Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte vie mi niekto povedať čo sa stane s peniazmi ak dedko zomrel?
    Zomrel pred mesiacom a teraz mu prišilo zo sociálnej poisťovne rozhodnutie o výplate rodickovskeho dôchodku a napísali, že poukazujeme sumu na účet.
    No on už má účet zrušený.
    Do sociálnej poisťovne som sa dnes nedovolala tak skúšam či tu či mi nebudete vedieť povedať.
    V pondelok tam určite zájdem.
    Ďakujem pekne 🙂

    tamarak17
    Správa bola zmenená    11. apr 2023    

    Ahojte prosím Vás manžel dostal papier na dane z prace a účtovnícka má momentálne dovolenku viete mi povedať ktorú sumu dostane ? Či je to 20tka alebo 22?
    Ďakujem pekne

    Ahojte prosím Vás chcem sa spýtať ak som na materskej už od roku 2019 a pracovny pomer mi v tom roku skončil nárok na podporu asi nemám že? Viem že tam musí byt 730 dni poistenia ale musí to byt od zamestnávateľa?
    Ďakujem pekný den 🙂

    Pekný večer je tu niekto kto pracuje v merkury market?
    Mala by som dve otázky ohľadom skúšobnej doby ktorá vraj trvá len tri dni a potom sa rozhodnú či Vás berú a potom ešte otázka ohľadom lekárskej prehliadky zevraj trvá dva dni?
    Jeden deň zoberú krv druhý deň výsledky a podľa výsledkov Vás príjmu. Je natom niečo pravdy ? ;)
    Ďakujem

    Ahojte vedeli by ste mi prosím Vás poradiť ak som v decembri ukončila pracovný pomer a zaevidovala som sa na urad práce či mám nárok na tehotenskú dávku od 12týždňa ? Akurát som v 12tt . A ešte otázka k materskej ak som ukončila pomer v decembri je nejaká ochranná lehota ? Alebo ak som u tma úrade práve nemám nárok na materskú.
    Ďakujem veľmi pekne

    Ahojte dúfam že pochopíte moju otázku.
    Som na rodičovskom ale minuly rok som bola 6 mesiacov bez rodisovskeho pretože bol manžel na materskej. Ja som bola iba prihlásená v zdravotke že sa starám o druhé dieta. Chcem sa spýtať či mi treba podávať dane. Viem že dostať ich nemám z čoho ale napadlo má či nieje potrebné niečo nahlásiť vypísať keďže som toho pól roka vlastne nebrala nič.
    Ďakujem za odpovede

    Ahojte prosím Vás neviete mi poradiť mobil mám nastavený na slovensky jazyk ale čas mi stále ukazuje oclok je to napísané po anglicky aj nastavenia času sú po anglicky inak všetko mám po slovensky.
    Ďakujem za rady 🙂

    Ahojte prosím Vás chcela by som sa spýtať minuly rok bol manžel na materskej. Má nárok na vrátenie daňového bonusu aj keď bol na materskej? Alebo tam vlastne o to prideme?
    Ďakujem za odpovede 🙂

    Prosím Vás vie mi niekto poradiť ako najst stratený iPhone?
    Mamina stratila a chceli sme ho skúsiť najst viem, že sa to nejak dá len neviem ako.
    Google mi poradil len aplikáciu za 50€ 🤦‍♀️
    Ďakujem za rady

    Ahojte možno zvláštna otázka no chcem sa spýtať či náhodou niekto nemá skúsenosť.
    Kamarátka má otca ktorý je alkoholik už vo veľmi zlom stave nestretávajú sa nekomunikujú spolu. Otázka ak by zomrel a ona nemá peniaze na jeho pohreb ? Kam sa má obrátiť ? Z rodinny ku zostali iba dve tety tak si myslím , že ak sa niečo stane obrátia sa na dcéru.
    Ďakujem veľmi pekne za odpovede 🙂

    Ahojte prosím Vás neviete niekto či ke ZOO v BA dnes otvorená?
    Ďakujem

    Ahojte
    Prosím Vás bol teraz niekto nedávno v Parndorfe?
    Chystáme sa v piatok tak či sa oplatí ísť či boli nejaké zľavy 🙂
    Ďakujem

    Ahojte vie niekto poradiť cez koho ísť najlepšie do Disneyland ? 🙂 aby to bolo komplet zo všetkým ubytovanie sprievodca a samozrejme letecky.
    Ďakujem

    Ahojte prosím Vás ak som už 14 po pozitívnom teste a este mi ukazuje PCR pozitivny ale antigen negativny príznaky nemám žiadne tak ako to vlastne je ? Stále karanténa? Myslite,že som ešte infekčná. Nikde som nepostrehla koľko je človek infekčny.
    Ďakujem za odpovede
    😊

    Ahojte prosím Vás zo SR do ČR stale platí, ze plne ockovany bez testu? Nevšimla som si si zmeny len pre istotu sa pýtam.
    Ďakujem 🙂

    Ahojte prosím Vás maminu objednali na PCR test ale do iného mesta a nemá sa ako dostaviť. Pomýlil to lekar ktorému sme volali a povedal, že treba si volať na zmenu na korona gov. Bohužiaľ sa nemôžeme od včera dovolať.
    Neviete aký je postup ak sa nedostavi na PCR test? A objednala by sa potom znovu vo svojom meste?
    Ďakujem

    Ahojte prosím Vás Avion Aupark fungujú už tak, že kontrolujú rovno pri vchode? Alebo len do niektorých obchodov? Rada by som vedela reálnu skúsenosť kto tam bol dnes 🙂
    Ďakujem pekne

    Ahojte prosím Vás a kde manžel na materskú tak o nu žiada až po narodení? Alebo tak isto ako zena kedy jej určí lekar. Ďakujem za odpovede 🙂

    Prosim Vás existuje nejaká ošetrovateľska služba ktorá aj kúpe seniorov? Nakoľko mám doma dedka a som v 7 mesiaci tehotenstva manžel ho už nedokáže sam umyť. Ďakujem za odpovede

    Ahojte prosím Vás neviete niekto ako to je keď dcéra bude mat 2 roky v decembri a v Januari sa nám narodí ďalšie dieta. Ja nárok na MD nemám nakoľko mi skončila zmluva takze zostanem na rodičovskom. Je možnosť, žeby bol manžel na materskej? A ja na rodičovskom? Ďakujem 🙂

    Ahojte prosím Vás vedel by niekto poradiť či sa dá vybaviť občiansky preukaz aj bez dotyčného? Zo splnomocnenim?
    Viem, že tam treba odfotiť ale ak by som napríklad foto priniesla? Idemo dedka ktorý nechodí a menil trvalý pobyt tak neviem ako to chodí. Pani na polícii mi povedala, že musí prísť osobne ale tak podľa mna musí byt nejaký spôsob ako sa to dá aj inak ;) ďakujem

    Ahojte viete poradiť či je do bytu klíma ktorá aj kuri? Alebo niečo čo kúri? Nie klasické ohrievače ? Ďakujem 🙂

    Prosím Vás má niekto skúsenosti zo stránkou novynabytok.sk? Ďakujem 🙂

    Ahojte prosím Vás známa má syna ktorý 2x prepadol na základnej škole. Teraz bude siedmak. Ide o to či je nejaká možnosť ako si dokončiť aspoň základnú školu a či vlastne týmto rokom ktory bude deviaty už konci. Neviete poradiť? V škole sa pýtala ale pani riaditeľka ju odbila že takladna sa dorobiť nedá. Ďakujem 🙂

    Ahojte viete poradiť nejakú overenú firmu na stavbu domu? 🙂 konkrétne drevodom.
    Zatiaľ čo som pozerala tak celkom sa mi paci dom snov má niekto snimi skúsenosť?
    Ďakujem za rady 🙂

    Ahojte prosím Vás vie mi niekto povedať či je otvorené kúpalisko Dobrá voda? Na nete som nič nenašla ďakujem 🙂

    Ahojte prosím Vás čakám druhé bábätko a prvé bude mat iba dva roky keď sa narodí. Mám nárok iba na jeden rodicovsky príspevok alebo sa poberá na obidve? Resp. Na akemprispevkynmam nárok pri dvoch deťoch do 3 rokov.
    Na materskú nárok nemám na koľko mi skončil pracovný pomer.
    Ďakujem 🙂

    tamarak17
    Správa bola zmenená    17. máj 2021    

    Ahojte chcem sa spýtať na skúsenosti s očkovaním Covid v tehotenstve či Vám to doktor odporučil. Som zatiaľ iba v druhom mesiaci a váham čo je lepšie či sa dať alebo nedať zaočkovať. Poprosím Vás iba Vaše osobne skúsenosti.
    Ďakujem pekne 🙂

    Prosím Vás som z toho už blbec. Teraz ak mám test platný do 7.2 treba ísť cez víkend na ďalšie testovanie? Alebo od 8 februára nieje potrebné mat negatívny test?
    Ďakujem 🙂

    Prosím vás kde v Trenčíne sa dá ísť cez víkend na antigenové testovanie? V nemocnici bohužiaľ obsadené až do 9.2.
    Ďakujem 🙂