Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    misena91
    23. nov 2020    Čítané 169x

    Testovali sme ovsené cereálie CHEERIOS

    Veľmi nás potešila správa , že si nás vybrali na testovanie cereálií. Moji chlapci majú cereálie veľmi radi a novinku - ovsené Cheerios ešte neochutnali. 

    Ako prvé sme ochutnali ovsené cereálie Cheerios s príchuťou jablko a škorica . Chlapci si ich dali s mliečkom, jogurtom alebo len tak, samé chrumkali pri rozprávke. Mňa milo prekvapilo zloženie, vysoký obsah celozrnnej ovsenej múky, vláknina, vitamíny, železo, vápnik a výborná chuť . 

    Potom prišli na rad neochutené ovsené Cheerios s obsahom celozrnnej ovsenej múky až 91%. V jednej porcii sú iba 3 g cukru. Zloženie je super, tak ako pri ochutených. V týchto cereáliách nenájdete palmový olej a ani pridané arómy. Chlapcom chutili, aj keď neboli sladké. 

    ĎAKUJEME ♥ BOLI VÝBORNÉ ♥ ODPORÚČAME ♥ TREBA OCHUTNAŤ 

    #test_cheerios #recenzia #cheerios_skusenosti

    #test_cheerios #konik_testuje
    Dnes testujeme ♥ .

    (3 fotky)
    misena91
    17. nov 2019    Čítané 221x

    Sušienky - Verbena

    Jedného dňa nás potešila správa, že si nás vybrali na testovanie. Prišiel nám balík plný dobrôt, a tak sme sa do toho pustili.

    Veľmi ma prekvapilo super zloženie sušienok, bez E-čiek, farbív a palmového tuku. 

    Keďže máme veľmi radi bylinky a sušené ovocie, tieto príchute nám veľmi chutili. Každé balenie má svoje +. Sušienky sa predávajú v 2 rôznych baleniach - 90 g a 40 g. Nám sa veľmi páčilo menšie balenie, ktoré sme si nabalili na výlety. 

    Verbena sušienky - Bazové s kúskami amerických brusníc

    Tieto sušienky boli u mňa TOP. Výborná chuť, skvelé zloženie.

    Sušienky Bazové obsahujú 5 minerálov - Ca,Zn,Fe,Mn,Mg

    - vysoký obsah vlákniny,cereálie.

    Baza má veľmi veľa priaznivých účinkov na ľudský organizmus - tlmí bolesť, pôsobí proti vírusom a lieči zápalové ochorenia, pomáha i pri tráviacich problémoch, podporuje ochranu buniek proti stárnutiu. 

    Brusnica podporuje správne fungovanie kardiovaskulárneho a imunitného systému, uľavuje pri infekcií močových ciest, má detoxikačné účinky. 

    Týmto nechcem povedať, že keď budete konzumovať tieto sušienky, budete zdraví, ale sila byliniek je neuveriteľná ♥ Skúste si uvariť k sušienkam dobrý čajík z týchto byliniek a určite vás prekvapia ich liečivé účinky. 

    Verbena sušienky - Rakytníkové s kúskami pomaranča

    Voňavé, sladučké, deťom chutili najviac. 

    Sušienky obsahujú:

    - vysoký obsah Omega-3 mastných kyselín, Chia semienka, vysoký obsah vlákniny, cereálie

    Rakytník posilňuje imunitu, ovplyvňuje funkciu tráviaceho traktu a dýchacích ciest, pomáha bojovať proti reumatizmu, regeneruje a udržiava elasticitu a pružnosť kože. 

    Chia semienka sú výborným zdrojom energie, spomaľujú starnutie organizmu, podporujú zdravie kostí a zubov.

    Verbena sušienky Levanduľové s kúskami čučoriedok

    Sušienky Levanduľové obsahujú:

    Voňavé, zloženie znovu nesklamalo. Skvelá chuť.

    Vitamín B3 - proti únave a stresu.

    Napomáha k správnemu fungovaniu nervového a tráviaceho systému.

    - vysoký obsah vlákniny

    - mix cereálií 

    Sušienky chutili celej rodine i návštevám. Určite odporúčam ochutnať. 🙂

    #test_verbena

    Na dnes k čajíku sušienky Verbena - rakytníkové s kúskami pomaranča. Veľmi ma prekvapilo super zloženie týchto sušienok . Sú veľmi chutné .

    (4 fotky)

    #test_verbena

    Dnes testujeme pri kávičke ♥ Bazové s kúskami brusníc ♥ . Sú skvelé .

    (3 fotky)
    misena91
    19. jún 2018    Čítané 176x

    Yves Rocher - HYDRA VÉGÉTAL

    Ďakujem za možnosť testovať pre mňa donedávna ešte neznámu kozmetiku. Túto značku som poznala, ale s výrobkami som nemala žiadnu skúsenosť. Keďže už roky používam iba jednu značku, veľmi som chcela vyskúšať niečo nové.

    Keď mi prišiel balíček, veľmi ma očarilo balenie výrobkov. V pribalenej brožúrke som sa dočítala veľmi zaujímavé veci o tomto rade kozmetiky. Táto kozmetika obsahuje viac ako 90% zložiek prírodného charakteru, je bez farbív, minerálnych olejov, silikónov a parabénov. Obsahuje výťažok z kosmatcovníka, korý aktivuje prirodzenú hydratáciu.

    Na testovanie som dostala krabicu ktorá obsahovala:

    • čistiaci gél v tube
    • odličovacie mlieko
    • tonikum
    • peeling
    • hydratačný gél

    Táto kozmetika ma veľmi prekvapila,moja pleť je citlivá a táto kozmetika mi veľmi sadla.

    Už po prvom použití bola moja pleť výborne hydratovaná. 

    ČISTIACI GÉL

    Výborný čistiaci gél,jemná vôňa, už malé množstvo stačí na dokonalé vyčistenie pleti. Pleť ostáva jemná a svieža. Používam ráno a večer.

    ODLIČOVACIE MLIEKO A TONIKUM

    Iba malé množstvo odličovacieho mlieka dokonale odlíči tvár. Neštípe v očiach a pleť ostáva jemná, hydratovaná bez začervenania. Toto mlieko je pre mňa veľkým prekvapením. Po odlíčení a vyčistení pleti prichádza na rad tonikum. Tonikum príjemne voní a pleť zanecháva jemnú, sviežu a voňavú.

    GÉLOVÝ PEELING

    Tento peeling používam 2 krát do týždňa. Odstraňuje odumreté bunky, a obnovuje tak prirodzenú bunkovú regeneráciu pleti. A šupinky sú fuč 🙂.

    A nakoniec pre mňa to najlepšie...

    HYDRATAČNÝ GÉL NA DEŇ A NOC 🙂

    Výborný!

    Aj keď na začiatku sa mi gélová konzistencia veľmi nepozdávala a po nanesení mi prišla moja pleť trocha lepkavá. Moja pleť si gél krásne vsiakla a ostala dokonale hydratovaná.

    Tento gél účinne a trvalo hydratuje a povzbudzuje prirodzený jas pleti.

    Ďakujem za možnosť testovať túto kozmetiku 🙂.

    ODPORÚČAM . ♥ Je skvelá.

    misena91
    11. okt 2017    Čítané 288x

    Moje testovanie - CEWE FOTOKNIHA

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovať tento produkt. Už dlhšiu dobu som si chcela vytvoriť fotoknihu z fotografií môjho synčeka. A konečne nastal ten správny čas :D.

    Keď mi prišiel balíček, našla som v ňom okrem poukazu, pera, tašky, vzorkovníka aj perfektný návod ako si vytvoriť fotoknihu. Tento návod mi pri tvorbe fotoknihy veľmi pomohol. Stiahla som si free program z webu - www.fotolab.sk a začala som tvoriť.

    Program je jednoduchý, prehľadný. Ponúka nám veľa pozadí, farebných podkladov, vloženie textu,obrázkov, ilustrácií, ozdobných prvkov, rozloženia fotografií...

    Veľkou výhodou je, že si fotografie nemusíme upravovať vopred, ale základné úpravy si vieme spraviť v tomto programe. Program ponúka úpravy ako je orezanie, úprava jasu a kontrastu, sýtosť, svetlosť, rozmazanie...V programe sa mi veľmi dobre orientovalo takže sa s ním veľmi dobre pracuje. Pred tým ako začnete vytvárať fotoknihu, pripravte a pretriedte fotografie. / Nemusíte potom ako ja zhladávať 2 dni fotky kade tade :D / Program ponúka veľa farebných pozadí , ale ja som si vybrala biele pozadie a jednoduché usporiadanie fotografií. 

    Dnes už držím hotovú fotoknihu v rukách a som veľmi milo prekvapená. Výroba trvala pár dní. Zvolila som si formát A4 .Väzba je pevná, kvalitne spracovaná. Matný fotopapier má vyššiu gramáž ako obyčajný papier a vyzerá to super.

    Kvalita tlače je výborná, fotky sú ostré, farby sýte. Na pár strán som použila fotografie z mobilu a tam je kvalita fotografií tiež výborná. Túto fotoknihu ODPORÚČAM a určite nebude posledná v našej zbierke ♥ĎAKUJEM♥

    #test_bupi

    Aj na nás sa usmialo šťastie a mali sme možnosť testovať kozmetiku Bupi. Prišiel nám krásny balíček v ktorom sme našli umývaciu penu,umývací gél,vlhčené utierky,nálepku na auto,gumovú žabku na mydlo a krásnu plyšovú žabku. Darčeky nás veľmi potešili.

    Umývaciu penu poznáme emoticon
    Je naša obľúbená . Jemnučká,krásne vonia a pokožka po nej ostane jemná. Potešilo ma veľké balenie s praktickou pumpičkou. Táto pena vydrží ozaj dlho.
    Umývací gél na dobrý spánok s krásnou levanduľovou vôňou.
    Žeby ozaj fungoval aj ten dobrý spánok ? To naše šidlo prespalo celú noc emoticon konečne,ale či to bolo umývacím gélom to neviem emoticon
    Synček mal po umytí jemnú, hydratovanú pokožku a nádherne voňal. Veľké balenie s pumpičkou je super.
    Vlhčené utierky
    Sú fajn,ale mne osobne chýba vôňa. Výhoda je ,že sa nebojím malému utrieť nimi i tvár keďže neobsahujú parfum,alkohol,farbivá a majú neutrálne PH. Sú jemné a nie sú ani suché ani veľmi mokré.
    Pridávam pár fotiek ako sme testovali výrobky Bupi. Ďakujeme ,že sme mali tú možnosť. ♥

    (6 fotiek)