Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    #chcemtestovat #popradske tento čajík u nás nesmie chýbať

    #sutaz_billa Krásne sviatky

    (2 fotky)

    Nikdy som neskúšala, ale viackrát som postrehla v časopisoch, možno aj z počutia, že čajové sáčky sú vynikajúce ako prírodné hnojivo pre naše rastlinky. Totiž vraj obsahujú dusík. Za asistencie mojej dcérky sme vyskúšali tieto čajové sáčky. Zalievaním by sa mali živiny z čaju uvoľňovať do pôdy. Dúfam, že po týždni ich nezabudnem vybrať a vymeniť, aby neplesniveli. Je to vynikajúci nápad. Síce veľa rastlín doma nemáme, zopár ich je, ktoré dievčatá tak rady polievajú, až sa pretekajú. #cajovesacky #popradske

    (3 fotky)

    #mame_radi_jesen
    strašne máme radi jabĺčka, hrušky pomenej ale jeseň bez nich by som nevedela predstaviť. Takto sme spolu tvorili s mojou dcérkou.

    #vyzva #bylinkamikzdraviu #popradske
    Voľba čaju nebola pre mňa ľahká, rozhodovala som sa medzi mätou priepornou a medovkou. Začalo sa obdobie, keď u nás budú prevládať bylinné a zelené čaje. Priznám sa, vždy som ich uprednostňovala pred ovocnými. Nakoniec zvíťazili medovka. Po preložení do maďarského jazyka "citromfű" by bola z toho citrónová tráva. Keď ju budete trieť medzi rukami, budete cítiť krásnu jemnú citrónovú vôňu. Viem, že robím niečo pre seba už aj kvôli tomu vyťaženiu, keď človek po rodičovskej nastúpi opäť do zamestnania.

    #vyletnici #riofresh očami mojej dcérky Lianky a mamky, ktorá to troška všetko priblíži ...
    Dovolenka úspešne za nami. Destinácia - SLOVENSKÝ RAJ - HOTEL ČINGOV, pri dvoch malých deťoch nám to veľmi vyhovuje (jedno 2 ročné, druhé 6 ročné) a pri našich neveľkých nárokoch už po druhý krát a aj tentoraz spokojní. Nesmierne krásna príroda, nížiny, nádherné hory. Hotel ponúka vyhriaty bazén, kde sa deti môžu dosýtosti vyčľapkať vo vnútry a v prípade nepriaznivého počasia, ktoré je nepredvídateľné, pre nás rodičov s dvoma deťmi ako stvorené. Počasie nás nesklamalo. Dokonca sme vystihli aj Spišské trhy - v poradí už 62 - (google mi poradil). A toľko kolotočov, skákacích hradov, nevynechali sme ani ZOO - toto všetko v Spišskej Novej Vsi. A nakoniec Spišský hrad - mamička má strach z výšky, ale staršia dcérka si užívala každú chvíľku, nemala problém ani s výstupom na vežu, len mamičke pri tom pohľade búšilo srdce ....

    (8 fotiek)

    Stratil sa nám náš obľúbený mojkáčik, je možnosť, že by som ho mohla ešte zohnať? Dva roky spätne som jej ho kupovala v TESCU. Už som prešla celý bazár. Podobné som našla, ale nie tento. Alebo je možnosť, že by mi ho niekto ušil, ďakujem za každú odpoveď.

    #ranajky_s_benu
    konečne je tu obdobie, keď zelenina a ovocie majú už svoju vlastnú chuť. Nesmierne mňa to teší. Usilujem sa, aby sme ho vždy mali doma. Tento šalátik veľmi rada pripravujem rukola + paradajky - troška olivového oleja a balzamikového octu, niekedy aj balkánsky syr. Niekedy si ho doprajem aj ako obed alebo večeru. Klasický chlebík by som nahradila .... s týmito chlebíkmi od ALNATURA

    https://www.benulekaren.sk/p/266460/alnatura-ch...

    #velka_noc_hipp súťaž
    u nás nesmie chýbať ....

    karolin2
    15. nov 2016    Čítané 45x

    ZRAZU SA Z NÁS STALI PRINCEZNÉ

    Ocitla som sa vo víre šiat. Teším sa. Sú to síce jednoduché šaty, ale predsa len šaty.

    Nebola by som tomu uverila, že u nás nastane taký zvrat v obliekaní sa mojej dcérky, teraz už 5 ročnej. Doslova do svojich 3 rokov nenávidela šaty. Pamätám sa na obdobia, keď sme ju do jasličiek nosili v pyžamke a tam sme ju prezliekali. Už ako ročná nenávidela overaly, museli sme prejsť na klasické pyžamká. Vôbec som nechápala ako môže také ročné dieťa toto všetko vnímať. NAJLEPŠIE SA CÍTILA V TOM, V ČOM AKTUÁLNE BOLA.

    Aj Vaše deti sa neradi obliekali, keď mali jeden rôčik?

    Zatriasla so mnou moja psychika poriadne, bola som z toho strašne zarmútená.              

    S obliekaním sme doslova bojovali. No a vlásky, jej očká sršali, nedotýkať sa !!!!!! Strihanie to bola poriadna fuška.

    Máme perfektnú škôlku, skôr kolektív, v ktorom sa zrazu ocitla a to urobili svoje, zrazu sme sa stali vnímavejšie. Teraz chce mať dlhé vlásky, chce sa páčiť.

    Mám pocit akoby nejaká víla k nám zlietla a čarovným prútikom všetko toto zmenila ....

    A nakoniec, aby sme si to troška aj spestrili, umývame sa aj princezničkovskými penovými mydlami ......

    Keď ocko a moje dve dcérky jedna 5-ročná druhá skoro 2-ročná si sadnú za stôl .....

    karolin2
    6. aug 2016    Čítané 193x

    Testujeme DM produkty .......

                                                                      #test_dm3

    Takto sa to všetko začína a zároveň tu sa to všetko začína ..........

    a balíčkom, ktorý dorazil .......

    Testovanie sa môže začínať ................

    A V Š A K ....... v  prvom rade by som sa chcela poďakovať, že som dostala šancu, aby som mohla testovať. Som veľmi poctená, a aj šťastná, že som so svojim príspevkom zaujala.

    Ďakujem

    DM

    Koník_testuje.

    BALEA TEKUTÉ PENOVÉ MYDLO "RAJSKÁ ZÁHRADA"

    Neviem ako voňajú rajské kvety, ale toto ma úplne dostalo. Napriek tomu, že vôňu kvetov mám strašne rada, niektoré vône kvetov v kozmetických prípravkoch nepreferujem. 

    Pumpičku nastavím na správne miesto a po stlačení vyjde pena, ktorá sa krásne rozotiera na ruke.

    Výrobca neklamal, keď na obale uviedol „svieža vôňa“. Ruky sú hebké na dotyk a krásne voňajú aj po dlhšej dobe. Veľmi oceňujem hydratáciu rúk, ruky po umytí nie sú vysušené. Aplikácia obrázku je prenádherná, presne ako tento vtáčik, ktorý sa mi podarilo nejakým spôsobom vyfarbiť. Jedným slovom úžasná vôňa. Domov takéto mydlá nekupujem, kupujem také, ktoré každý člen z rodiny môže používať. A pre deti, tiež asi to nie je vhodné, hoci v tomto prípade mi asistovala moja staršia dcérka.

    dmBio KANDIZOVANÉ KOCKY ZÁZVORU

    Moja prvá skúsenosť s kandizovanými kockami zázvoru nebolo dosť dobrá, ktorú som dostala od manželovej mamy. Keď som ochutnala kocku zázvoru, nebolo to pre mňa nič príjemné, tá korenistá chuť mi vôbec nesadla, hoci zázvorový čaj vo vrecúškach mám strašne rada. V rámci testovania som dala týmto kockám opäť šancu. Nič nové. Na priamu konzumáciu u mňa vôbec neprichádzajú do úvahy, hoci ich využitie v kuchyni je rôznorodé a čo sa týka zdravia človeka neoceniteľné:

    • prináša úľavu a pomáha pri nachladnutí;
    • odporúča sa aj tehotným ženám pri nevoľnosti;
    • znižuje cholesterol;
    • zlepšuje činnosť srdca;
    • má protirakovinové účinky;,
    • pomáha pri chudnutí.

    Ale všetko s mierou ...........

    Tí, ktorí majú žalúdočné problémy, vredy, mamičky ktoré dojčia svoje deti .... pri týchto prípadoch čerstvý zázvor treba obmedziť, v prípade kandizovaných neviem posúdiť.

    Niekde som však čítala, že tieto kocky sú super do čaju. A ten, kto to písal, mal úplnú ale úplnú pravdu.

    Môžem Vás pozvať na šálku čaju ? ......

    Kocku zázvoru som nakrájala na menšie kúsky, zobrala vrecúšku pigi čaju, lebo ten som mala teraz doma, ale určite kúpim aj zelený. Zaliať vodou, plátok citrónu ....... a tadááá

    čaj je hotový ....

    A nakoniec vynikajúca správa - nie je konzervované oxidom siričitým. 

    BALEA MICELÁRNE ČISTIACE UTIERKY PRE CITLIVÚ PLEŤ

    Tieto čistiace utierky mi pripomenuli, ako ja sa vôbec o seba nestarám. Nepovažujem to nejak za potrebné počas materskej, rodičovskej dovolenky. Líčila som sa len vtedy, keď bola nejaká akcia. Ale mamka si dala tú námaha a sa nalíčila. A prišli na rad čistiace utierky. Po otvorení utierky krásne voňali. Krásne sa s nimi odličuje. Pleť je po vyčistení napnutá. Určite si k tomu zaobstarám aj micerálnu pleťovú vodu tejto fialovej farby. Toho roku nastupujem naspäť do zamestnania, takže budú mojou súčasťou. Určite odporúčam.

    BALEA SPRCHOVACÍ GÉL "ŠUM MORA" s vôňou limetky a mäty

    Zbožňujem vôňu citrusových plodov, takže tento sprchovací gél u mňa zabodoval. Po otvorení som si predstavila ako si ležím na pláži pri mori a vychutnávam si chladené mojito s kockami ľadu.

    Na tieto letné dni priam stvorené. Svieža vôňa. Len nemá dlhotrvajúci účinok. A ešte by som privítala tento sprcháč  krémovejší, ktorý by zároveň už počas sprchy dokonale hydratoval moju pokožku. Určite odporúčam pre tých, ktorí majú radi vôňu citrusových plodov tak ako ja.

    BALEA MEN SPRCHOVACÍ GÉL HYDRO CARE 4 V 1

    Po otvorení manžela zasiahla vôňa akoby éterických olejov. Veľmi dobre sa rozotiera po tele. Tento sprchovací gél ponúka bohatú možnosť pre mužov v používaní kozmetiky:

    • ako sprchovací gél;
    • ako šampón;
    • na holenie a očistenie tváre

    Bol spokojný. Jedine na holenie ho nevyužije, lebo používa elektrický strojček. Opakujem jeho slová :  „FAKT TO HYDRATUJE“. Manžel často bojuje s lupinami. Má suchšiu pokožku hlavy, zatiaľ je všetko OK.

    Troška som teraz už aj múdra. Musela som vyhľadať aký je to vlastne amarantový olej. Jeho využitie je všestranné, či už v kozmetike alebo v zdraví človeka:

    • chráni pečeň pred toxickými látkami;
    • znižuje riziko vzniku krvných zrazenín;
    • antibakteriálne a protizápalové účinky sa uplatňujú pri liečbe ženských gynekologických problémov;
    • pri bolestiach kĺbov.

    Obrázok kvetu, z ktorého sa produkuje tento olej mi pripomenulo, že aj naša babka kedysi tieto kvety mala v záhrade. Asi to boli tie. Aká náhoda.

    Takže muži, tým že budete používať tento sprchovací gél, robíte pre seba niečo dobré.

    BABYLOVE MASLOVÉ ŠPALDOVÉ KEKSY

        Na rad prišli aj tieto keksíky v podobe zvieratiek. Každé jedno zvieratko Vám môže porozprávať zaujímavý príbeh, či už mačička alebo kravička. Podľa mňa to bol správny výber, keď sa navrhovali tieto zvieratká. Detičky veľmi obľubujú práve tieto. Keksíky majú veľmi príjemnú vôňu. Zo sáčku sa nevalil na mňa žiaden zápach. Ja s dcérkami sme absolvovali ochutnávku už priamo v rámci výletu a ocko, keď prišiel z roboty.

        Každý člen na keksíky mal iný názor:

    Začnem najmladšou – trošku si zahrýzla a ostatné vrátila mamke. Možno bola až príliš najedená. Na druhý deň tiež mi odmietala, ale na tretí znovu ochutnávala (má 19 mesiacov).

    Staršia dcérka – jej chutili a vraj sú dobré (má 5 rokov).

    Ocko – sú príjemne, tvrdšie a aj chuťovo sú veľmi dobré.

    A nakoniec mamka – veľmi oceňujem tiež, že sú fajne chrumkavé, nerozplývajú sa hneď na jazyku, ale mne vadila v ústach príliš maslová príchuť. Troška by som z nej ubrala.

    DENKMIT ULTRA SENSITIVE TEKUTÝ PRACÍ PROSTRIEDOK NA FAREBNÚ BIELIZEŇ

    Pokožka detí je veľmi náchylná. Mamka mi vravela, že keď som bola maličká, zle som reagovala na jeden druh pracieho prostriedku, takže musela prestať ho používať. V rámci tohto testovania som vyskúšala Denkmit prací gél na farebnú bielizeň. Do práčky okrem detských vecičiek som pridala aj poťah z kočíka, ktorý moja mladšia dcérka bola taká šikovná a svojimi rúčkami zašpinila. Prala som pri 60 ˚C. Keďže sme boli po kiahňach použila som Denktmit dezinfekčný aviváž. Poťah po vypratí bol bez fľakov. Na ostatných detských vecičkách som nezbadala nijaké zmeny. Vôňa pracieho prostriedku je neutrálna. Keďže prádlo po deťoch zvykne byť obzvlášť špinavé postupovala som podľa návodu zvolila typ vody stredne tvrdá, takže 2,5 vrchnáčikov. Veci boli krásne vypraté, ako som už spomínala, nezbadala som žiadne zmeny. Špina sa viac ukazuje na svetlých vecičkách našich detičiek.

    Keďže je to o testovaní vyskúšala som aj na bielu, resp. svetlejšiu bielizeň, tričko fľakaté, ponožky pokreslené fixkou. Pranie prebiehalo pri 30 ˚C. Fľaky vyšli a aj z ponožiek zmizla fixka. Z uteráčika fľaky nezmizli, tomu sa nečudujem, lebo ani pri mojom overenom nevyjdú a predtým ich musím namáčať. Teraz tie veci až také fľakaté a špinavé neboli.

    Pri nízkych teplotách periem iba paplóny a vankúše,  s programom ručné pranie, aby sa vnútro nezničilo praním, ale to je iba moja domienka. Zvlášť prací prostriedok na farebnú bielizeň nekupujem. Používam iba jeden druh aj na bielu aj na farebnú bielizeň. Prášok používam do práčky pri 60 ˚C, pri 30 ˚ C prací gél. Keď nemám veľa vecičiek periem ručne, použitím gélu, lebo moje ruky zle reagujú na prášok. Do pol roka som prala detské vecičky zvlášť, po pol roku už spolu s našimi oblečeniami. Pracie prostriedky nezvyknem meniť, z vlastnej skúsenosti, lebo keď sa deti vyhádžu, alebo sa im začne pokožka šupinatieť, jedna z otázok kožnej znie „Menili ste prací prostriedok?“

    Ja naďalej zostávam verná pri svojom pracom prostriedku, ktorý môžem použiť jednak na farebnú aj bielu bielizeň – detský prací prostriedok – sensitive, ktorú zároveň používam aj pri našich oblečeniach. Len na vlnu mám osobitne Denkmit tekutý prací prostriedok na vlnu, ktorý má veľmi príjemnú vôňu. Inak stojí to za vyskúšanie.

    dmBio SLADKÉ OVOCIE S VANILKOU

    Jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Veľmi príjemný nápoj. Fajne hustý a fajne dužinatý. Tento nápoj ulahodil každému z nás. Keďže bol strašne hustý, do pohárov som pridala kocky ľadu. Ako sa ľad pomaly roztápal, nápoj bol pre každého z nás ešte lahodnejší. Pre najmladšiu dcérku som zriedila vodou. Naraz mi vypila až 200 ml (má 19 mesiacov), tak jej to chutilo. V nápoji prevláda najviac chuť banánu a broskyne, ktoré prebíjajú ostatné chute v ňom. Vďaka tomuto nápoju som spoznala aj acerolovú dreň a tá je strašne bohatá na vitamín C. Vyzerajú ako čerešne. Tomuto nápoju som v predajni DM vôbec nevenovala pozornosť, určite pôjdeme po ďalšiu a pozrieme sa na ostatné, ktoré sú v ponuke.

    dmBio VEGETARIÁNSKA BOLOŇSKÁ OMÁČKA

    Strašne mám rada boloňskú omáčku, ale neviem ju pripraviť. Keď sme chodili zo zamestnania na obedy v rámci obedového menu, keď boli  v ponuke boloňské špagety, hneď som si ich dopriala, a lasagne tiež. Oregano patrí medzi moje obľúbené korenie, ktoré dávam na pizzu, tú veľmi často robievam doma. Keď sa mi dostala do ruky fľaša boloňskej omáčky, hneď som vedela na čo ju použijem. Jeden deň som robila pizzu, kde som použila 1/3 a 2/3 som použila na špagety. Pizzu sme ešte obohatili s kuracou šunkou a pre špagety sme pripravili mäsový základ. Jedine menšia mi jedla špagety, väčšia odmietala, chcela len také, ako im pripravujú v škôlke s kečupom a so syrom. Jedine ja s manželom si doprajeme príležitostne takéto polotovary. Omáčka chuťovo bola celkom fajn, len o trošilinku mohla by byť sladšia. Cítiť kyslejšiu chuť paradajok. Ale my sme si dopomohli a pridali troška kečupu. Je to veľmi praktické, keď chcete rýchlo pripraviť jednoduché a rýchle jedlo.

    BABYLOVE DETSKÉ LYŽIČKY S TEPLOTNÝM SENZOROM

    Toto je prekvapujúce. Lyžičky, ktoré menia farbu, keď sa dostanú do styku s horúcim jednom. Wau. Umelých lyžičiek máme doma rôzne. Kupovala som ich ešte, keď staršia dcérka bola menšia. Jednu s menšou rukoväťou, druhú s dlhšou. Na prvé príkrmy ako stvorené, sú veľmi osvedčené a aj praktické, keď niekam cestujete, ja ich nosím so sebou stále. Pri deťoch sa veľmi zídu. Ja ich tiež používam, keď dostanem chuť na jogurt. Keď staršia dcérka uvidela, že je tam lyžička fialovej farby, veľmi sa potešila, je to jej obľúbená farba. Keď však dieťa začne samostatne jesť polievky a hlavné jedlá, už ich potom treba zameniť na detské príbory.

    DENKMIT DEZINFEKČNÝ SPREJ

    Všade dobre doma najlepšie, hlavne s týmto sprejom. Už neoceniteľná súčasť našej domácnosti. Hneď som sa vrhla, na čo som len mohla, pracovná doska v kuchyni, WC, kočík, ale ten som troška prešla aj s vlhkou handričkou. Odporúčam, odporúčam.

    BALEA OLEJOVÝ PEELING SO SOĽOU Z MŔTVÉHO MORA  a s vôňou citrónovej trávy

    Najprv deti som okúpala, a až potom som sa dostala na rad aj ja. Protišmykovú podložku sa mi po deťoch nechcelo vyberať. A veľmi dobre som to spravila. Keďže peeling obsahuje veľké množstvo oleja. Po otvorení ma prekvapila krásna citrónová vôňa, nevtieravá. Morskú soľ s olejom bolo treba premiešať. Najprv človek má pocit akoby po sebe šúchal šmirgľový papier ale po osprchovaní ten príjemný pocit hebkej pokožky sa nedá opísať. Určite odporúčam.

    DONTODENT JUNIOR ÚSTNA VODA

    Veľmi oceňujem, že je bez cukru. Moja dcérka síce nemá ešte 6 rokov, má len 5, ale pod mojim dohľadom krásne si vedela vypláchnuť svoje ústa. Bola sama so sebou spokojná. Chuťovo sa jej to veľmi ľúbilo, pre ňu po jahodách. Pre nás s ockom to bolo veľmi prisladké.

    ĎAKUJEME

    MODRÝ KONÍK_TESTUJEME

    DM.... TU SOM ČLOVEKOM JA

    karolin2
    1. aug 2016    Čítané 65x

    dmBio Sladké ovocie s vanilkou

    Jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Veľmi príjemný nápoj. Fajne hustý a fajne dužinatý. Tento nápoj ulahodil každému z nás. Keďže bol strašne hustý, do pohárov som pridala kocky ľadu. Ako sa ľad pomaly roztápal, nápoj bol pre každého z nás ešte lahodnejší. Pre najmladšiu dcérku som zriedila vodou. Naraz mi vypila až 200 ml (má 19 mesiacov), tak je to chutilo. V nápoji prevláda najviac chuť banánu a broskyne, ktoré prebíjajú ostatné chute v ňom. Vďaka tomuto nápoju som spoznala aj acerolovú dreň a tá je strašne bohatá na vitamín C. Vyzerajú ako čerešne. Tomuto nápoju som v predajni DM vôbec nevenovala pozornosť, určite pôjdeme po ďalšiu a pozrieme sa na ostatné, ktoré sú v ponuke.

    #test_dm3 ochutnávali sme

    (2 fotky)
    karolin2
    30. júl 2016    Čítané 75x

    BABYLOVE MASLOVÉ ŠPALDOVÉ KEKSY

        Na rad prišli aj tieto keksíky v podobe zvieratiek. Každé jedno zvieratko Vám môže porozprávať zaujímavý príbeh, či už mačička alebo kravička. Podľa mňa to bol správny výber, keď sa navrhovali tieto zvieratká. Detičky veľmi obľubujú práve tieto. Keksíky majú veľmi príjemnú vôňu. Zo sáčku sa nevalil na mňa žiaden zápach. Ja s dcérkami sme absolvovali ochutnávku už priamo v rámci výletu a ocko, keď prišiel z roboty.

        Každý člen na keksíky mal iný názor:

    Začnem najmladšou – trošku si zahrýzla a ostatné vrátila mamke. Možno bola až príliš najedená. Na druhý deň tiež mi odmietala, ale na tretí znovu ochutnávala (má 19 mesiacov).

    Staršia dcérka – jej chutili a vraj sú dobré (má 5 rokov).

    Ocko – sú príjemne, tvrdšie a aj chuťovo sú veľmi dobré.

    A nakoniec mamka – veľmi oceňujem tiež, že sú fajne chrumkavé, nerozplývajú sa hneď na jazyku, ale mne vadila v ústach príliš maslová príchuť. Troška by som z nej ubrala.

    DENKMIT ULTRA SENSITIVE TEKUTÝ PRACÍ PROSTRIEDOK NA FAREBNÚ BIELIZEŇ

    Pokožka detí je veľmi náchylná. Mamka mi vravela, že keď som bola maličká, zle som reagovala na jeden druh pracieho prostriedku, takže musela prestať ho používať. V rámci tohto testovania som vyskúšala Denkmit prací gél na farebnú bielizeň. Do práčky okrem detských vecičiek som pridala aj poťah z kočíka, ktorý moja mladšia dcérka bola taká šikovná a svojimi rúčkami zašpinila. Prala som pri 60 ˚C. Keďže sme boli po kiahňach použila som Denktmit dezinfekčný aviváž. Poťah po vypratí bol bez fľakov. Na ostatných detských vecičkách som nezbadala nijaké zmeny. Vôňa pracieho prostriedku je neutrálna. Keďže prádlo po deťoch zvykne byť obzvlášť špinavé postupovala som podľa návodu zvolila typ vody stredne tvrdá, takže 2,5 vrchnáčikov. Veci boli krásne vypraté, ako som už spomínala, nezbadala som žiadne zmeny. Špina sa viac ukazuje na svetlých vecičkách našich detičiek.

    Keďže je to o testovaní vyskúšala som aj na bielu, resp. svetlejšiu bielizeň, tričko fľakaté, ponožky pokreslené fixkou. Pranie prebiehalo pri 30 ˚C. Fľaky vyšli a aj z ponožiek zmizla fixka. Z uteráčika fľaky nezmizli, tomu sa nečudujem, lebo ani pri mojom overenom nevyjdú a predtým ich musím namáčať. Teraz tie veci až také fľakaté a špinavé neboli.

    Pri nízkych teplotách periem iba paplóny a vankúše,  s programom ručné pranie, aby sa vnútro nezničilo praním, ale to je iba moja domienka. Zvlášť prací prostriedok na farebnú bielizeň nekupujem. Používam iba jeden druh aj na bielu aj na farebnú bielizeň. Prášok používam do práčky pri 60 ˚C, pri 30 ˚ C prací gél. Keď nemám veľa vecičiek periem ručne, použitím gélu, lebo moje ruky zle reagujú na prášok. Do pol roka som prala detské vecičky zvlášť, po pol roku už spolu s našimi oblečeniami. Pracie prostriedky nezvyknem meniť, z vlastnej skúsenosti, lebo keď sa deti vyhádžu, alebo sa im začne pokožka šupinatieť, jedna z otázok kožnej znie „Menili ste prací prostriedok?“

    Ja naďalej zostávam verná pri svojom pracom prostriedku, ktorý môžem použiť jednak na farebnú aj bielu bielizeň – detský prací prostriedok – sensitive, ktorú zároveň používam aj pri našich oblečeniach. Len na vlnu mám osobitne Denkmit tekutý prací prostriedok na vlnu, ktorý má veľmi príjemnú vôňu. Inak stojí to za vyskúšanie.

    #linola #v_skupine_je_skvelo; https://i.modrykonik.sk/linola_skupina - moja v poradí druhá skupina, jupííííí ....
    to bude oslava na jednotku, som nesmierne rada, zároveň i ja by som vyskúšala Linolu, teraz čo moja pokažka po pôrode nevyzerá dosť zdravo ...