Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Vcerajsie baletne vystupenie 🙂 🙂

    Ten naš 🙂 🙂 🙂

    😀 😀 😀

    Naša najkrajšia NEVESTA 🙂 🙂

    V stredu sa odlieta uz sa tesimeee 🙂 🙂

    (4 fotky)

    Šťastné a Veselé Vianoce vám prajeme žienky konikove 😀

    Moje dve najväčšie Lásky 🙂 ľúbim ľúbim 🙂 🙂

    že 5 dni juuj ale sa už načínam aj báť ale hadam to bude rýchle 🙂))

    Dneska ma naša láska krásne 3 rôčky veľmi ťa lubkame

    Toto píše sám život... Autor: Mirka Abelova: "Bola som v lekárni po lieky kamarátovi. Predo mnou v rade stala starká, s receptom a kartičkou poistenca v ruke. Tenkým hláskom sa spýtala lekárničky, koľko tie lieky budú stáť. 12.60 - znela odpoveď. Koľko? 2.60? Spýtala sa nahluchla babka. Nie, teta, nie 2.60, ale 12.60. Starká zostala stáť, sklonila hlavu. V ruke ten recept a kartička poistenca. Tak čo, chcete tie lieky? - spýtala sa nevrlo lekárnička. Stará pani sa len potichu otočila, povedala ďakujem a pomaly vyšla von. Zaplatila som svoje lieky a keď som vychádzala pred lekáreň, našla som ju sedieť na stoličkách, čo tam sú a plakať. Potichu, poriadne sa zadusajuc. -Pani, čo sa deje, potrebujete pomôcť? - pýtam sa. Nie, ďakujem, len som si prišla vybrať lieky a nemôžem si ich dovoliť. Plač. Áno. Som hlúpa a možno debilná, že sama s R. pomaly nemám čo žrať. Ale tých 12 eur, ktoré som s ňou pri okienku za lieky zaplatila, boli dobre využité. Pani sa rozplakala opäť, tentoraz ale asi z vďaky. Pýtala si odo mňa adresu, že ona si niekde požičia a tie peniaze mi pošle. Odmietla som. A MOJA OTAZKA AJ DOVOD, PRECO TOTO VLASTNE TU PISEM JE: AKO MOZE TENTO NAS SOCIALNY STAT, STAT, PRE KTORY STARI LUDIA PRACOVALI X ROKOV, AKO MOHLI VSETKY TIETO VLADY, KTORE TU OD SOCIALIZMU BOLI, AKO MOZE DOPUSTIT, ZE SI STARA PANI NEMOZE DOVOLIT KUPIT LIEKY??? KTO MI TOTO VYSVETLI? KDE SU VSETKY NASE PENIAZE, KTORE SA TU ROZDRBAVAJU HOROM-DOLOM???? DOKEDY ESTE TOTO VSETKO, CO SA V TOMTO STATE DIALO, DEJE A BUDE DIAT, BUDEME MY OBCANIA TOLEROVAT???" Priatelia čo dodať... Podporte zdieľaním, nech to vidia aj naši politici, ktorí používajú facebook vo veľkom na to, aby sa chválili s tým, čo "spravili". Je to na zamyslenie.

    Od rana nahnevaná na všetko aj na všetkých!!!!jaaaaj ☹( aspoň jedna dobrá správa mala ide o 1 februára do škôlky jeeej teším teším 🙂))

    ach jaaaaj fakt niektore z was uz su inak TUPEEEEEEE!!!!! ked uz wam wadí fotka a hlasite to tak to uz je co powedat!!!!!

    ahojte kde najdem čiernu listinu???

    Ako zisťím kto mi poslal srdiecka? dakujem 🙂