Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Moje slniečko

    Mame prírastky😊😊☺️

    Ahojte. Viete mi prosím poradiť notebook pre 11-ročnú? Aj na školské veci ale aj na hry. Dakujem

    Ahojte. Baby neviete mi odporučiť nejakú dočasnú farbu na vlasy? Tak nech vydrží aspoň jeden deň a niesu po nej vlasy ako krep. Skúšala som sprej ale to bol chemlon strašný.

    Moooja hubicka☺️ Práve zobudena😘

    ❤️❤️

    ❤️

    Baby mám otázočku, dcérka sa sťažuje každý deň že jej je zle na vracanie a že ju boli bruško. Nevracia nehnackuje, písala som lekárke nech nás pošle na nejaké vyšetrenia, tak čakám na odpoved. Začalo nám to po covide to bolo v marci, a asi mesiac na to, ale tak postupne raz za čas sa sťažovala no posledne je to každý deň. Nemali to vaše deti? Lebo neviem či to mám pripisovať covidu alebo teda nejakej intolerancii. Stravu sme nemenili, nič nové nejedava. Nasadila som jej zatiaľ hylak kým teda dostaneme odpoved od lekárky. Boli sme tam 16 so staršou tak som sa na to pýtala, no a mám jej merať tlak a dávame céčko každý deň, že možno to nevie špecifikovať alebo vymýšľa. Ale mne sa to nezdá lebo som jej povedala že ju budú pichat keď chce ist na vyšetrenie a povedala že dobre😳 tak neviem, možno niečo zatiaľ poradíte.

    Škoda že sa vôňa nedá odfotiť 🙂😌

    Poctivo zo semienka vypestovaný😊😊 judasovec

    Pripravená na šibačku😊

    🙈🙈🙈ranajkyyyyyyyy

    Ahojte. Neviete mi poradiť čo toto môže byt? Svrbí ju to a keď sa toho chytí tak boli🤷‍♀️ Dávala som jej calcium masť na to…. Má to tretí deň, teda čo sme to registrovali, v nedeľu to ešte nemala.

    Dievčatá ako a či vôbec fungujú teraz kaderníctva v BA?

    Piseme so segrou… 😂😂😂Ona: Ježiš ako sa zapaluje veniec ? Od najmenšej po najväčšiu či naopak?

    Dnes išla za obľúbenú literárnu postavu☺️

    Laila Lucka a Lianka Lisbeth….🐶🐶 k nasej Lucke som si zobrala na skúšku jej sestru rovnako starú, tak hádam budú vychádzať a budeme môcť si ju nechať 🥰

    Zlaticka😊

    Moja školácka ❤️

    Neviete čo sa da s touto tekvicou? Zlomila sa mi a ani neviem či je jedla, teda vhodná na nejaký pokrm…..

    Baby otázočka ohľadom školy…… dokedy sa mozeme nahlásiť na nejakú ZŠ? Totiž malú mi mali zobrať tam kde chodí staršia, riaditeľ mi to prisľúbil, hoci to nieje nasa spadova, aj vedel že prihlášku teda dávame len tam, no a je neprijatá aj na odvolanie….. tak som riešila spádovú ale že majú plno ale mám sa ešte v auguste ozvať. Tak že keď náhodou ani tam tak či sa ešte bude dať niekam nahlásiť….. inak tu spádovú my mame tak odveci že som na nervy…..bývame na dedine, vo vedľajších dvoch sú ZŠ a nás hodili do Petržalky ako spadova. Ja neviem ako to ráno mám postihat… normál do placu mi je z toho.

    Zavárame….. len už sa mi nezmestí do umývadla😮☺️

    Baby tie ktoré sa depilujete….. otázočka horná pera …aké chĺpky vam tam potom vyrastajú? Chcela by som si odepilovat ale bojím sa, čo mi tam potom narastie.

    No da sa na ňu hnevať? Keď hodí tie oči a úsmev 🤷‍♀️ Nie nedá

    Ahojte…. Koľko cca stojí servis klimatizácie? Mame daikin….dakujem

    Tak a konci nám skolka, 4 roky ubehli až prirýchlo, moje malé 46cm a 2670g bábätko ide do školy….. normalne mi je do placu🤷‍♀️ Dnes sme mali rozlúčku a tak sa mi to všetko premietlo. Nová etapa života pred nami😊

    Zubkova musí byt😃

    Dnes som zachraňovala tieto cicuse...chceli ich dať do útulku tak skončili u mna. Pôjdu k doktorovi a malé podarujem akonáhle budú krotké, maminu a jednu malú si nechám a dam vykastrovat.❤️

    (2 fotky)
    denda83
    Správa bola zmenená    31. máj 2021    

    Prvaaaaaa tento rok😋

    Krásny piatok vsetkym🕶🤗