi pero. Ktorou knihou začať?

    Poraďte prosím s čím sa radi hrávali vaše cca 1,5 ročne deti (chlapci), na Vianoce už máme odrážadlo, Tatru... A rozmýšľam co ešte, už sa pýta aj rodina tak chcem spisovat.

    Prosím poraďte nejaké recepty z bravčového pleca, vôbec neviem co uvariť, už pol hodinu hľadám a nič..

    Ahojte. Zaujíma ma, ako to máte so stretnutiami s kamarátkami keď máte deti. Nemyslím stretnúť sa v parku ale zájsť si do mesta poobede/podvečer. Ako často chodíte a ako dlho sa zvyknete zdržať. Totiž môj manžel tým nie je nadšený, chodím cca 1x za 2 mesiace.

    Máte prosím skúsenosť s týmto odrazadlom? Chceme to dat ako darček pre ročné dievčatko.

    Donedávna sme využívali netflix viacerí, hlavný prístup mala sestra a len dala rodine prístupove heslo.. Ako sa spomínalo, začali to rušiť. Je ešte nejaká možnosť, ze by sme to využívali aspoň 2 Rodíny? Ci už to majú len na 1 domácnosť

    Ktorá restika kde sa dá dobre najesť je podľa vás TOP v Žiline?

    Ahojte. Tie čo jedavate parky na raňajky. Je podľa vás v poriadku mať na tanieri zeleninu a aj kečup? Mm absolútne nechápe ako si môže dať niekto kečup, keď má aj zeleninu... Toto je u nás téma, kde sa nezhodneme a on v tom vidí obrovský problém 🙄

    Poraďte prosím co pripraviť na oslavu pre 20 ľudí, doobeda sa bude variť guláš, niečo kysnuté upečiem.. A poobede som chcela pripraviť chlebiky ale viac by mi vyhovoval nejaký šalát deň vopred. Švagriná ma oslavu o 2t neskôr, tiež varia guláš a na poobedie ma cestovinový šalát s kuracím mäsom. Nechcem opakovať 😁 ale paci sa mi tá myšlienka. Aký šalát na studeno by ste odporúčali? Pripadne niečo iné?

    Neviete ci majú v Decathlone futbalové dresy pre chlapcov?