mata_ba
10. dec 2017
342 

Shell a my

Volám sa Martina,som vydatá za naozaj super muža,máme takmer dvojročné dvojíčky-dievčatká a rada šoférujem. Posledné dve spomenuté veci boli dôvodom,prečo som sa zapojila do súťaže o vyskúšanie novej aplikácie (ďalej len apka) od spoločnosti Shell. Týmto ďakujem Modrému koníkovi za info a Shell-ke za možnosť vyskúšať si to a samozrejme ďakujem aj za 50€ bonus (už je v nádrži 🙂 ).

Na túto poštu som sa naozaj tešila a hneď ako prišla,pustila som sa do „lúskania“ obsahu.

O čo vlastne ide a ako to funguje..?

Profesionálne vysvetlenie a objasnenie nájdete tu: http://www.shell.sk/motoristi/akcie/pohodlna-platba-v-aute.html

Ja Vám to priblížim po svojom 🙂 .

Predstavte si nasledovnú situáciu: Vonku je naozaj mrazivo. Vy máte v aute Vaše detičky,cestujete s nimi sama autom a zrazu Vám palivová kontrolka ukáže silu svojho svetla. V pamäti lovíte,kde je najbližšia čerpacia stanica. Pekne tam prídete,odstavíte auto pri stojane, pootvooríte okienko a poprosíte mladého fešáka v bunde Shell, aby Vám natankoval za trebárs 50€. Vy chytíte mobil, otvoríte si apku, naskenujete QR kód zo stojanu, zadáte sumu a hotovo. Vec vybavená, v teplúčku a pohodlí auta. Žiadne stresy. Žiadne vyťahovanie detí do zimy. Žiadne naháňanie po čerpacej stanici a opätovné posadenie do auta, priväzovanie bezpečnostným pásom,atď.. Fikcia? NIE! Ono je to naozaj reálne. Ale len na SHELL-ke!

Ale pekne postupne.

Úplne prvá a zásadná vec  je stiahnutie si aplikácie do mobilu. Nájdete ju pod názvom  Masterpass™ by Mastercard® .

Po stiahnutí apky Vás bude sama navigovať k nasledúcim krokom – osobné údaje, PIN kód, súhlas s podmienkami použitia aplikácie a zasielaním marketingových oznámení (je to dobrovoľné). Po vstupnom prihlásení je potrebné vložiť platobnú kartu (v sekcii KARTY), ktorú budete používať (výber farby pre každú vloženú kartu ma potešil, pôsobí to prehľadnejšie). Ak používate aj Sell ClubSmart kartu na zbieranie bodov, nezabudnite si ju uložiť v nastaveniach – Shell SK. Aj pri takomto super tankovaní zbierate body a dokonca tankujete lacnejšie! S každou mobilnou platbou dostanete zľavu na palivo:

  • 0,05 EUR na Shell Fuel Save 95 a Diesel
  • 0,10 EUR na Shell V-Power 95 a Diesel
  • 0,10 EUR na Shell V-Power 100 Racing

Vráťme sa však k aplikácii. Keď sme pri tých nastaveniach – sú tam rôzne možnosti, ktoré si môžete zvoliť tak,ako Vám to najviac vyhovuje. 🙂

V hlavnom menu je aj možnosť dobitia kreditu. Nápad super, žiaľ nenašla som možnosť dobitia na slovenské karty. Sú tam len české. Verím ale,že to Shell vyrieši.

A teraz šup do reality, na našu skúšobnú jazdu. Pôvodne som mala v pláne ísť sama, ale môj drahý to chcel vyskúšať tiež. A tak sme celá naša štvorka sadli a išli na našu obľúbenú Shell-ku tankovať. Spomeňte si na modelovú situáciu spomenutú vyššie. Máte? Tak namiesto oslovenia fešáka,tankoval môj drahý J natankoval za 20€, vytiahla som mobil a išla zaplatiť cez apku. Všetko išlo ako po masle,keď zrazu nastal problém...Vážení, prosím Vás..!Najprv vytiahnite mobil, otvorte apku, ťuknite na PLATBA, naskenujte QR kód zo stojanu, zadajte sumu a potom tankujte. Máte 90 sekúnd na začatie tankovania,inak sa to anuluje a musíte ísť od začiatku. Takže my sme natankovali za 20€, muž to šiel zaplatiť ku pokladni a potom sme to opäť skúsili so sumou 10€. Druhý pokus už vyšiel tip-top. Dokonca aj môj figurant – milovaný muž - si apku stiahol a už bude fungovať len cez ňu. Teda ak nebude mať chuť na maškrtu či výbornú kávu z čerpacej stanice. Tú mu zatiaľ nedonesú do auta 😀 A čo sa týka natankovania mladým fešákom, v Piešťanoch je chalanisko (zamestnanec Shell) naozaj milý a ústertový ku všetkým, takže nepochybujem,že aj túto možnosť môj manžel využije 🙂  Predsalen,je tu už zimné obdobie a auto kúri príjemne 🙂

Všetky Vaše aktivity si môžete pozrieť v sekcii TRANSAKCIE. Tam Vám ukáže aj to, čo prešlo úspešne a čo nie. Viď. druhý obrázok. 🙂

Takže toľko k predstaveniu a spoznaniu novej aplikácie od spoločnosti Shell. My na túto pumpu chodíme už dlhé roky a sme spokojní. A táto novinka je naozaj skvelá a inovatívna. Takže všetkých Vás pozývam vyskúšať si to na vlastnej koži. Budete určite rovnako milo prekvapení ako my.

Shell a Modrý koník, ešte raz ďakujem/e.

Ahoj.. vyuzivame.. a prosim neber to v zlom ale verim ze mnohi si to napriek upozorneniu neuvedomia.. pri scanovani QR kodu sa z bezpecnostnych dovodov nevychadza z auta takze mobilom scanovat cez okno na aute, nie otvarat dvere auta a brat von mobil! Mnoho ludi tieto veci podcenuje ale je to tam aj jasne napisane pod tym kodom a je fajn to respektovat.. to len ako postreh lebo mnoho ludi ide podla fotiek, nemyslim to v zlom na teba

12. dec 2017
mata_ba
autor

@blows ja som sedela v aute a dvere som mala otvorene,lebo som vykukla na manzela a potom ich nezatvorila..ale samozrejme,zakaz vystupovania...suhlasim..

13. dec 2017

Začni písať komentár...

Odošli