Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Moja najkrajšia 💗

    #ccc
    Nahodou niekto nejaku zlavu do CCC ???

    my dve 💜

    tamatam
    18. máj 2018    Čítané 176x

    BABY DOVE Rich Moisture

    Ťap, ťap ťapušky, išli mačky na hrušky.

    Oooch prepáčte, poznáte to... Ani večer pred vašim spánkom, nerozmýšlate nad ničím iným ako nad dňom strávenym so svojou ratolesťou.

    A presne o tom rozmýšlaní a uvažovaní aké prípravky idem opäť testovať na svojej 1,5 ročnej dcérke mi prebiehali hlavou, až zrazu, že aha, na koníku je testovanie – hneď som si povedala, že idem vyskúšať šťastie a hádam sa na mňa usmeje... Aaa oni si ma vybrali, konečne som niečo „vyhrala“, možno to znie hlúpo, že vyhrala, ale pre mňa a moju Nelku je Baby Dove - Rich Moisture výhrou.

    Dostali sme 7 úžasných vecičiek na testovanie, baby ja som čakala len vzorky, ale ono to boli normálne plnohodnotné balenia, aké nájdete aj v obchodoch. Wau, opäť som bola v nemom úžase.

    Tak vám teraz predstavím celú radu výrobkov od Baby Dove, ktoré sme dostali a postupne ku každej hodím svoju skúsenosť.

    BABY DOVE Rich Moisture vlhčené obrúsky

    DOVE BABY Rich Moisture šampon

    DOVE BABY Rich Moisture Sprchový gél na celé telo aj vlásky

    DOVE BABY Rich Moisture krémová tableta na umývanie

    DOVE BABY Rich Moisture telové mlieko

    DOVE BABY krém proti zapareninám

    DOVE BABY Sensitive Moisture Sprchový gél na celé telo i vlásky

    Ako prvé u nás začala skúška s vlhčenými obrúskami, ktoré sú pre mňa zatiaľ TOP! 0% alkoholu, s krásnou jemnou vôňou, ktorá na počudovanie dlho vydrží. Hlavne ma najviac prekvapili kvalitatívne, veľmi jemné a vláčne, nezostáva pokožka dlho vlhká, ale krásne rýchlo sa vsiakne. Takže, hneď ako sme minuli balenie, musela som nabehnúť do dm drogérie, narobiť zásoby.

    Šampón na vlasy, má u nás doma tiež miesto isté, pekne napení a nádherne vonia (fakt milujem jeho vôňu, keď sa pritúlim k Nelke, si to užívam) a ako som postrehla žiadne pálenie očiek, teda sa nemusíte báť, že budú očká štípať.

    Sprchový gél využívame hlavne keď chodíme plávať, keďže to je 2v1 (na celé telo aj vlásky), tak nemusíme zbytočne nosiť dve veci, ktoré zaberajú miesto, a predsa sú dokonalou náhradou. Príjemná jemná a nevtieravá vôňa, ktorá vydrží veľmi dlho a cítiť z neho čistotu.

    Tuhé mydlo? V dnešnej dobe? Och, utekaj mama do obchodu, kúp nádobku na uskladnenie... A poviem vám, oplatilo sa, zaraďujeme do denno-denného používania a vôbec mi neprekáža, že to je „stará klasika“ . Krásne voňavé a svieže jemné rúčky po ňom.

    Telové mlieko, pre mňa dokonalosť, musím sa priznať, že som ho viac skúšala na sebe, keďže moje nohy po holení potrebujú jemnú starostlivosť. Krásne jemné roztieranie, úplne nohy ako satén jemnučké a krásne voňavé. Takže maminka má svojho víťaza!

    Najobľúbenejšia hračka je momentálne krémik na zapareniny, z ktorého sa Nelka teší pri každom prebaľovaní, lebo mi pekne s ním asistuje. Konzistencia je výborná, ani hustá, ani riedka, pekný stred, tak ako sa ľahko rozotiera, sa aj ľahko zmýva dole. A výsledky po ňom, žiadna vyštípaná riťka.

    Takže tento rad BABY DOVE Rich Moisture hodnotím len veľmi pozitívne vďaka #test_babydove sme si určite našli tie svoje obľúbené produkty, ktoré nám odteraz nebudú v domácnosti chýbať.

    Kúpanie s nimi je RADOSŤ 💜✌
    #test_babydove

    u nas v kupelni sa nejak zmodrieva..
    aa úplne sme sa do toho zalubili cela rodina 💜
    #test_babydove

    Tak sme spokojné a šťastné, že sa môžeme podieľať na tomto projekte #konik_testuje a vyskúšať novú radu od Baby Dove Rich Moisture ... začali sme skúšku z vlhčenými obrúskami, ktoré sú pre mňa zatial 🔝 .
    0% Alkoholu, s krásnou jemnou vôňou, ktorá na počudovanie dlho vydrží 🙂 aaa hlavne ma najviac prekvapila kvalitatívne, veľmi jemné a vláčne, nezostáva pokožka dlho vlhká, ale krásne rýchlo sa vsiakne ✌
    Najobľúbenejšia hračka je momentálne krémik, zatiaľ nemáme odtestované, ale najbližší príspevkov je určite o ňom 🙂 tešíme sa na ostatné ..
    #test_babydove

    už oficiálne Pán a Pani 💜

    tamatam
    Správa bola zmenená    23. apr 2018    

    #test_babydove
    dnes zaciname, horuca zasielka 💜
    tesime sa ✌

    len ona 💜

    Prosim vas nejaky typ na tortu s bielou cokoladou??? Dakujem 🙂

    moja rodinka 💜

    S mojimi bábätkami 🙂 Labrador je najkrajší psík na svete 😘😍