terka224
9. máj 2022
145 

Testovali sme produkty Curaprox

V prvom rade sa chcem poďakovať, že sme boli vybraní do testovania produktov značky Curaprox. Veľmi sme sa balíčku potešili. V balíčku bol cumlík a hryzadlo. 

Cumlík Curaprox Breathe Easy 

V tejto recenzii sa budem viac orientovať na cumlík, pretože produkty, ktoré sme obdržali boli pre nášho Filipka, ktorý má 2 mesiace a teda hryzadlo ešte v ručičke udržať nevie. Cumlík som vystrerilizovala a dala ho malému. Musím priznať, že prvý kontakt s týmto cumlikom nebol podľa mojich očakávaní. Prvý deň ho malý nechcel, pretože tento cumlik má iný tvar ako bol malý zvyknutý (Avent). Ale na druhý pokus som bola milo prekvapená. Bez problémov ho prijal a teraz môžem povedať, že patrí medzi jeho obľúbené. 

Výhodou tohoto cumlika je, že má plochý tvar a časť cumlika, ktorá sa dotýka pier dieťatka je silikónová, čím pripomína prsník. Cumlík obsahuje aj krabičku, ktorá sa dá použiť aj na strerilizaciu cumlika. 

Tento cumlik určite všetkým odporúčam a oplatí sa do neho investovať. 

Hryzadlo Curaprox baby 

Ako som už vyššie spomenula, hryzadlo sme ešte nevyužili, ale som presvedčená, že bude takisto naše obľúbené. Páči sa mi na ňom mini kefka, ktorá pomôže podráždeným ďasienkam. Takisto hryzadlo má super tvar, ktorý je vhodný pre malé bábätkovské ručičky. 

#test_curaprox_baby #recenzia #recenzia_curaprox_baby

Začni písať komentár...

Odošli