Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sisi208
    15. aug 2021    Čítané 71x

    Letná výbava z dm drogérie

    Tak toto bola správa, ktorá ma naozaj veľmi potešila. Koník testuje mi napísal, že dm si nás vybrala na testovanie letných produktov.
    V balíku sa pre každého člena rodiny niečo našlo. 🙂  

    Naša 18-mesačná Silvika hneď siahla po babylove kapsičke11, kedže tento produkt pozná. 🙂 Kapsička  bola zmesou jablkového, jahodového a čučoriedkového pyré. Stále, keď sme na nákupe v dm-ke vezmem malej nejakú dobrôtku a tieto kapsičky medzi ne rozhodne patria. Dcérke veľmi chutila. Teraz má obdobie bľabotania a len kričí: „Ham!" a „Mňam!" Určite stojí za vyskúšanie. Je vhodná pre deti od 1 roka.

    Sisi testovala aj detskú športovú babylove fľašu14. Je vhodná od 18 mesiacov a súhlasím dcérka si ju vie pekne uchopiť aj otvoriť a zatvoriť uzáver. Fľaša je bez obsahu PVC a BPA, má krásny dizajn. Počas testovacích dní jej párkrát aj spadla na zem, ale zatiaľ drží. 🙂  

    Babylove vlhčené utierky s 99 % vody6, 20 ks – utierky s obsahom 99 % vody, bez obsahu alkoholu, farbív, silikónov a parfumov sú vhodné pre dieťatko už od narodenia. Pre nás nie sú žiadnou novinkou, kedže ich používame non-stop nielen na zadoček, ale aj na ruky, tvár a telo. Majú neutrálne pH a sú vhodné aj pre citlivú pokožku. Sú super, nosím ich
    všade. Na ihrisko, k babke, v aute... Poskúšala som rôzne značky, ale nevyhovali malej, alebo boli zvláštne, akoby tvrdé, alebo sa trhali. No tieto jednoznačne odporúčam.

    Ďalšie výrobky sme testovali na grilovačke. Jedným z nich bol aj babylove neperlivý nápoj z neperlivej minerálnej vody a ovocných štiav z koncentrátov, ktorým sa syn osviežil po chutnom mäsku. Voda mu chutila a vypil ju na jeden ťah. Je bez pridaného cukru v BIO kvalite. Tieto nápoje som v dm obchádzala, ale určite mu ju z času na čas kúpim, kedže mu naozaj chutila, no mohla by mať aspoň 500 ml. 🙂  

    Počas šantenia vonku so sesternicami som ho natrela babylove tyčinkou na opaľovanie OF 5016 určenou pre citlivú detskú pokožku. Obsahuje UVA a UVB filtre, je bez obsahu parfumov. Tento produkt je ozaj super, lebo je v praktickej malej vysúvacej tyčinke, čize super do kabelky, plážovej tašky a nanáša sa na citlivé oblasti ako nos, uši, brada a líca. Alex
    mal z toho veľkú zábavu, vravel, že akoby som mu písala po tvári. Ďalším plusom je, že táto tyčinka chráni nielen v lete, ale aj v zime pred mrazom.  

    V kúpeľni si našli svoje miesto balea tekuté mydlo na ruky, 500 ml– s vanilkovým extraktom a broskyňovou vôňou28. Toto by som pokojne nechala celoročne a nie len ako limitovanú edíciu, kedže je to krásna vôňa a pripomína skvelé letné zážitky. Mydlo vytvára jemnú penu a krásne vonia. Balea šampón na vlasy 28je vhodný pre akýkoľvek typ vlasov. Opantná vás nádherná tropická vôňa exotického ovocia, ale to je asi tak všetko.
    Aspoň teda moje vlasy z tohto šampónu neboli nadšené. Niečo mi tam teda nevyhovovalo a ostanem verná svojmu druhu. Obsahuje komplex s vitamínom B3 a provitamínom B5. No SOS kúra na vlasy bola super, čítajte ďalej. 🙂

    K letu neodmysliteľne patrí opaľovanie a my sme vďaka super balíku mohli otestovať nasledovné výrobky určené na a po opaľovaní. Toto určite nesmie chýbať na dovolenke!  

    Sundance sprej na opaľovanie, OF 20, 200 ml17 – obsahuje UVA a UVB filtre, extrakt zo zeleného čaju, vitamín E, glycerín a pantenol. Chráni pokožku hneď po nanesení, no ja som naučená aplikovať si krém aspoň 30 minút pred slnením, tak to dodržiavam. Pekne sa vstrebe do pokožky a nemala som pocit mastnoty ako po niektorých opaľovacích krémoch. Mám rada túto „sprejovú" aplikáciu.
    V lete netreba zabúdať ani na starostlivosť o pery, ja som vyskúšala sundance balzam17 na citlivé pery, s vysokým OF 50 s UVA a UVB filtrom, s vitamínom E, avokádovým olejom, prírodnými olejmi a voskom. Som milovníčka balzamov a leskov na pery. 🙂 Táto tyčinka bola fajn, len mi chýbala vôňa, ale to je môj problém. 😀 Tu ide, samozrejme, o ochranu pier, ktoré sú vystavené slnečným lúčom a to splnila a príjemne zhydratovala. Pery ostali vláčne.

    Po celodennom slnečnom dni v bazéne som večer skúšala sundance hydratačný gél po opaľovaní, 300 ml17 – s chladivým účinkom aloe vera. Vyhovovala mi konzistencia produktu, vôňa aj to, že sa ľahko rozotiera a nieje mastný. Výrobok podporuje dlhotrvajúce opálenie.

    Isto všetky vieme, že vlasy namáhané slnkom, slanou vodou, chlórom atď., treba patrične ošetriť. Mala som možnosť vyskúšať Balea AFTER SUN SOS intenzívnu 28kúru na vlasy. Maska bola super, vlasy som po nej mala pekné uhladené, vyživené, dali sa ľahko rozčesať, určite sa po tejto kúre poobzerám v dm. 🙂 Dúfam, že majú aj nejaké väčšie balenie. Večernú sprchu som denne zavŕšila Balea sprchovacím gélom s chladivým efektom28 a kokosovou vôňou. Viem, že ľudia vôňu kokosu buď majú radi, alebo ju neznášajú. Mne vôňa vyhovovala, pokožku mi gél nevysušil, ale, žiaľ, chladivý pocit sa nejak nedostavil.  

    Manžel si v balíku našiel tieto vecičky, ktorým sa veľmi potešil.  

    Balea MEN antiperspirant so 48-hodinovou ochranou.28 Kedže má 12 hodinové
    smeny, sprejuje sa pravidelne aj počas prestávky, pretože 48 hodín určite nevydrží, ale to si myslím, že žiaden, hoci to sľubujú na obaloch. 😀 Vôňa je príjemná, svieža, také má môj manžel rád. Je bez obsahu alkoholu.
    Balea MEN sprchovací gél 4 v 128. Vhodný na telo, tvár a vlasy. Muž skonštatoval, že je výborný mentolový, chladivý, čiže na leto ako stvorený. 

    Aj páni by nemali zabúdať na starostlivosť o tvár, preto som manželovi, keď išiel kosiť hneď dala testovať Sundance MEN transparentný gél s OF 50.17 Je ľahký, rýchlo sa vstrebáva (manžel neznáša mať kadejaké krémy na tvári), nelepí. Dúfam, že si to osvojí a bude používať denne, aby si tak chránil a hydratoval pokožku tváre.  

    V mojej kabelke nesmie chýbať odteraz už ani babylove gél na ruky pre dospelých16. Dezinfekčné géliky používam, ale inú značku, no keď sa mi minie, siahnem aj po tomto z dm. Dezinfikuje ruky v priebehu pár minút, je super na cesty. Tento sme si nechali v aute, kedže synovi sa veľmi páči obal. 🙂

    Ja som ešte skúšal Balea telový sprej  s vôňou kvetov ibišteka a kokosového mlieka28. Jeho plusom je, že je bez obsahu hliníkových solí, čo si na obaloch všímam a čítam. A ako som už písala vyššie, buď kokos milujete, alebo nie, pre mňa je vôňa krásna a bol príjemným spestrením, kedže v lete siaham skôr po sviežich parfémikoch.  

    Z tejto letnej nádielky výrobkov sa mojimi obľúbenými, ktoré som nepoznala stali: SOS kúra na vlasy, hydratačný gél po opaľovaní s chladivým účinkom aloe vera a babylove tyčinka na opaľovanie OF 50 určená pre deti.  

    ĎAKUJEM dm za produkty a rozšírenie obzorov. 🙂 

    #test_dm31 dnes naša Sisinka testovala detskú športovú babylove fľašu. Je vhodná od 18mesiacov, presne toľko má aj naša dcérka a súhlasím pekne si ju vie uchopiť aj otvoriť a zatvoriť uzáver. Fľaša je bez obsahu PVC a BPA, má krásny dizajn... no uvidíme, či odolá aj pádom na zem, kedže naša slečna sem-tam hodí fľašami o podlahu 😂

    #test_dm31 naša 18mesačná Sisi ❤ si dnes vychutnávala v prírode babylove ovocnú 100gr. kapsičku - zmes jablkového, jahodového a čučoriedkového pyré. Stále keď sme na nákupe v DMke vezmem malej nejakú dobrôtku a tieto kapsičky medzi ne rozhodne patria, dcérke veľmi chutila teraz má obdobie bľbotania a len kričí ham a mňam 😂 určite stojí za vyskúšanie, je vhodná pre deti od 1.roka

    sisi208
    Správa bola zmenená    26. júl 2021    

    #test_dm31 dnes nás kuriér veľmi potešil, takúto super letnú DM nádielku nám doviezol 👌👍❤️

    sisi208
    21. jan 2017    Čítané 217x

    Dm výrobky - áno či nie?

    Bolo mrazivé pondelkové ráno, a tak ako každý deň  som sa prihlásila na MK. 🙂 Pozerám svieti mi správa, myslela som si, že je od nejakej mojej ,,koníkovej“ kamošky, ale nie píše mi konik_ testuje, že si  nás spoločnosť  s heslom ,,Tu som človekom tu nakupujem“,  teda dm  vybrala na testovanie ich výrobkov.

    Keďže rada skúšam nové veci, veľmi  som  sa potešila. Je skvelé vyskúšať  si rôzne produkty z každej oblasti. Keď sa nám zamrznuté produkty rozmrazili,  pustili sme sa do testovania.

    Nájdeme si medzi nimi nejakú ,"srdcovku"? Sama som zvedavá 🙂

    Ako prvý prišiel na rad v týchto chladných dňoch:

    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou - Tak čajíky pijeme v našej rodinke denno-denne a tento nám všetkým chutil. Má príjemnú chuť a vôňu, no citrónovú trávu sme veľmi necítili, tak sme si pridali pár kvapiek citróna. Žihľava je známa svojim detox účinkom, takže určite vyskúšajte  🙂

    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti – pre deti od 4. mesiacov, bez prídavku cukru a aróm. Nášmu Alexíkovi veľmi nechutil. Je zvyknutý piť čistú vodu, alebo čaj inej značky. Ochutnala som aj ja, mal jemnú vôňu, ale dosť slabú chuť. Nás veľmi neoslovil. Iné produkty babylove má, ale  rád /tyčinky, ovocné kapsičky.../

    dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč – bio ďatľovo-ovocná tyčinka s kokosom a chia semiačkami. Táto 40gramová tyčinka nám s manželom veľmi nechutila. Ja osobne ďatle veľmi nemusím, ale určite milovníkom zdravej výživy bude chutiť a dodá potrebnú energiu.

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Pastilky mne a manželovi veľmi chutili /boli sladko - kyslasté/  a nájdu si u nás svoje miesto. Chválim praktický kovový obal a možnosť uzatvorenia, takže nehrozí, že sa nám rozsypú niekde v kabelke, aute. Pri nadmernej konzumácii môžu mať laxatívne účinky. Môj manžel by bol schopný zjesť celý balíček 🙂

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ - pena s vôňou ruží & fialiek a extraktom z perál, obsahuje care complex. Bohaté ošetrujúce zloženie dodá pokožke jedinečnú jemnosť. Naozaj sme sa cítili ako v kúpeľoch. Krásna vôňa, výborne pení, priaznivá cena.

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ - tekuté mydlo s vôňu vanilky a ruže. Na prvý pohľad ma upútal pekný obal. Taktiž akurátne pení, nevysušuje pokožku, kto má rád sladšie vône poteší sa. Je to limitovaná edícia tak šup – šup do dm, stojí za vyskúšanie.

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ – 24 hodinová deo ochrana s vôňou malín a magnólie. Vôňa ako stvorená na letné dni, je krásna, sladká ale žial 24hodin určite nevydrží. Je bez obsahu chlórhydrátu hliníka.

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ - jemné zloženie 3 v 1 s výťažkami z guarany čistí, ošetruje telo, tvár a vlasy. Hydratačný komplex chráni pokožku pred vysušením. Manžel hneď ako prišiel z práce vyskúšal tento sprcháč a zhodnotil  ho celkom pozitívne, vôňa je taká typická mužská, no povedal, že málo pení, oproti iným, ktoré používa.

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ - krémový sprchovací krém s vôňou  vanilky a ruže. Hydratačné zloženie chráni pokožku pred vysušením. Sprchovacie gély Balea sú u nás známe, tento má krémovú konzistenciu, krásnu vôňu, nevysušuje pokožku, takže môžem len a len odporúčať. A nesmiem zabudnúť na krásny obal/ foto vyššie, pri tekutom mydle/ 🙂

    Balea Beauty Effect nočné sérum - s peelingovým efektom, s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej pleť krásne vyhladí a rozmazná. Má gélovú, priehľadnú textúru s jemnou príjemnou vôňou. Chválim dávkovač s pumpičkou a teda hygienické nanášanie. Výsledky sú viditeľné určite až po niekoľkých mesiacoch. Ja mám normálny typ pokožky, mne sérum vyhovovalo, pleť som mala po prebudení pekne vyhladenú.

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ - soľ do kúpeľa so zmyselnou vôňou jazmínu a ylang-ylang, lotosovým extraktom a zvodnými lupeňmi ruží. Konečne som si spravila domáci wellnes a dala si pauzu od každodenných povinností. Soľ má príjemnú vôňu, ale podľa mňa je balenie tak na jedno použitie. Ja som nešetrila a nasypala som si všetko🙂 Uvítala by som väčšie balenie.

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta - obsahuje éterické oleje. Koncentrovaná sila aktívne bojuje proti mastnote. Hneď sa mi zapáčila vôňa tohto produktu a takisto aj pena, ktorá sa okamžite vytvorila. Dôkladne zmyl mastnotu zo špinavých riadov. V predajni som videla s rôznymi vôňami tak určite vyskúšam aj iné.

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu. Výrobok je bez nejakej výraznej vône,  dobre vyčistí povrch nábytku.

    Profissimo vonný set jablko-škorica –na tento produkt som sa veľmi tešila, pretože mám rada rôzne vonné sety či už sviečky, alebo takýto druh s ratanovými tyčinkami.

    No ostala som sklamaná, pretože to absolútne nevoňalo. Najprv som dala len 5 tyčiniek no po hodine som pridala ďalšie tri a vôbec nič. Jedine keď som privoňala tak bolo cítiť jemnú vôňu. Takže to čo písalo na obale : ,"vynikajúci pre wellness atmosféru a príjemnú vôňu s ratanovými tyčinkami. Miestnosť naplní príjemnou letno-ovocnou vôňou. Vhodný i na naplnenie iných vonných lámp a váz. Ratanové tyčinky rozložia vôňu rovnomerne, čím viac tyčiniek použijete, tým intenzívnejšia bude vôňa" absolútne nesplnilo.

    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov - vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu. Tento produkt otestoval náš dvojročný synček a ako sám povedal: mamka, čistá jahôdka pastička mu chutila 😀  Samozrejme som ju vyskúšala aj ja a na môj vkus bola veľmi sladká.

    Soft & Sicher papierové vreckovky classic - Našli si miesto aj v mojej kabelke, sú veľmi príjemné a jemné vďaka 4 vrstvám a majú krásny dizajn.

    Tak ak by som si mala na záver odpovedať na otázku, či dm výrobky áno, alebo nie – tak odpoviem jednoznačne áno.  Určite stoja za vyskúšanie hlavne BALEA a DENKMIT 🙂

    Ostáva mi už len poďakovať sa MK a dm  za možnosť vyskúšať si tieto zaujímavé produkty a dm prajem veľa spokojných zákazníkov.

    Silvia