lienkaam16
9. jan 2022
75 

Vianočné maškrtenie s dmBio

Už je to nejaký čas, čo moje kroky vedú do dm. V poslednej dobe tam často nakupujem potraviny nielen pre deti, ale celú domácnosť.

Keď som čítala o možnosti testovania, neváhala som a hneď som písala komentár. Však kto neskúsi, nezažije.

Mali sme šťastie a tesne pred Vianocami k nám prišiel balíček s maškrtami na celé sviatky.

Niektoré produkty som dobre poznala, pretože ich kupujem stále, no boli aj nové, po ktorých som pokukovala v obchode, ale nekúpila. 🤔

OVOCNÝ ČAJ  dmBio (2,15 €)

  • Lesné ovocie
  • Čierna ríbezľa
  • Čučoriedka

V chladných dňoch častejšie siahame po teplom čaji dochuteným sladkým medom. Konkrétne tento má nádhernú, priam bordovú farbu, príjemnú vôňu a menej kyslú chuť ako som čakala. Pre nás, žiaľ, ničím špeciálny za tú cenu. Naviac neviem, či sme mali „chybnú" krabičku, ale popis zloženia vôbec nebol zhodný s názvom. 

MEDOVICOVÝ MED dmBio (5,95 €)

Ja som veľkým milovníkom medu a používam ho často aj pri pečení. Tento medovicový som mala prvýkrát. Krásna farba, jemná vôňa, no chuť pre mňa iná, taká zvlášna a popravde si ma tento med nezískal a ostávam verná včeliemu medu od suseda. 🙈

JAVOROVÝ SIRUP TRIEDA C dmBio (7,95 €)

Kupovala som inú značku, ale po testovaní presedláme na tento. Krásna až zlatohnedá farba, vôňa a tá chuť. Ja javorový sirup používam často, pretože svojím zložením je veľkým pomocníkom ako náhrada za cukor a to ocenia hlavne ženy, čo si strážia líniu. 😉

LIESKOVO NUGÁTOVÝ KRÉM dmBio (3,45 €)

Tieto nátierky často nekupujem, ale túto začnem. 😄

Je krémová, vonia po nugáte a zároveň cítiť lieskovce... Ja by som ešte prijala viac kúskov orieškov do nej. Prekvapilo ma, že neostával taký mastný „film" na jazyku ako z iných sladkých nátierok. Tento produkt najviac potešil syna. 😉

Do troch dní ostala len prázdna fľaštička.

VANILKOVÝ CUKOR  -  BOURBON dmBio (2,95 €)

Toto je moja ♥️-VKA. Ja iný vanilkový cukor ani nepoužívam. Cena sa možno na prvý pohľad zdá vysoká, ale poviem vám, je porovnateľný s vanilkovým luskom. Vanilku v ňom vidieť, cítiť. 

KAKAOVÝ PRÁŠOK dmBio (1,95 €)

Toto kakao má u nás stále svoje miesto. Má tmavú farbu, jemne horkastú chuť a vonia naozaj kakaovo. Mám overené, že ho stačí použiť v malom množstve, pretože je silnejšie ako klasické lacnejšie kakaá, a tak vydrží dlhšie.

Ja používam na prípravu teplého nedeľného kakaa a hlavne do pečenia.

VIŠŇOVÁ NÁTIERKA dmBio (2,55 €)

Kombinácia višní a kakaa, prípadne maku, je moja láska. A táto nátierka nesklamala. Po otvorení som ostala milo prekvapená, že viac ako polovičný podiel boli celé kúsky višní. Ja som ju použila na tortu, ale dokúpila som a chystáme sa na plnené buchty a makovo-višnovú tortu.

Chuť je jemne sladká s miernym pocitom kyslosti.

Deckám moc nebrala, sú skôr na jemnejšie a bez veľkých kusov ovocia, no mňa si získala na 100 % a teším sa na ďalšie použitie. 😉

ZMES JADIER A ORECHOV MANDLÍ (4,95 €)

Pôvodne som ich chcela použiť na pečenie, ale kým som sa k tomu dostala „schrúmali" sme ich pri TITANICU. 🙈

Naozaj, balenie obsahovalo veľa druhov orieškov a každý sme si našli svoj. Toto bol top produkt pre manžela. A dostali sa tak na náš nákupný zoznam.

ŠPALDOVÁ MÚKA T 630 (3,45 €)

Posledný rok používam len špaldovú múku. Túto konkrétne sme už mali a po dlhej dobe som opäť po nej v dm siahla. Je veľmi jemná, má svetlú farbu a prijemnú jemnú vôňu. Je vhodná na pečenie slaného aj sladkého pečiva. 

Ja som ju použila na vianočnú vianočku, šišky a tiež špaldové medovníky. Výsledok stál za to použitie.

TYČINKA KAKAO - NIBS & CASHEW (1,25 €)

Takéto ľahké maškrty sú pri deťoch moje obľúbené. Vždy mám v taške tyčinku, alebo kapsičku (mamičky isto dobre poznajú 😄).

Túto konkrétne som mala prvýkrát. Je to tyčinka zo sušeného ovocia a orechov. Obsahuje vysoký podiel datlí, čo bolo hneď po prvom „zahryznutí" cítiť. Bola naozaj mimoriadne kakaová, pre niekoho možno chuť datlí nemusí vyhovovať. U nás si získala len mňa.

Vďaka testovaniu som opäť našla niečo nové, čo zaraďujeme do našej domácnosti.

Z produktov, ktoré nám prišli, si každý člen našiel to svoje.

Ďakujeme za možnosť testovania.

#test_dm34 #recenzia

#skusenosti_dmbio

Začni písať komentár...

Odošli