Ak dôveruješ svojej intuícii, svojmu pocitu, že všetko čo sa ti deje , je správne, nemôžeš urobiť chybu. Tvoje jednanie môže každému v tvojom okolí, kto sa bude snažiť pochopiť to svojím rozumom, pripadať bláznivé. Nechaj sa viesť dôverou a nevinnosťou, nie smútkom, či minulými skúsenosťami.
    Nesnaž sa opevniť za stenami svojich vedomostí, nech k tebe príde akákoľvek skúsenosť. Daj skúsenosti voľný priebeh, preži ju a choď ďalej, nechaj ju odísť. Pokračuj v očiste svojej mysle, minulosť nechaj za sebou, skús zotrvať v prítomnosti. Spočiatku to bude isto náročné. Oklamali ťa? Okradli? Podviedli? Nechaj tomu voľný priebeh , pretože to, čo je skutočne tvoje, ti nikto nemôže vziať. A zakaždým ak nedovolíš, aby ťa situácia položila, táto situácia ti pomôže posilniť tvoju vnútornú jednotu.

    Silu, ktorú potrebuješ na dosiahnutie svojich cieľov, nosíš v sebe. Ak si presvedčená, že druhí môžu za to čo sa ti deje, strácaš na svojej sile. Každý má všetky schopnosti na to, aby si vytvoril kvalitné životné podmienky. Ty tú silu máš! Ak znovu oživíš svoju silu, narastie aj odvaha. Ver, že zvládneš všetko čomu čelíš. Každá zmena ťa posúva vpred. Ver si!
    Sami sa zbavujeme svojej sily, ak sa pasujeme do role obete. Sebaľútosťou nič nevyriešime. Na zhmotnenie svojich cieľov musíme prevziať zodpovednosť za svoje činy.

    V akej situácii strácaš svoju silu? Kde je treba urobiť zmenu? Ako to urobíš, aby si svoju silu získala späť?