Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    henrieta26
    27. júl 2016    Čítané 96x

    Naše testovanie produktov Dr. Max

    Ahojte,

    v prvom rade chcem chcem podakovat lekarni Dr. Max,že som sa mohla zučastnit testovania ich produktov a aj Modremu koniku. Vobec som nečakala,že ma vyberu,potešila som sa.

    V baličku od Dr.Maxa som si našla 10 produktov na testovanie. Po tyzdni mi však prišli este dalšie 3 produkty,takže dokopy som testovala  13 produktov.

    Ako prvý sme vyskúšali:

    Dr. Max Ovocno bylinny čaj

    - moji dvaja chlapci majú čajiky velmi radi, a preto im aj velmi chutil. Pili ho teplý ale aj studeny ich v tomto horúcom počasí osviežil. Čaj je s prichutou hrušiek a broskyn ale obsahuje aj bylinky medovku a rumanček. Je vhodný pre deti od ukončeneho 6.mesiaca. Balený je po 20 vreciek. Určite odporučam.

    Dr. Max Antibakteriálny gél na ruky

    -druhý v poradi sme vyskušali tento gelik. Využili sme ho vonku,pretože chlapci sú dosť aktivni a hned sa zašpinia. Gél je číry a priesvitný,dobre sa rozotiera a nelepí. Spočiatku cítiť alkohol, ale hneď ako vyprchá tak cítiť prijemnú a jemnú vôňu.

    Dr. Max Dexpanthenol baby

    - mladši synček nosi ešte plienky takže ho vyskušal iba on. Použiva sa na starostlivost o zapareniny u dojčiat o pokožku a prsné bradavky. Krém je mastný a lahko sa rozotiera. Malý teraz zapareniny nemal tak neviem posúdiť či aj zaberá.

    Dr.Max ProbioMaxík

    -sú to tablety s hroznovou príchuťou. V balení je 30 tabliet,určený pre deti od 3 rokov a podáva sa 1 tableta denne. Malému velmi chutili,myslel si že sú to cukriky.

    Dr. Max Betaglukán s vitamínom C

    - obsahuje betaglukány z hlivy ustricovej,ma pomarančovú príchuť,určený pre deti od 3 rokov. Odporuča sa uživať najmenej 2 mesiace. Sirup mu tiež chutil,každý deň si ho pýtal.

    Dr. Max Vitamín D3 Junior

    - vitamin D3 je dôležitý pre normálny ras a vývin kostí u deti,balenie obsahuje 30 kapsul v tvre rybičiek. Kapsulu je možno v mieste chvostika pretrhuť, vytlačit na lyžičku a tak podat.

    Dr. Max Naplaste pre deti

    - maju pekné obrázky, sú vodeodolné, malý ich však nechcel vyskušat ked spadol na koleno,neviem prečo sa bál. Potom som ich vyskušala ja ked som si porezala palec na ruke.

    Dr. Max Psyllium Drink

    - psyllium prispieva k správnej funkcii tráviaceho traktu a čriev,má pomarančovú prichut. Určený je pre dospelých a deti od 6 r. Balenie obsahuje 30 vreciek a pije sa 2krát denne po jedle. Myslim,že po rozmiešaní sa má hned vypit, lebo inak sa zmení na hustú želatínu.

    Equilibria Baby SPF 50 mlieko na opalovanie

    Equilibria mlieko po opalovani

    Equilibria SPF 15 mlieko na opalovanie

    Equilibria Baby SPF 50+ krem na opalovanie

    Equilibria  SPF 30 olej na opalovanie

    - kedže sme mali horúce počasie,vyskušali sme aj mlieko, krém aj olejček na opalovani a samozrejme aj potom mlieko po opalovani

    - mlieko je hustejšie ale dobre sa nam rozotieralo,nerobili sa nam hrudky, a taktiež aj krém na opalovanie,jemná vôňa

    - mlieko po opalovaní sa nam dobre rozotieralo ale je velmi riedke, čo mne velmi nevyhovuje,radšej mam hustejšie

    - no a olej má milo prekvapil,dobre sa rozotieral,neostali sme po ňom vôbec mastny,hned sa vstrebal do pokožky, takže určite ho odporučam

    Som rada,že som sa mohla zúčastnit tohto testovania a produkty ktoré nam vyhovujú budeme určite aj nadalej používat.

    Dakujeme