lucia646
2. okt 2021
64 

Zdravé a silné zúbky s CURAPROX kids

Volám sa Lucia a som šťastnou mamičkou zatiaľ dvoch detí – 7-ročnej Paulínky a 5-ročného Teodorka. Ďalší chlapček k nám pribudne v decembri a už sa ho, veru, nevieme dočkať.

Párkrát som sa už zapojila do „testovačiek“ na Modrom koníkovi, dvakrát som už aj testovala, preto som si povedala, že by to mohlo vyjsť aj do tretice... A ono to aj vyšlo. Keďže deti sú už staršie, ako keď som testovala rôzne produkty predtým, celé toto nadšenie od začiatku zdieľali so mnou a len sa pýtali, či sme už vyhrali. 🙂 Keď mi v schránke na Modrom koníkovi pristála správa s textom, že som bola vybraná na testovanie produktov CURAPROX kids, neskutočne som sa potešila. Hlavne kvôli deťom, ktoré sa na testovanie veľmi tešili. Sama používam zubné kefky CURAPROX, nakoľko mi vyhovuje menšia hlavica a jemné štetinky. Deti ešte zubné kefky ani pasty CURAPROX kids nikdy nepoužívali, preto sa niečoho nového nevedeli dočkať.

Balíček je doma... a môže sa ísť testovať.

Balíček je doma... a môže sa ísť testovať.

To bolo radosti, keď deti zistili, že v balíčku nie je jedna zubná pasta, ale hneď tri príchute, a teda, že konečne môžu rozbaliť po pár dňoch inú príchuť zubnej pasty. 🙂 Bežne fungujeme v režime, kým sa jedna pasta neminie, druhú neotvárame, no teraz bolo možné urobiť výnimku. 🙂

Ako prvú deti otvorili zubnú pastu CURAPROX kids s príchuťou JAHODA. Stavili na klasiku, keďže zubné pasty s príchuťou jahody sú bežne dostupné aj pod inými značkami. Keďže pastu im na kefku dávam sama, aby si tam nevytlačili polovicu tuby, veľmi som ocenila veľkosť otvoru, cez ktorý sa pasta vytláča – je skutočné tenký a maličký, preto je možné vytlačiť na zubnú kefku skutočne iba „hrášok“ zubnej pasty. Príchuť zubnej pasty bola veľmi príjemná, nebola presladená a deťom veľmi chutila. Dokonca ani po 5 dňoch ich táto príchuť zubnej pasty neomrzela, ale keď som povedala, že je čas ochutnať novú, s radosťou sa vrhli na otvorenie novej príchute – MELÓN. Táto príchuť bola pre nich celkovo neznáma, nakoľko zubnú pastu s touto príchuťou asi len ťažko nájsť v obchodoch. Hoci je na zubnej paste uvedené, že je vhodná pre deti od 6 rokov, používal ju aj náš 5-ročný Teodorko. Chuť zubnej pasty bola tiež veľmi príjemná, nebola veľmi sladká, bolo v nej jemne cítiť štipkanie, teda čosi mentolové, ale deťom vyhovovala. Taktiež sme pri nej zostali 5 dní a až potom nastal čas na otvorenie poslednej príchute zubnej pasty – MÄTA. Nazvali sme ju, že to je taká „dospelácka“ zubná pasta. Táto príchuť bola zo všetkých troch najmenej sladká, čo som skutočne ocenila a po umytí zúbkov bolo deťom z úst cítiť príjemný mentolový dych. Pri všetkých troch príchutiach musím povedať, že sú to konečne zubné pasty, po ktorých je skutočne cítiť, že si deti zúbky umyli, o čom svedčí aj ich svieži dych.

Aké by to ale bolo testovanie bez zubnej kefky CURAPROX kids. Ešteže prišli dve rôzne farby, deti sa hneď podelili – Paulínka červenú a Teodorko zelenú. Zubné kefky pre deti sú v podstate robené na podobný spôsob ako tie dospelácke a tie ja, ako mamička, veľmi dobre poznám a nedám na ne dopustiť. Maličká hlavica, jemné štetinky, najlepšie čo môžeme pre umývanie zúbkov urobiť. Keďže deťom zúbky vždy dočisťujeme, vyhovovala nám veľmi veľkosť zubnej kefky, dobre sa s ňou manipulovalo v ústach, keďže hlavica bola menšia, dostali sme sa s ňou na všetky potrebné miesta v ústach.

Som vďačná Modrému koníkovi a firme Curaprox, že takéto testovanie umožnila. Bol to pre nás skutočne zážitok a veľmi dobrá skúsenosť. Veľmi radi budeme kefky a pasty Curaprox kids používať aj po skončení testovania a dúfame, že firma Curaprox vymyslí nejaké výhodné balenia. 🙂

Ešte raz veľké ďakujeme.

LUCIA + PAULÍNKA + TEODORKO

#test_curaprox4 #recenzia

#recenzia_curaprox_kids70

Začni písať komentár...

Odošli