Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Vaše skúsenosti s parfumom na pranie? Alebo odporúčate inú značku?

    (2 fotky)

    Baby vaše skúsenosti a co je ok.vidiet a ísť s deťmi v Zakopanom. Ideme prvýkrát cez jarné prázdniny tak nech viem na čo sa pripraviť.

    Poznáte webovú stránku bezkriedy.sk.
    Naša triedna tam prihlásila deti,že je dobra stránka na precvičovanie atď.ja sa v nej neviem orientovať,dcéra chce tam hl.matematiku a ja tam úlohy neviem nájsť.

    Žienky aké máte skúsenosti s produktami s tejto stránky.

    Do akého veku by dievčatá nosili takýto batoh? Hľadám niečo pekné, ale už také dievčenské nie detské.

    (3 fotky)

    Čo je vhodné podarovať pre seniorov do krabičky čo zbierajú v školách.

    Žienky s kade kupujete sušené ovocie alebo niečo co je z ovocia pre deti...ide o to aby som dcére dala do školy niečo z ovocia keďže v čerstvom stave nechce ovocie.

    Mamičky aké batohy,aktovky majú vase prvacky? My sme našej kúpili batoh a rozmýšľam, ze ci nebolo lepšie aktovku na prvý ročník. Sa mi zda akoby dcere bol batoh velky.Ak sa dá poslali by ste mi aj foto hl.z boku alebo zo zadu.

    Poraďte aké prezuvky kúpiť dcére do školy. Od septembra bude prváčka. Mne sa páčia tie od značky Leon. Mate snimy skúsenosti.

    Odporučte kulmu na detske jemne vlásky,aby sa mi podarilo spraviť kučierky.

    Prosím vás žienky nemáte náhodou doma takúto fľašu a nepotrebujete ju.Zlomil sa nám vrchnák a dcéra ju mala veľmi rada .

    (3 fotky)
    stellaaa
    Správa bola zmenená    21. sep 2022    

    Zienky potrebujem poradit a vysvetliy...V praci sa mame rozhodnut co chceme od noveho roku...ci jedalensku kartu slebo peniaze k vyplate...je to namiesto stravnych listkov.Chcela by som vediet,ze ci sa tie peniaze zdanuju ak by isli k vyplate,alebo ako sa pouziva ta karta ci sa niejak nabija alebo treba sledovat jej finan.stav.

    No a dalsia vec je ,ze nam v praci nukaju 3 pilier.Kto ho uzatvara?ake su jeho vyhody?kolko je minimum co stahuje zamestancovi?kolko prispieva zamestavatel?ako dlho to trva ci sa da zmluva skoncit skor.

    Dakujem velmi pekne.Potrebujem sa sniekym poradit.