Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Syngonium 💚

    lexie3
    20. okt 2020    Čítané 151x

    Hipp ZOO u nás doma 💚

    Ahojte! 😊 

    Testovanie kozmetiky Hipp ZOO je na konci a je čas napísať, ako to celé začalo a prebiehalo. 

    Jedného krásneho rána mi prišla správa od Modrý koník a v nej bolo, že nás vybrali na testovanie produktov značky Hipp. Juchúúú, tešila som sa a čakala na ďalšiu správu a následne na kuriéra s balíčkom. 

    Adamko miluje vodu a najradšej by bol vo vani celý deň. Keď som mu ukázala balík s produktami, tak mu očká zažiarili od šťastia, lebo obaly sú veľmi pekne vyhotovené a každý jeden produkt má svoje čaro. 

    Hipp Detský kúpeľ Hroch 🦛

    Táto pena do kúpeľa sľubuje, že jemne umyje citlivú pokožku a udržuje prirodzený plášť pokožky. Hneď ma zaujala tá dokonalá vôňa. Presne takto si predstavujem, že by malo voňať malé dieťatko... Krásne, jemne a zároveň, aby jeho citlivú pokožku chránilo. Po naliatí do vody sa hneď spravila pena a voda sa sfarbila do zelena a to Adamka hneď zaujalo. Hovoril samé waaau a jeeej. Píše sa vzadu, že stačí pridať 3-4 kvapky, ale ja som dala vždy viac, aby tá voda bola reálne zelená. Takže penu hodnotím veľmi pozitívne.👌🏻

    Hipp Pena na umývanie 

    Rúčky, rúčky...

    Tie si teraz každý z nás umýva asi najčastejšie a deti nie sú žiadnou výnimkou. Je vhodná na umývanie rúk aj tváre, no ja som malého vymydlila celého. 😅 Vlastne, on to spravil už aj sám, čiže zas o zábavu viac. Mydlo má pumpičku v tvare hlavy kačičky a je penovej konzistencie. Zo zobáčika vychádza pena a to bolo radosti, ale aj prekvapenia, nakoľko je to pre nás novinka a malý to nepozná. Najlepšie na tom je, že pena neštípe oči a je taktiež Sensitive pre citlivú pokožku. Pre toto mydlo dávam opäť palec hore. 👍🏻

    Hipp Balzam na pery Žirafa 🦒

    Balzam ho na začiatku vôbec nijako nezaujal a prišlo mu asi neprirodzené si dávať niečo na pusku. No keď som mu to ukázala na sebe, tak si ho vzal a už sa "rúžoval". Odvtedy si ho pýtal každú chvíľku. Jediná vec ktorá mi na ňom chýba, je nejaká vôňa alebo príchuť. Inak ho taktiež hodnotím pozitívne, lebo som ho aj sama odskúšala a je naozaj veľmi príjemný vďaka pridaným olejom. 🤗

    Hipp Penové telové mlieko 🐱

    Priznám sa, že keď som prvýkrát stačila pumpičku tak to bol pre mňa obrovský šok. Nikdy som nevidela penové telové mlieko a bolo to také zvláštne a príjemné zároveň. Tá vôňa... 😍😍 Ooooo, áno, tá vôňa je bezpochyby priam senzačná. Hipp kozmetiku som používala už pri Adamkovi, keď bol bábätko a tá vôňa je stále rovnaká. Mlieko som otestovala hneď aj na najmladšom členovi Martinkovi a hneď sa mi vynorili spomienky. Adamček hneď začal hovoriť na obal "CI CA" a mňaukal pri tom. Taktiež sa mu páčilo, že sa môže natrieť sám a stále chcel stláčať pumpičku. 😅 Telové mlieko som už dávnejšie prestala používať aby deťom pokožka dýchala, ale mám pocit, že sa k nemu opäť vrátime vďaka Cicke Micke ktorá obsahuje BIO Mandľový olej. 🐱

    Hipp Detský krém Sensitive 🐢

    A na záver je tu náš najväčší favorit celej testovačky. 🤗 Krém na tvár a telo v tvare korytnačky Adamka zaujal úplne najviac. Hráva sa s ním, stále sa krémikuje aj napriek tomu, že je už na komplet mastný. Do škôlky neodíde bez toho, aby si nenatrel tváričku. 

    A sme na konci recenzie aj celého testovania týchto voňavých, krásnych produktov Hipp ZOO. Až mi je to ľúto, ale my testujeme ďalej a do poslednej kvapky minieme všetko, lebo po každom jednom produkte majú detičky jemnú, hydratovanú a voňavú pokožku. 🤗 

    Ďalej sa chcem opäť veľmi pekne poďakovať Modrému koníku, že nás vybrali a že sme mohli byť súčasťou ďalšieho testovania. 💙

    #test_hipp4 #recenzia #hipp_zoo_skusenosti

    lexie3
    Správa bola zmenená    18. okt 2020    

    Posledný príspevok našej voňavej testovačky budem venovať tento milej mačičke v ktorej sa nachádza penové telové mlieko 😍 zvláštna konzistencia na mlieko ale páči sa mi a drobcovi tiež a to je myslím si, že to najpodstatnejšie 👌🏻 telíčko ostane po ňom jemne a voňavé, samozrejme že aj hydratované 🥰 #test_hipp4

    Balzam na pery u nás nemal veľký úspech nakoľko ho drobec nepoužíva 🤪 ale vidí maminku ako sa rúžuje tak sa chce aj on a celkom ho to chytilo 😅 balzam nemá žiadnu vôňu ani príchuť a to mi tam dosť chýba nakoľko je určený pre deti.
    #test_hipp4

    Pekný večer 💚
    Tieto upršané dni sú ako stvorené na teplý večerný kúpeľ. Adamček bez toho ani nejde spať aby sa aspoň neosprchoval a takýto zelený kúpeľ sa mu veľmi páči a o to príjemnejší je vďaka dokonalej vôni 💚 Tento Hrošík 🦛 zatiaľ vyhráva medzi všetkými penami ktoré sme doteraz mali 🤗 #test_hipp4

    Táto pena na umývanie je ozaj úžasná 😍🦆 pumpičkové dávkovanie syna baví najviac a ešte radšej sa sám mydlí 😅 a neuveriteľne, NE U VE RI TEL NE nádherne vonia 🤗🥰 hneď by som sa s ňou aj ja umyla 😅
    #test_hipp4

    Zdravíme 🤗
    Testovačka je u nás v plnom prúde a už dávno som sa netešila na kúpanie detí ako teraz počas testovania skvelých produktov od značky Hipp 💚💙 Ráno malý neodíde bez toho do škôlky aby sa nenatrel voňavým kremíkom v úžasnom obale, ktorý má tvar 🐢.
    Viac prezradím v záverečnej recenzií 🤗👌🏻
    #test_hipp4 🐢

    Ahojte, opäť sa nám podarilo vyhrať testovačku a dokonca takúto krásnu a voňavú 🥰 už sa na to veľmi teším 😊👌🏻#test_hipp4

    Dnes,4.2.2020 o 5:20 sa nám narodil náš druhý synček, ktorému sme dali meno Martin 💙
    4000g 💙 52cm 💙

    lexie3
    8. mar 2019    Čítané 466x

    Testovanie značky Fred&Flo

    Keď nás vybrali na testovanie značky Fred&Flo, tak som sa potešila, keďže od tejto značky používame plienky aj vlhčené obrúsky. Bolo to naše prvé testovanie a s malým sme sa pri tom aj zabavili.

    Plienky - 4 MAXI 8-14kg

    Ako som už spomenula vyššie, tak tieto plienky dobre poznáme, ale používame zelené. Nám prišlo balenie Big Pack, čiže 100 ks. Plienky majú 3 absorbčné kanáliky. Skúšali sme ich aj na noc a obstáli na jednotku, ako som si aj myslela. Malý mi prespí celú noc, takže vôbec neprebaľujem, a to znamená, že ani jedna plienka nebola precikaná. Okrem toho majú krásny a zábavný motív, čo Adamka pri prebaľovaní vždy zabaví. 

    Vlhčené obrúsky - žlté/zelené 

    Zelené obrúsky boli pre nás novinkou, a to veľmi príjemnou novinkou. Nikdy predtým som si ich v obchode nevšimla, ale teraz bez nich z Tesca neodídem. Krásne voňajú a ďalšie plus je, že ich je v balení veľa. 

    Žlté obrúsky poznáme. Ale nie sú až tak dobré, ako tie zelené. Veľa žien spomínalo, že sú dosť mokré. To nám až tak neprekážalo, len to vyberanie z obalu je veľmi nepraktické, lebo namiesto jedného či dvoch obrúskov vyberiem skoro štvrťku balenia. Nemôžem napísať, že sú zlé, ale keď ich porovnám s tými zelenými, tak zelené vyhrávajú.

    Bavlnené utierky-50ks

    Tieto utierky ma veľmi prekvapili, lebo som o ničom podobnom ešte nepočula. Veľkosťou sú asi rovnaké, ako obyčajné kuchynské utierky, s tým rozdielom, že tieto sú zo 100 % bavlny a dajú sa použiť 2x. My ich využívame najmä pri alebo po papaní. Navlhčím ju čistou vodou, utriem pusinku aj rúčky a znovu pod vodou preperiem. Za mňa je to určite veľmi praktická vec.

    Vatové tyčinky-60ks

    Tyčinky sú prispôsobené detským uškám. K nim napíšem len toľko, že sa trošku viac vyvliekajú z tyčinky, čo mi celkom vadí. 

    Hydratačný krém 

    Obsahuje vitamín Epantenol a harmanček. Najskôr som si myslela, že je to krém do vetra a chladu, ale aj tak mu ho dávam, keď ideme von a konečne nemá šupinky okolo nosa. Čiže sa potvrdilo, že naozaj hydratuje.

    Detský telový a vlasový šampón

    Na tento produkt som sa výnimočne tešila, lebo keď som ho otvorila a ovoňala, tak som zostala veľmi milo prekvapená. Má príjemnú a nevtieravú vôňu a pení tak akurát. Našli sme si ďalší produkt, ktorý nesmie chýbať pri kúpaní. 

    Detský olej

    Po pravde, mala som rešpekt pred týmto olejom. Teda nie konkrétne tejto značky, ale pred každým. Po pôrode mi sestry z novorodeneckého povedali, že každý jeden olejček vysušuje, a tak sme používali len telové mlieka. Ale aj tak sme ho otestovali a vôbec, ale že vôbec, nevysušuje. Pokožka bola po kúpaní krásne hydratovaná. A tiež má príjemnú vôňu. 

    Detské mydlo pre citlivú pokožku

    Mydlo obsahuje olivový olej a výťažok z harmančeka. Aj keď je Sensitive, tak vysušuje pokožku. My ho doma využijeme na umývanie rúk. 

    Na záver sa chcem poďakovať Modrému koníku a aj obchodnému reťazcu Tesco za možnosť testovať tieto úžasné produkty. Našli sme si nových kamarátov pri kúpaní a aj na každodennú rutinu. ĎAKUJEME!