Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Milujem ten pocit keď v sobotu upracem 😁😁🙏🏻🙏🏻

    Konečne v posteli 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤍

    podobova15
    6. mar 2020    Čítané 378x

    Moje mäkké testovanie s Lull Loungewear

    O tejto slovenskej značke som vedela dávno, preto ma veľmi potešilo, že som práve ja mohla testovať toto pre mňa veľmi príjemné oblečenie a ukázať ho aj ostatným mamičkám, ktoré o ňom nevedeli.

    Balíček mi prišiel po dvoch dňoch od objednania, a veľmi ma potešila spätná väzba s e-mailom, či som s nákupom spokojná a či nepotrebujem niektorý z kúskov vymeniť.

    Keďže som momentálne na rodičovskej dovolenke, vybrala som si prevažne športové kúsky, a to zateplené legíny, mikinu a víťaza môjho testovania - veľmi príjemné tričko. Keďže som oblečenie testovala aj počas našej dovolenky cez jarné prázdniny, veľmi využité boli u mňa zateplené legíny. Aj keď nešlo primárne o funkčné oblečenie v počasí, ktoré bolo aktuálne, v horskom prostredí mi absolútne stačili a nebola mi v nich zima. Ale aby som len nechválila, u mňa sa našlo malé mínus. Keďže šlo o bavlnu, v čiernej farbe boli na látke dosť viditeľne prachové čiastočky a, napríklad, chĺpky z oblečenia iného materiálu alebo bledej farby. Ale pri tomto druhu materiálu a farby sa to vyskytuje u väčšiny oblečenia, a je to úplne bežný jav. Ale musím vyzdvihnúť, aj keď som ich mala na sebe viac hodí,n nestratili svoju pružnosť, neroztiahli sa a pekne mi sedeli aj po dlhšej dobe, sedení v aute a podobne.

    Jednoznačným favoritom u mňa je toľko ospevované tričko. Je mäkkého, príjemného materiálu. Má predĺžené rukávy, čo ma neskutočne potešilo, keďže práve toto je pri kúpe oblečenia môj najväčší problém a väčšina rukávov mi je vždy krátka. Keby bolo vo viacerych farbách, určite by sa už nachádzalo u mňa v šatníku.

    Každý testovaný kus oblečenia som prala 3-4krát. Nestratili svoj tvar, ani farbu, takže po tejto stránke bola u mňa veľká spokojnosť. (Aj keď, objektívne by sa toto dalo vyhodnotiť po dlhšie dobe.)

    A keďže je móda mojou vášňou a som detailista, veľmi ma potešili práve detaily. 
    Každý jeden kus má veľmi pekný detail s logom značky, ktorý práve týmto dodáva tomuto oblečeniu jedinečnosť a nádych toho, že práve toto je značka robená inak. Zameraná na kvalitu a detail. 


    Týmto by som veľmi pekne chcela poďakovať Modrému koníku a Lull Loungewear za príjemnú skúsenosť a testovanie tejto značky, ktorá si našla trvalé miesto v mojom šatníku 💕

    podobova15
    Správa bola zmenená    1. mar 2020    

    Ja moje testovanie končím týmto kúskom. Môžem povedať že ostane v mojom šatníku na trvalo, je veľmi príjemného materiálu, má predĺžené rukávy čo je pre mna úplne sen, keďže sú mi všetky rukávy na všetkom prevažne krátke. Týmto prvkom si ma toto tricko jednoznačne získalo. Keby bolo vo viacerych farbach určite si ho kúpim. Toto je pre mna jednoznačne moj víťaz testovania a teším sa že zostane v mojom šatníku 💯💯🧶🥇🏆🤍🤍
    #test_lull

    Keďže má čakajú jarné prázdniny s rodinou, Lull veci som vyberala práve s týmto zámerom. Vyberala som prevažne teple veci ktoré dúfam splnia svoj ucel. Keďže som strávila týždeň doma chora, teším sa na ďalšie testovanie 😍👍🏻🗻❄️☃️
    #test_lull

    Balíček rozbaleny a moje testovanie začína dnes testom v práčke 🧺🧺🧼
    #test_lull