konik_testuje
4. mar 2024
1557 

Skúsenosti s elektrickým bicyklom Tern GSD

V dnešnej dobe keď hľadáme udržateľné a efektívne spôsoby prepravy, elektrobicykle predstavujú čoraz populárnejšiu alternatívu. Ponúkajú jedinečnú kombináciu mobility, praktickosti a ekologického pohľadu na dopravu. S rastúcim dôrazom na znižovanie emisií a zápchy v mestách sa elektrobicykle stávajú ideálnym spoločníkom pre každodenné cesty do práce, nákupy, či vozenie detí do školy a škôlky. Okrem ekologických výhod prinášajú tieto dvojkolesové tátoše aj zdravotné benefity a výraznú úsporu času a peňazí. Ak uvažujete, že by ste na tento spôsob dopravy presedlali, neváhajte a prihláste sa do testovania kompaktného nákladného elektrobicykla Tern GSD.

Čo budeme testovať

Elektrické bicykle TERN GSD1 predstavujú revolúciu v kategórii kompaktných úžitkových elektrobicyklov, navrhnutých tak, aby vyhovovali potrebám moderných mestských rodín. Tento model značky TERN kombinuje výnimočnú mobilitu a skladovateľnosť s nekompromisnou funkčnosťou. Umožňuje pohodlnú jazdu pre celú rodinu a ponúka riešenie pre výzvy spojené s prepravou v husto obývaných mestských centrách, ale aj s dochádzaním z periférnych oblastí.

S výkonným motorom Bosch Cargo, ktorý môže byť napájaný až z dvoch batérií, GSD zvládne dojazd až 250 km a je schopný bez problémov previezť dve deti, týždenný nákup alebo náklad až 160 kg. Vybavený skladacím mechanizmom, integrovaným osvetlením, bočnými nosičmi, blatníkmi a ďalšími prvkami, je GSD ideálny pre rodiny hľadajúce alternatívu k automobilu, s dôrazom na ekológiu a aktívny životný štýl. Navyše jeho univerzálny dizajn a prvotriedne komponenty zaisťujú vynikajúcu stabilitu a bezpečnosť pri každodennom používaní pri minimálnej údržbe.  

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme rodiny z Bratislavy a blízkeho okolia, ktoré sú aktívne, s pozitívnym vzťahom k mobilite na bicykli a trvalo udržateľnému životu. Hľadáme rodiny, ktoré v bicykli vidia plnohodnotnú alternatívu k autu. Pri predstave vozenia detí do školy a škôlky, veľkých nákupov či cestovania do práce na bicykli, im nebehá mráz po chrbte zo zdesenia, ale z nadšenia. Ak premýšľate o výmene auta za bicykel a chcete pre svoju rodinu zdravší a ekologickejší spôsob života, ste presne tí, ktorých hľadáme. Ideálne je, aby tieto hodnoty zdieľala celá rodina, bicykel je možné veľmi rýchlo prispôsobiť rôznym výškam a tak ho môžu využívať obaja partneri.

Ako sa zapojiť

Ak sme v odseku vyššie popísali  tvoju rodinu, neváhaj a prihlás sa do testovania. Stačí ak nám pod článok napíšeš, aký vzťah k bicyklovaniu má tvoja  rodina a ako by ste elektrobicykel Tern GSD využívali. Pokojne pripoj aj fotografiu a predstav nám členov tvojej rodiny. 

Ako bude zapožičanie bicykla prebiehať?

Bicykel bude testerke predaný s patričným zaškolením v predajni CYKLOŠPECIALITY BRATISLAVA, alebo je ho po dohode možné doručiť aj do miesta bydliska. Po troch týždňoch testovania je potrebné bicykel odovzdať v predajni CYKLOŠPECIALITY BRATISLAVA.

Ešte pred predaním bicykla na testovanie, si každá testerka vopred dohodne výbavu, ktorú potrebuje, aby mohla bicykel využiť naplno. Či už na vozenie detí, prevoz nákupov, cestu do práce a podobne. Aby si ste sa o bicykel nebáli, uzatvoríme zmluvu o zapožičaní, samozrejme ho poistíme proti krádeži, vybavíme masívnym zámkom a každú testerku zaškolíme ohľadom bezpečnostných pokynov. Jedinou podmienkou je, aby bol bicykel skladovaný cez noc v uzatvorených priestoroch ako garáž, pivnica, byt či dom.

Prihlásiť sa je možné do nedele 10.03.2024. Spomedzi prihlásených rodín, vyberieme 5, ktorým postupne v priebehu roka bicykel na tri týždne bezplatne zapožičiame.

Prihlásením sa do testovania súhlasíš s dodržaním podmienok popísaných vyššie, čo sa týka skladovania bicykla a aj odovzdania bicykla v predajni v Bratislave. Z toho dôvodu hľadáme práve rodiny, ktoré bývajú v našom hlavnom meste, alebo v jeho okolí. Ak by ti nerobilo problém vyzdvihnutie a vrátenie bicykla v Bratislave, aj keď si z väčšej diaľky, pokojne nám to do komentára napíš.

Tešíme sa na vaše komentáre.

konik_testuje

#test_tern_gsd

Vzťah k bicyklovaniu máme všetci veľmi pozitívny či už my alebo deťmi chodíme na bicykle na dlhšie trasy ale aj na kratšie,čiže sme aktívny samozrejme každý člen rodiny máme svoj bicykel,na to to bicykle by sme to využili na vozenie dcérky do škôlky keďže to nemáme až tak ďaleko pešo áno ale na bicykli a ešte takto by to bolo šup šup ale aj na príležitostný nákup,pre dcérku by to bola zábava a keďže sa nám blíži už krásne počasie aj to že na vzduchu na ceste tam aj naspäť je na nezaplatenie,využili by sme všetky možnosti elektrobycikla či už ja s dcérkou alebo partner

4. mar 2024

Fiha, toto testovanie mi padlo uplne do rany! Uz dlhsie pokukujem po elektrobicykloch, kedze bicyklujem rada, ale niekedy je to poriadna fuska a do kopca by motor dost pomohol 🙂 Byvame v dedinke v blizkosti Bratislavy, v ramci ktorej, aj jej blizkeho okolia sa radi presuvame bud peso, alebo na bicykloch. Na rannu cestu s dcerou do skoly by bol tento bicykel uplne idealny. Obchod s potravinami nemame v pesej dostupnosti, tak by elektrobike pre nas ulahcil aj nakupy. Mame maleho psika, ktoremu by sa mozno tiez pacilo povozit sa a uzivat si vyhlad 🙂

4. mar 2024

Dobrý deň prajem,

sme rodina žijúca v blízkosti Bratislavy a do Bratislavy chodíme pravidelne. Tiež žijeme v dome, takže s uskladnením bycikla by nebol najmenší problém.

Nie vždy mám k dispozícii auto, takže návštevy obchodu, pošty, rôzne vybavovačky absolvujem s deťmi pešo. Tiež chodíme pešo do a zo škôlky. Žijeme v dedine a veľakrát by sa mi neskutočne hodilo dať dcéru na bicykel, zatiaľ čo syn je v škôlke a ísť do najbližšieho mesta inak ako autobusom, keďže autobusy chodia veľmi málo a je únavné sa nimi riadiť. Nebyť odkázaná na jedny drahé potraviny, alebo auto. Super by bolo ak by som ani ten nákup nemusela nosiť v rukách a nielen dcérku ale aj nákup by odniesol takýto bicykel.

Z tohto dôvodu sa zapájam do testovania. Z dôvodu uľahčenie si života, keďže už aj padol nápad na elektrokolobežku, ale takýto bicykel by bol asi aj vhodnejší.

Budem veľmi šťastná, ak si nás vyberiete a ja budem môcť podeliť sa o fotky a dojmy z testovania.

Prajem krásny zvyšok dňa 🙂

4. mar 2024

@angie_l a žijeme v blízkosti Bratislavy konkrétne Malacky kde nám vybudovali po celom meste krásne nové cyklotrasy

4. mar 2024

my veľmi radi bicyklujeme, celá rodina. bicykel by som využila na testovanie na záhradku, kedže aj tak tam chodím na bicykli, len takto by to bolo rýchlejšie 🙂 alebo na nakupy 🙂 U nas by sa bicykel ozaj využíval naplno. Ak by som ja nemohla, tak by ho určite využila moja mamina, ktorá chodí do práci na bicykli ak dobré počasie. Má to riadnu štreku 🙂 hlavne po ceste domov musím šlapať na Klokočinu, má už 62rokov ale na bicykel nedá dostuptiť. Tento rok by mala isť do dôchodku, tak by som jej aspon trošku tú cestu do práce domov trošku uľahčila týmto bicyklom 🙂

4. mar 2024

Ahojte 🙂 Naša rodina sa veľmi rada bicykluje. Testovanie elektrobicykla by nás veľmi potešilo, nakoľko už dlhšiu dobu rozmýšľame nad vychytávkou, ktorá nám uľahčí život 🙂 Škôlku máme od domu 2 kilometre a nie vždy mám auto k dispozícií, preto by som elektrobicykel využila na každodenné vozenie detí do škôlky. Bývame blízko mesta, takže by sme ho využili aj na nákupy a tiež na cyklovýlety. Ak by sa nám bicykel zapáčil určite by sme rozmýšľali aj nad jeho kúpou. Bývame blízko Bratislavy a osobne ho ísť prebrať nie je problém.
Máme rodinný dom a parkovali by sme ho v garáži alebo v letnom domčeku. 😊

4. mar 2024

Dobrý deň,
s dcérkou 14m bývame v Trnave, kde je množstvo cyklotrás. Bicykel by sme určite využívali aktívne, či už po meste alebo na výlety do prírody. S "e-bajkom" skúsenosti nemáme a rady by sme vyskúšali😊. V prípade výberu sa vieme dostaviť aj do Bratislavy.
Vopred ďakujeme😊

4. mar 2024

Ahojte, milujeme šport, radi spoznavame nové zákutia čo príroda ponuka, veľmi by sme to s manželom využili🚵🏼‍♀️🚵🏽

4. mar 2024

Vau, to by bolo niečo úžasné pre mňa a moje deti. Bývame kúsok od Bratislavy, deti by som obe naraz odniesla do škôlky a školy a sup na nákup. Na obed by som nemusela štartovať auto do prace, ale 10 km na bajku by bola super cesta popri dunaji do prace. Poobede by sme s deťmi aj na výlet vyrazili. Môj sen mat elektrobicykel. Totiž žiadny bicykel už dlho nemám.

4. mar 2024

Ahojte. Som mamicka skolkara a skolacky. Byvame v Karlovej vsi. Vzdy ked mam moznost, ist do skolky s malym na bicykli, je pre mna neskutocna radost. Pretoze robim nieco pre svoje zdravie, som tam rychlejsie a hlavne nemusim riesit parkovanie. A ak by som vedela urobit, ze by som na bicykel posadila obe moje deticky a takto s nimi vyrazila ci uz rano do skolky/skoly a po praci pre ne, by bolo nieco uzasne. Neviem, kto by mal vacsiu radost, ci ja alebo moje deti. No skor si myslim, ze cela rodina. A takuto vychytavka by urcite velmi rad vyuzil aj moj manzel - velmi aktivny cyklista. Cyklistiku jednoducho miluje cela nasa rodina. Vsetci sme aktivny cyklisti a mame velmi radi nase cyklisticke vylety. Deticky si najviac vychutnavaju cestu pri nabrezi Dunaja smerom do mesta za sladkou osviezujucou odmenou a my dospelaci mame zasa radi trosku dlhsie vylety. Myslim si, ze moja rodinka by velmi rada odtestovala Vas bicykel, len bojim sa jednej veci, ze by sa nam tak zapacil, ze by sme ho chceli mat doma a museli si ho aj kupit 🙂

5. mar 2024

Sme rodina s 3 malými deťmi, ktorá bežne na presuny po meste alebo na výlety využíva cyklovozík pre 2 deti. Akurát riešime, že by sme (keď už bude pekne) zbehli niekam na túru na bicykloch a toto by nám veľmi pomohlo. Skúsenosti s elektrobicyklom nemáme, ale keďže chceme ísť niekam do terénu tak by nám toto riešenie ušetrilo veľa síl. Auto máme MPV, takže sa určite všetci zmestíme a keďže bývame v dome s garážou, tak ani uskladnenie nie je problém. Nie sme síce z Bratislavy ani z okolia, ale nemáme problém si poň prísť 🙂

Neviem nájsť teraz rýchlo fotky, ale tak aspoň takto na korčuliach 🙂

5. mar 2024

Ahojte. Bicyklovanie a testovanie by sme si veľmi užili,máme dve dcérky a 8ročnú a 2 ročnú. Bicyklovanie je nám veľmi blízke, nerobí nám problém aj dlhšie cesty. Máme aj fajné cyklotrasy. Dcérku 8ročnú by som vedela nosiť do školy.. teraz cestuje autobusom. A rada by som vyskúšala aj zájsť si na nákup. Zatiaľ sme elektrobike neskúšali,preto uvítam aj zaškolenie. Nie sme z BA. prijala by som dovoz domov,alebo by sme si preň zašli vlakom.

5. mar 2024

Dobry den, testovanie bicykla by bola perfektna alternativa nielen pre vozenie sa po okoli, kde mame vybudovanu novu cyklotrasu, ale aj vozenie deti do skolky. Sme z Cifera a prave idu opravovat most z Nitry do Trnavy a doprava bude odklonena na staru cestu smer Senec. Ako altrernativu by sme radi vyuzili bicykle,ale deti su este male a cesta do skolky s nimi trva dlho na bicykli. O takomto rodinnom bicykli som este nepocula a preto ma to velmi zaujalo. Perfektna moznost ako sa rychlo a ekologicky dostat do a zo skolky. Kedze cyklotrasa je vybudovana,podmienky su idealne.
A testovali by sme ho aj na vyletoch v okoli, kedze mladsia dcera je uz na sedacku velka,ale sama by este hlavnu cestu nezvladla. Tento bicykel je perfektna alternativa. Dakujeme

5. mar 2024

Dobrý deň, veľmi radi by sme si takýto bicykel vyskúšali v okrese Bardejov. Vieme si ho vyzdvihnuť a aj odovzdať v Bratislave. Bicyklujeme s dcérou takmer každý deň aj v tejto “zime”. Ďakujeme

5. mar 2024

Oh, tak toto je ako stvorene pre mna a dceru. Byvame v Dunajskej Luznej, byciklovanie milujeme, negativom je, ze z nasej ulice do skolky/prace v ramci obce vedie celkom dlhy usek cesty bez chodnika. Auta tam letia, aj ked je rychlost obmedzena a preto sme sa este neodvazili jazdit kazde rano na dvoch bicykloch prave kvoli dcerinej bezpecnosti. Na cyklosedacku je zase uz prilis velka. Kazde rano teda startujeme auto, co je zase nie priatelske k nasmu zivotnemu prostrediu. Ake perfektne by bolo sadnut rano obe na tento bike, odviezt dceru do skolky, seba do prace a poobede sa rovnako vratit domov 🙂

5. mar 2024

Byvame v sirsom centre BA cize mame vsetko celkom blizko ale s 2 malymi chlapcami aj daleko 😀 bolo by super si spravit ked bude uz teplo aj vylety do okolia a vyvetrat aj tatina ked nepracuje. Kedysi pred 2. dietatom som (bez auta) bicyklovala stale, ale s dvomi je mi uz tazko, tak by som rada skusila takuto moznost bicykla.

5. mar 2024

My sme ako partneri absolvovali strašne veľa výletov na bycikli..máme krásne cyklotrasy dlhé niekoľko km a veru nepodarilo sa nám všetky ešte prebádať..tento rok sa chystáme na bicykle poprve aj s naším drobcov.. zapožičanie bicykla by bol pre nás veľký štart keďže zvažujeme kúpu nového, aby vyhovoval práve dieťaťu a aj nejakej väčšej batožinke 🥰🥰 do BA chodí mm pravidelne, nakoľko tam pracuje, vyzdvihnutie a vrátenie by pre nás nebol problém 🥰

5. mar 2024

Dobry den, tato ponuka na testovanie uprimne potesila moju cyklo dusicku. Som nadšenec do cyklistiky. Doma mam len ja 3 bicykle a momentalne mi kamarat sklada skladacku-ESKU, ktoru chcem pouzivat do mesta. Toto moje nadsenie zdedila aj dcera. Ktora menej ako trojrocna sa vedela bicyklovat. Bicyklujeme vzdy a vsade. Bežne so štvorročnou jazdime jednu našu obľúbenú trasu, ktorá má 40 km. Beriem aj cyklovozik, lebo niekedy vie byť unavená. A na cyklovozik nahodim malý 16 palcovy detský bicyklík. Je to umenie zmestit bike a dieta do vozika. Verte mi, mám to odskusane. Na jar/leto planujeme cyklovylet a zvazujem prejst 2 popularne trasy za hranicami Slovenska na bicykloch s dietatom. Tam by sa nam takyto typ bicykla hodil ako skvely pomocnik. 🙂)) 2 roky dozadu sme presli Batov kanál. Bolo to uzasne dobrodruzstvo pre dieta aj rodicov.🙂

5. mar 2024

Fuuuu,tak toto akoby som citala o nas☺️ja prave intenzivne rozmyslam,ako sa prepravovat z Vrakune do Petrzalky (cca 13km)tak,aby som k tomu nepotrebovala osobne auto. Nakolko je stale vacsi problem s parkovanim,pokial nie som prave ranostaj🙈a nechcem chodit do prace na siedmu👍Byvame v rodinnom dome a name aj zahradny domcek,resp.garaz 14m2,s alarmom za branou rodinneho domu,takze s uskladnenim by taktiez nebol problem. Zijeme velmi aktivne,po praci,6-7x do tyzdna chodime cvicit ja aj manzel. Raz so mnou chodi aj dcera(12r), druhykrat druha dcera(15r) - neviem,ci bicykel dokaze prepravit aj dve osoby 50+60kg;)batozinovy priestor na nakupy je bomba... Cez obed v praci vzdy vybehnem nieco dokupit,na velky nakup si to predstavit neviem;)
Jeden zo sportov,ktorym sa venujeme,je aj spinning;)no a v lete sme na bicykli cela rodina kazdy vikend. Pridavam foto domceka,kde by som bicykel vecer parkovala;)viac fotiek sa pridat neda,tak uprednostnim tuto👌budeme si velmi drzat palce✊️✊️✊️✊️aby ste nas vybrali👨‍👩‍👧‍👧uz dlhsie rozmyslame nad takymto pohodlnym a skladnym elektro-priblizovadlom...mozno nas prave tento test presvedci,ze je najvyssi cas zacat o nom uvazovat aj realne❤️dakujeme

5. mar 2024

Ahojte, to existuje taký úžasný bike? Ja stále jazdím na bicykli do práce a z práce, na nákupy, na výlety. Nemam auto a bicykel využívam denne, v mraze a aj v slnečnom dni. Využila by som ho a viem si prísť poň v prípade výberu🚲👍

5. mar 2024

Dobrý večer, bicykel využívam denne na cestu do práce a takisto ako prepravu môjho 7r. syna do školy. Čiže denne urobím danú trasu 2x (ráno veziem syna do ZŠ, vrátim sa domov a o dve hodiny idem späť do práce- ako vychovávateľka a potom sa podvečer vraciame spolu domov). Denne urobím cca 12km a veľakrát už ťahám z posledných síl na svojom horskom bicykli.. No a cez víkendy si robíme častokrát výlety na bajkoch do okolia 😇 Takýto tátoš by bol u nás teda na 1000% využívaný a neviem či by som sa ho potom vedela tak ľahko vzdať 😂🤓..
P.S.- bývame v Pezinku

5. mar 2024

Tak to by bolo mega 🤩
Dieťa poobede vyzdvihujem zo skolky väčšinou bikom. V zime autom, lebo zima 🥶keď sa otepli trošku, vyberám bicykel.
S týmto ísť na nákup do neďalekej Záhorskej Bystrice bez auta by bola paradicka. Vybehnúť na postu v dedine, total luxus 🚲
Vďaka vám som zistila, že nemám fotku na biku so synom, ale fotku v tragaciku mám 😄

5. mar 2024

Ahojte🙂
Toto testovanie by bolo super. Sme 4 členna rodina. Bolo by super si to vyskúšať. Ja nemám vodičský preukaz, za to využívam bud kolobežku, alebo bicykel. Deti by sa veľmi potešili. ❤️ Využili by sme naplno.
Pekný večer

5. mar 2024

Ahojte, do testovania takéto bicykla sa veľmi rada zapojíme. 😍 Sme 6 členna rodinka , ktorá bicykluje vždy ked mame chut a tu mame často 😃
S bicyklom by som vozila moje mladšie dievčatá do škôlky , išla nakúpiť. Aj keď mám k dispozícii auto, veľmi rada by som vyskúšala tento bicykel, ktorý by nám urobil každodennú cestu do škôlky krajšou ☺️
Manžel by určite vozil dve staršie dievčatá po dedine a po okoli 🥰 tesili by sme sa všetci 😁

5. mar 2024

Dobrý deň,
radi by sme sa zapojili do testovani bicykla. Podobný sme obdivovali aj v predajni na Račianskej. Žijeme v Bratislave a máme všeobecne veľmi pozitívny vzťah k športom. Dcérka bicykluje od 2,5roka, aktuálne už spolu chodíme aj na menšie výjazdy (3,5r). Do škôlky sa snažíme presúvať na bycikli/ kolobežkou, cez teplé mesiace by som rada zahájila aj do práce na bicykli a tento úžasný bicykel by mi to jednoznačne úľahčil. Určite by sme ho počas testovania využili naplno a verím, že to tak vníma každá rodina, ktorá sa do testovania prihlásila ❤️

Ďakujeme ☺️

6. mar 2024

Nasa rodinka bycikluje velmi rada, je to pre nas spojenie prirody, casu byt spolu, zdraveho pohybu a aj dobrodruzstva na miestach, kam s bicyklami dorazime. Tento typ bicykla by vsak priniesol aj zmenu do nasej kazdodennosti, kedy sa ako rodina nahaname peso aj autom za nasimi povinnostami. Bolo by uzasne vyskusat odniest na bicykli do skolky syna a nasadit tam aj malu dceru. Nasledne ist s malou dcerkou na kruzok. A potom si ist v klude este nakupit, vybavit si potrebne , zastavit sa v parku a ist domov. Poobede vyzdvihnut syna a ked by prisla domov najstarsia dcera, ist opat byciklami, posportovat a zaroven na trase odniest najstarsiu dceru na kruzok a s mensimi pockat a navstivit rodinu alebo opat daco vybavit. Urcite by som sa s nim presuvala aj sama, ked by som isla na cvicenie alebo za kamaratkou. Tesila by som sa nahradit auto za viac casu na vzduchu a nacerpat energiu, byt zaroven s detmi v aktivite a aj bez problemov nieco vybavit a kupit, lebo to budem mat kam odlozit a v pohode odviest domov. Snivam...

6. mar 2024

Dobrý deň ,na úvod sa Vám predstavíme sme 4 členná rodina tato, mama, a 2 chalani jeden ma 1rok druhy bude mať čochvíľa 4 roky .
Na tuto možnosť vyskúšať elektro bajk Tern GSD som natrafil úplne čírou náhodou, momentálne sme v situácii kedy pozeráme elektro bajky a nevieme sa rozhodnúť pred kúpou ktorý vybrať ale ako náhle som našiel tento model Tern GSD na ktorom by som vedel odviesť obidvoch naraz začína to byť nás favorit číslo jeden ten bajk je TOOOP.. úplne podľa predstav čo potrebujeme preto by sme boli veľmi rady keby sme dostali tuto možnosť vyskúšať si ho na vlastnej koži .... chceli by sme drobcom spestriť výlety po okolí keďže nie sme priamo z BA ale horného konca dedinka pri Púchove (trenčiansky kraj ale v prípade že by sme sa stali “ testovačmi “vedeli by sme si preň prísť ) ako spomínam je tu krásne kopcovite okolie s nádhernými cyklotrasami samozrejme že veľká výhoda je naložiť bajk do kufra auta a ísť niekam ďalej a spoznávať prírodu toto je veľká výhoda že nám stačí jeden bajk pre dve deti netreba nám dva bajky na ktoré by sme museli montovať ďalšie detské sedačky takže nie sme limitovaný miestom v kufri a cestovanie nám otvára úplne nove možnosti druhá podstatná vec na ktorú by sme bajk využívali je ranné závozy do škôlky niekedy je situácia že ráno je doma len jeden rodič a musí ísť s oboma chalanmi do škôlky cesta peso trvá niekedy aj 30 minút keď malého všetko po ceste zaujíma a spoznáva svet (ale nie vždy mame na to čas) ...takže toto by bola krásna náhrada za auto
Ďalšie využitie keďže sme mala dedinka pošta je vo vedľajšej dedine a tiež väčšie potraviny takže občasne cesty ci už s jedným alebo oboma pasažiermi by sme vedeli absolvovať oveľa zdravším spôsobom na bajku
takže to by bolo asi všetko plus ešte samozrejme podmienky skladovania v garáži by boli splnene .

6. mar 2024

Ejha, tak toto prišlo vhod. Práve rozmýšľam nad kúpou elektrobicykla pre môjho 16 ročného syna, ktorý si popri štúdiu privyrába rozvodom jedál. E-bike by sa mu hodil.

6. mar 2024

Dobry den.
Nasa stvorclenna rodina sa tiez rada bicykluje,mame radi vylety na bicykloch. Nasi chlapci 4,5 a 7 rocny bicykluju uz od 2,5 roka. Tento super bicykel by som vyuzila denne do prace, chodim kazdy den peso 1,5 km. A aj na premiestnovanie s detmi do skoly,skolky alebo hocikde v meste. Byvame v Nitre,ale nie je problem si bicykel na testovanie prevziat v Bratislave,preto by sme sa tiez radi zapojili do testovania. Dakujem

6. mar 2024

Dobrý deň,

sme mladá rodinka s 3 ročným drobcom, ktorý ešte nemal 3 roky a už jazdil na bicykli bez pomocných koliesok. Miluje bicyklovanie, miluje pohyb na čerstvom vzduchu a my s ním. Bývame v dedinke, z ktorej máme približne 6 kilometrov do dvoch väčších miest. Aj z tohto dôvodu sa snažíme minimalizovať krátke trasy autom, čo v prípade letných mesiacov je ľahšie realizovateľné, avšak naložiť na bežný bicykel rodinný nákup a dieťa je celkom nebezpečné a niekedy aj fyzicky náročné. Vzhľadom k tomu, že si uvedomujeme, že našu planétu sme nezdedili od našich rodičov, ale požičali sme si ju od našich detí, snažíme sa žiť tak aby náš životný štýl bol čo najviac udržateľný. Náš dom je vybavený fotovoltikov, tepelným čerpadlom a aj nabíjanie elektrobicykla by bolo plne z obnoviteľných zdrojov a teda zo slnka.
V rodine milujeme skúšať nové a moderné veci, preto by nás test niečoho nie typického všetkých potešil.

6. mar 2024

Dobrý deň, som mamička dvoch chlapcov 5 a 2 roky. Som s nimi väčšinu času sama, pretože manžel chodí pracovať do zahraničia. Starší syn nastupuje do škôlky v septembri, takže sme spolu zatiaľ stále. Minulé leto som dostala elektrobicykel a k tomu som si kúpila aj cyklovozík pre moje deti. Testovali sme celé leto. Pochádzame z Oravy z jednej dediny v ktorej máme novú vybudovanú cyklotrasu. Jazdíme prevažne po cestách kedže chodíme dlhé trate a vo vozíku deti nemajú až taky zážitok ako keby sedeli somnou na bicykli. Preto by sme boli radi keby že si vyberiete nás a môžeme skúsiť porovnať elektro s cyklovozíkom alebo elektro zo sedadlami. Bolo by to úžasné leto, tie dlhé trasy ktoré chodíme by boli úplne o niečom inom. Veľmi chválim spratnosť do auta pretože teraz to nieje reálne ísť niekam s bicyklom a autom keďže do auta mi vojde akurát tak cyklovozík a bicykel už nie.
Držíme palce všetkým verím že vyberiete tých správnych.

6. mar 2024

Sme mladá akčná rodinka s 3 ročným cyklistom a ročnou slečnou.Cyklistikou žije celá rodina. Tento bicykel by sme využívali na vozenie syna do škôlky, a na nákupy a tým by sme vedeli eliminovať cesty autom. Sme priamo z bratislavy.radi by sme vyskúšali tento bicykel

7. mar 2024

Ahojte.
Nám by sa tento bicykel veľmi hodil, keďže sa snažíme čo najmenej používať auto, no nie vždy sa to dá.
Bývame v Bratislave na kopci, a deti odprevádzame do zariadení pešo alebo vo voziku. Jedna má školu na jednej strane pod kopcom, druhá na druhej strane znova na kopci. Krúžky sú na ďalšom kopci na Dlhých dieloch alebo na Kamzíku pričom na tieto využívame stále vozidlo. Keďže ani MHD v tomto smere nieje efektívne riešenie.
Tento bicykel by nám dovolil všetko riešiť ekologicky bicyklom.

7. mar 2024

Dobry den.
1. Vozime sa na bicykli denne pokial je pocasie priaznive. Ci uz deti do skoly/skolky alebo rodinne vylety do karpat, ku koncu aj nakupy
2. Podobny bicykel planujeme v buducnosti kupit, teda zapozicka by nam velmi pomohla rozhodnut sa
3. Bicykle skladujeme v byte v satniku
4. Sme z Bratislavy cize vyzdvihnutie a vratenie bicykla na skok

7. mar 2024

Dobrý deň, sme 6-clenna rodina. Máme 4 malé deti. Tobias , Natálka, a posledni sú chlapci 2-rocni, dvojičky Šimon a Ondrej. Bicykle využívame veľmi často. Ja, otec, chodím na biku do práce celoročne. Vo voľnom čase vozím na výlety dvojičky v cyklovoziku. Veľmi sa im to paci Tobias už bicykluje sám aj do školky 🙂. Rád by som otestoval elektrobicykel, ktorý odvezie nielen mňa ale aj deti a taktiež na nákupy, na ktore nevyužívam auto. Vždy ma fascinujú zábery z Holandska 🙂. Skladovať bike vieme v garáži, kde sa dá aj nabíjať. Byvame v BA. Bike si viem vyzdvihnúť osobne, prípade že by ste si nás vybrali 🙂

7. mar 2024

Ahojte, sme so svojimi malými dievčatami (Nataša 6r. a Tamara 4r.) nadšené cyklistky 😃 najstaršia dcéra a manžel nás v Tom nechávajú samé 😅 Nataška zvláda s prehľadom 20-25km sama, je to makač 💪Tamarka sa doteraz spokojné vozila v cyklosedačke a nechala mamu to odmakat 😅 Tento rok ale uz dozrel čas a aj jej váha ku tomu aby sme hľadali riešenie ako si užiť spoločné cyklovýlety, aby sme sa aj neiakm dostali, slečna je pohodlná, bicyklovať sa vie, ale sa jej nechce a už von koncom nie viac ako 500m 🤦 Testovaný koncept vidím ako ideálne riešenie pre nás 👌😀 Moje každodenné dochádzanie do práce z našej dedinky do Piešťan a následne do Nového Mesta nad Váhom spolu o vzdialenosti 30 km po cyklotrase s takýmto tátošom by som si isto nenechala ujsť tak isto 😍

7. mar 2024

Testovanie by nás veľmi potešilo
Najviac asi mňa,keďže na soferovanie auta odvahu nemám,bicyklovanie však zbožňujem..ten však nakup neodvezie
A možno by som konečne mohla ísť aj na dlhšie trasy, keďže syn je vo veku,kedy do sedačky nevojde a dlhšiu trasu nezvládne

7. mar 2024

Testovanie by som veľmi rada využila ;) najradšej mám možnosť chodiť po cyklochodníkoch .... Sme z BA

7. mar 2024
Autor komentár zmazal

Presne toto by som chcela vyskúšať. Máme tri malé deti a keď sme sa v lete chceli previezť na dovolenke Gaderskou dolinou, zvažovali sme ako to vymyslieť. Predsalen dve deti vedia odviesť dvaja rodičia, čo s tretím? A tak sme si požičali elektrický vozík pre dôchodcov 😅🙈 kde som viezla dve deti, "závratnou rýchlosťou" dúfajúc že mi ani jedno nevypadne.. ľudia čo sme stretávali oproti nám sa len smiali popod fúz 😀 no čistá komédia.. zato môcť si užiť výlet na takomto bicykli.. veru uz by sa nik nesmial 🤗

8. mar 2024

Sme obyčajna petržalska rodina s 2 deťmi. Táto ponuka má veľmi zaujala nakoľko pokým môj muž vymýšľa mať druhé auto ja rozmyšlam ako sa ďalšiemu železnému žrútovi vyhnúť. Do nedávna sme boli 2 rodičia jeden pracujúci v Senci a druhý pár neďaleko domu tak kým manžel chodil do práce autom čo je hlavné z časového hľadiska najvýhodnejšie ja oprašila maminu esku predsa je to len menšie obratnejšie vo výťahu a v zadu na nosiči ešte aj dieťa usadíte ked sa ponáhľate.super parádna vec ale šak keď som išla z obchodu tak mi skoro košik urvalo šak žena 50 e nákup košika s nosnosťou 2 kilá potom ovešané riadidlá keď prídem do škôlky všetko dať dole povyberať z košika lebo šak ten stojan tolko nevydrží no proste des...ale šak pohoda nebolo to komfortné ale šak super. Čo čert nechcel zmenili sme zamestnanie aj ja aj manžel do tej istej firmy s tym istym pracovnym časom no na palicu s vyzdvihovaním detí. Ak jeden z nás musí ostať v praci dlhšie hneď mame problem. Potrebujeme bud dve auta aby sme to dokazali všetko obslužiť. kedže sme s manželom dosť protiklady moc nevieme zdielať bicykle nakoľko ja na jeho pedale nedosiahnem a on by moj iba zničil. kedže ked sme deti nemali chodili sme na bicykloch na letisko celoročne a veľmi sa nam to pačilo taka mala rozcvička na rano 11 km. už sa nám nechce nervačiť či neostaneme v zápche a tŕpnuť či stihneme po decká. proste potrebujeme tatoša ktorý bude vedieť riadiť obor (moj dvoj metrovi 130kg manžel ) aj trpaslik (158cm) žena ja. Bicykel, ktorý mi nahradí auto a nemusím zakaždým ťahať na nákup kolečkovú tašku a tiež z passau do bratislavy sa mi nechce čakať na muža len v kempe lebo malu už mam čo robiť vo voziku zvladnuť a na sedačku je už ťažka a na svojom bicykli tolko nedá, na opekačku aby som v klidku zbalila veci na jedlo ale aj kúpanie a ešte pribalim aj aspon jedno dieťa ale hlavne ich dokážem aj sama užiahnuť. takže kamoša na každý deň ale aj na dovolenku. to sme teda my Terezka (4), Andrejko (6) ja a môj manžel. Ktorý nezmenili svoje záujmi keď sa im narodili deti ale stále chceli presvedčiť ľudí že sa to dá aj na bicykli aj s detmi, aj s nosičmi aj s úsmevom aj s nervami lebo chceme niečo robiť pre svoje zdravie, cheme spolu tráviť čas a učiť deti, že dá sa aj inak.

8. mar 2024

Ahojte. Sme 4 členná rodina. Najmladší člen (2r) sa akurát naučil odrážadkovať na cyklobicykli, takže nás čaká leto plné kolies ☺️ dcéra sa bicykluje uz druhý rok (4,5r) a ide jej to viac než dobre. Bývame v centre Košíc a bicykel využívame na prepravu po meste a to najmä do a zo škôlky. Robíme si radi aj menšie výlety do prírody, na Aničku, Alpinku alebo po okolitých parkoch. Skoro každý víkend sme vo Vysokých Tatrách, kde je tých cyklociest viac. Máme aj cyklovozík duo, ktorý sme popravde ešte na bicykli nevyužili. Naše bicykle sú mestské a netrúfli sme si na takú záťaž. Každopádne s elektrobicyklom by sme to už konečne radi skúsili.
Pripájam foto z nášho výletu do bábkového divadla.

8. mar 2024

Ahojte, sme 5 clenna rodinka zo Zelenca pri Trnave. Na bicykli riesim vsetko - vyzdvihujem dceru zo skoly, vozim na kruzky, syna na terapie, na nakupy atd. Deti maju 2, 5, 7r., tak vzdy musim so sebou brat vsade vsetky deti. Nakolko 5r. ma zdravotne znevyhodnenie a este nezvlada bicyklovanie, tak sup aj s mladsim ku mne, najstarsia to uz zvlada hravo sama 🙂 Bicykel su moje druhe nohy, bez neho neviem fungovat, preto by mi tato testovacka neskutocne ulahcila zivot s prepravou mojich drobcov 🙂

8. mar 2024

Dobrý deň , nám by takýto bicykel veľmi uľahčil život a deti by mali obrovskú srandu 🌞Sme z Trnavy, je tu množstvo cyklotrás. Každý deň chodíme s deťmi do škôlky na bicykloch .Škôlku máme pomerne dosť ďaleko cca 2 km. Snažíme.sa veľa chodiť bicyklami hlavne na jar a v lete .Máme 3deticky . Veľa sme chodili aj cyklovozikom .No elektrobicyklom by to bolo šup šup hlavne bez stresu z meškania 😀.Radi by sme si ho otestovali .Vedeli by sme si ho prísť zobrať aj do Ba .

8. mar 2024

Presne nás hladate 😅 sme nadsenci bicyklov, chodime vsade s bicyklami. Ak by ste zrovna nas vybrali, chodila by som najma po nasom meste ( Modra) bicyklom odniest deti do skolky a skoly. Skolku mame v kopci co najmensi nedava sam na bicykli a starsi syn ma na opacnom konci. Radi chodime na bicykloch s detmi aj do Bratislavi aj do okolitych miest. Budem nam drzat palce 😅😂

8. mar 2024

Som muž na rodičovskej dovolenke s dvoma dcerami. Vozim ich na mtb biku ( cyklosedackacvpredu a vzadu) v okoli BA a do BA. Manželka je aktualne pred tretim pôrodom. Kupili sme cyklovozik pre novorodenca, takže po pôrode budeme jazdiť pravidlene cela rodina. Radi by sme sa zapojili do testovania, nakolko sme cyklorodinka a budeme mať na to dostatok času ( obaja rodičia na rodičovskej dovolenke ;) ).

8. mar 2024

Ahojte,
sme rodinka so štyrmi malými deťmi.
Bicykle používame každodenne, od jari do jari 🙂
Najstaršia dcérka ma 7 rokov, chodí na bicykli do školy, mladšia dcérka a syn sa odvezú v cyklovozíku.
Elektrický bicykel Tern by sa nám zišiel na odvoz detí do a zo škôlky, využívali by sme ho každý deň aj viackrát.
Cez víkend by sme s elektrobicyklom vedeli zájsť "trošku ďalej" na výlete a spoznávať deťmi nové miesta 🙂
Bývame v Bratislave v domčeku, takže miesto sa nájde!

8. mar 2024

Vynikajuca prilezitost, ktoru by sme velmi radi vyuzili.

Uprimne, tento bike by najviac zo vsetkych potesil mojho manzela, ktory po podobnych bicykloch pozera uz nejaku dobu. Kedze nesoferuje, syna do skolky vozi na bicykli. Co vsak poslednych par mesiacov, pri uz dvoch skolkaroch je zlozitejsie, preto bicykel s moznostou odviezt dve deti je presne to co potrebujeme! (Aby som nemusela auto startovat). Taktiez by som muza mohla poslat konecne aj na nakupy!😂
Kedze manzel vela sportov koli kolenu nemoze vykonavat, bicyklovanie je u nas nieco, pri com sa cela rodina vie zdruzit a zazit prijemne chvile. Byvame v Bratislave kusok od hradze, kde radi chodievame, ci uz smer AT alebo opacny.

Takze, elektricky bicykel Tern GSD by sme testovali na dennej baze na prevoz deti do a zo skolky, na nakupy, muz na cestu do prace a cez vikend na dlhsie rodinne vylety po okoli. Vdaka skladaciemu mechanizmu ho budeme vediet lahko uskladnit v pivnici. A kedze mame s muzom skoro rovnaku vysku, vedeli by sme sa krasne prestriedat a obaja si ho vyskusat!

8. mar 2024

Tak toto je super stroj. Bicykle nám zaberajú celý balkón, ale nevzdame sa ich. Žijeme v Bratislave a tento bicykel by bol ideálny, keďže škôlku mame o niečo ďalej od domu a tak chodíme autom.no je to vzdialenosť ideálna na bicykel. Určite by sme ho otestovali 2x za deň. Plus dlhšie trasy mimo škôlky po hrádzi. Drzim palce, nech si ho vyskúša správna rodina.

9. mar 2024

Dobrý deň, sme z okoloa Žiliny v centre cyklotrás. V blízkosti Strečno, Terchová, Budatín atď. Chodievame veľmi veľa na bicykloch. Màme každý svoj.avšak s týmto by to bolo o čosi rýchlejšie, prípadne i ďalej. Zájsť poň do BA nie je problém. Rada otestujem. Ja by som na ňom aj do práce zašla, k rodìčom, na nákup. Bolo by to skvele...pripajam foto na bike po cyklotrase. Presli sme 54 km. Dceta bude mat 8...nvm...ci vhodne pre dospeleho a 1 dieta...

9. mar 2024

Ahoj, sme stvorčlenná rodina z Bratislavy, radi športujeme ale naše sídlisko je na riadnom kopci, takže máme problémy chodiť na bicykli napr. do práce či do školy. Radi by sme si vyskúšali elektrobicykel, možno by dokázal vyriešiť naše obavy ako sa po naročnejšom dni vrátiť naspäť hore na sídlisko 🚴

9. mar 2024

Dobrý deň. Naša rodina býva vo Vrakuni v Bratislave. Po bicykli Tern už dlhšie túži najmä môj manžel. Keď ešte dcéra nechodila do školy chodieval na bicykli denne popri malom Dunaji do práce do centra. Dcéra, ktorá je druháčka chodí do školy v mestskej časti Bratislava Nové Mesto a manžel ju do školy ráno vozí. Odtiaľ sa potom presúva do centra. Musel sa preto vzdať dochádzania do prace na bicykli. Stále s tým však nie je zmierený. Už rozmýšľal, že by chodili s dcérou na klasických bicykloch spolu no keďže ju poobede beriem ja a škola je dosť ďaleko od nášho bydliska nie je to na klasických bicykloch možné. Ďalšou jeho alternatívou je práve elektro bicykel Tern, Ten má však vyššiu cenu a nevieme či by koncept jazdenia do školy a do prace na ňom fungoval tak sme ho zatiaľ nezakúpili. Toto mi príde ako skvelá možnosť otestovať či by naše predstavy dopravy do školy na bicykli boli v realite využiteľné. Samozrejme využili by sme ho aj na nákupy a výlety no tá otestovať možnosť dopravy do školy a do prace by bola úžasná.

10. mar 2024

Elektrobicykel je manželov sen 😅 už 5 rokov žijeme v dedinke pri Bratislave a on už 5 rokov dochádza do prace v BA na bicykli. Občas sa aj snažím mu prehovoriť do duše, že v jeho rokoch by si to mohol aspoň v decembri odpustiť ale nedá sa zastaviť 😂 naše dve deti nariekajú, že nemôžu chodiť tých 40km s ním ale tak, čo by robili 12 hodín v šatni, kým on skončí 😅 tak ho aspoň večer (alebo ráno) vyzerajú a on ich potom aspon po ulici prevezie 🤭
Ako ste už z vyššie napísaných riadkov mohli vytušiť, Ivko bicyklovanie miluje, v mladosti jazdil horskú cyklistiku. Ja som v mladosti skoro skončila s bicyklom pod kamiónom a od tejto príhody som sa bála. Znovu som naň sadla až keď som sa zoznámila s uz teraz manželom 🙂 potom som bola dvakrát tehotná a s malym bábätkom takže teraz som už opäť na bicykli nebola pekne dlhu dobu, no viete ako je to s bicyklovaním 🤭 a vlastne, ja by som mu tuto možnosť veľmi dopriala, kľudne by som mohla len stat na okraji vozovky s fotakom v ruke 🤩 oni traja by z testovania mali určite nezabudnuteľne zážitky 🤩

10. mar 2024

Ahoj 🙂 Sme 4-clenna rodinka z Bratislavy - Devinskej Novej Vsi. Jurko (7), Kubko (4), Linda a Lubos. V nasom okoli mame uzasne cyklotrasy (na hrad Devin, cez cyklomost Slobody do Rakuska do Schlosshoffu, pripadne smerom k novemu cyklomostu Vysomarch). Starsi syncek je aktivny cyklista a ucime uz aj mladsieho, aby boli partaci. Do prace/skoly/skolky dochadzame pesi, pripadne vyuzivame miestnu mhd, auto vynimocne. Takyto rodinny bicykel by bol pre nas uzasny, nakolko najmladsi clen rodiny ma este stale pomocne kolieska a teda sme obmedzovani vzdialenostou, kam sa mozeme vybrat. Budeme sa tesit, ak sa na nas usmeje stastie 🍀

10. mar 2024

Ahoj, sme intenzívna cyklisticky založená 3-členná rodina, ktorá sedí na biku denne pri všetkých aktivitách. Bicykel používame rekreačne, my rodičia každý deň do práce (podotýkam CELOROČNE a za každého počasia) a na všetky úkony spojené s obsluhou domácnosti (nákupy, synové tréningy.. atď) jednoducho na všetko. Auto nepoužívame. Žiaľ minulý celý rok som sa liečila z rakoviny a tak všetky naše spoločne bicyklové (ale aj iné) aktivity išli bokom. Opäť som začala teraz vo februári pracovať, kde sa presúvam na obyčajnom bicykli. Uľahčuje mi to presúvanie sa do práce. Viem si predstaviť, že elektrobike by mi ešte viac napomáhal v presune, keďže moja kondícia po liečbe je momentálne nulová. Bicykel používam aj na bežne nákupy, pretože po operácii nemôžem nosiť nič na ramene. A na "váš" bicykel sa toho dá očividne naložiť asi viac ako na môj zadný mini košík. Zároveň by sme mohli ako rodina mať opäť nejaký strávený čas spoločne, prostredníctvom elektrobicykla pre mňa, lebo práve pre moju nulovú kondíciu nedokážem svojej rodine stíhať ani na bežných cyklotrasách, ktoré máme po meste resp. za mestom. Jediné čo nespĺňal je, že som z Trenčína. Ale bola by som za takúto možnosť vyskúšať si elektrobicykel vďačná, aby som vedela či to má pre mňa do budúcna zmysel si taký zadovážiť, zároveň opäť tráviť čas s mojím blízkymi prostredníctvom aktivity, ktorú máme v obľube. S prianím všetkého dobrého 🍀 Zuzana

10. mar 2024

Na bicykli by som vozil Janku a Petka, do skolky, do pekarne pre chlieb a k babke. Byvame v bratislavskej mestskej casti, ktora ma dedinsky charakter. Vyuzili by sme ho.

10. mar 2024

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂

Keďže ide o dlhodobý projekt a mamičky budú testovať bicykel až do jesene, môže sa stať, že budeme hľadať náhradníčky, ak by im do toho niečo náhodou prišlo!

Takže nezúfajte, možno sa vám ešte predsa len ozveme.

No máme pre vás dobrú správu!

⚠️ Nákladný elektrobicykel Tern GSD si môžete vyskúšať, a tiež zapožičať domov, v bratislavskej pobočke Cyklošpeciality na Račianskej ulici.⚠️

Zavolajte alebo napíšte a dohodnite si návštevu v predajni, kde vám bicykel radi predvedú.

https://www.cyklospeciality.sk/clanky/bratislava

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤
Krásny deň prajeme

@13janka13, @adzu, @andrea2667, @angie_l, @anjei, @anomis123, @arashicage, @baby2008, @barboraste, @elainedeclerq, @foxyn8, @hamand, @hefta, @ijurka, @irkah, @ivuvu24, @jajuska2021, @janka84105, @jankkas, @janzi, @kacondicova, @kaja0007, @katarinabinekova, @katherina278, @kattulkas, @krevetka, @laraxy, @lauri232, @lenuska0075, @lindaes, @luciferkax, @lussya, @malinke55, @maliny, @mama_andrea, @maria0000, @mirka348, @misinka0611, @monicatko20, @nika3333, @owecka, @richtarovazena, @scarlett111, @semodka, @sisa737, @slivka89, @sunta, @tarvika, @tatuldo5, @tomaselek, @tomiki, @veja95, @vladena25, @wewavp

16. apr 2024

Začni písať komentár...

Odošli