Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    beaatkaxy
    16. nov 2020    Čítané 82x

    Sunar Bio - novinky vo svete detských dobrôt

    Testovať produkty Sunar (ktoré mnohé z vás isto poznáte pod predošlým názvom Sunárek) bola pre mňa radosť, keďže sú to produkty, ktoré deťom kupujem. Hlavne teda chrumky. Chutia im, chutia aj všetkým deťom ktoré poznám, a chutia dokonca aj dospelým. Poďte sa teda so mnou o nich dozvedieť niečo viac.

    Predmetom testovania bol nový rad produktov Sunar BIO, ovocné kapsičky, ktoré obsahujú ovocie vypestované v najvyššej bio kvalite a chrumky, ktoré sú vyrobené z bio obilnín, strukovín a zeleniny. Neobsahujú pridaný cukor či soľ, sú bezlepkové a žiadne zbytočnosti a veci nevhodné pre detské brušká v nich teda nenájdete. 

    Ja a moji dvaja testovači (Alexejko 4 roky a Tatianka 14 mesiacov) sme najprv otestovali chrumky, ktoré sú určené pre deti od ukončeného 12. mesiaca. Nová receptúra sa postarala o to, že tieto obľúbené chrumky sú teraz ešte nadýchanejšie, chrumkavejšie a chutnejšie. Dostupné sú varianty: 

    • Sunar BIO chrumky hráškové lúsky
    • Sunar BIO chrumky mrkvové kolieska
    • Sunar BIO chrumky Party mix

    Musím povedať, že hráškové lúsky sú v tej novej receptúre perfektné. Chuť ostala, ale sú oveľa viac nadýchané. Mrkvové kolieska sú tiež viac nadýchané, ale chuťovo mi viac sedela staršia verzia. No nevadí, veď nie sú pre mňa, ale pre deti a tým chutia. 😊 Zaujímalo by ma, či niekto tiež zbadal rozdiel.

    Druhý týždeň sme otestovali Sunar BIO kapsičky, ktoré obsahujú 100 % ovocia vypestovaného v najvyššej BIO kvalite, a sú vhodné od ukončeného 4. mesiaca. Neobsahujú pridaný cukor, konzervačné látky a ani škrob. Majú EKO obal, ktorý je viac ako zo 70 % vyrobený z cukrovej trstiny, teda z rastlinných obnoviteľných zdrojov a je tým pádom šetrnejší k prírode a zanecháva nižšiu uhlíkovú stopu. Dostupné sú štyri príchute: 

    • Sunar BIO kapsička jablko, banán, mrkva
    • Sunar BIO kapsička hruška, malina
    • Sunar BIO kapsička jablko, jahoda, čučoriedka
    • Sunar BIO kapsička jablko, banán


    Poznáte ich? Chutia vašim deťom? Kedy zvyknete dávať vašim deťom takéto kapsičky? Ja hlavne, keď sme vonku a keď treba deti rýchlo zasýtiť. Čiže napríklad, keď ideme skontrolovať, ako pokračuje stavba nášho domu. Vtedy mi nevadí, ani keď sa malá okvapká, lebo aj tak ide vždy domov celá špinavá, dnu sa pováľa v prachu a vonku zas v blate. 😄🙈 Chuťovo sú tieto Sunar BIO kapsičky veľmi dobré, môj favorit je príchuť hruška/malina. A konzistenciou sa mi zdajú hustejšie ako kapsičky iných značiek. To je pre mňa plus, lebo toto bolo asi prvýkrát, keď som nechala malú jesť samú a vôbec sa neokvapkala. 😅

    V závere sa chcem poďakovať, že sme boli vybraní na toto testovanie, ktoré zasýtilo brušká mojich detí a kým si oni pochutnávali, ja som mala čas na pár minút vypnúť. 😄 Mrzí ma len, že je doba aká je, a produkty sme nemohli vyskúšať na nejakom krásnom jesennom výlete. Každopádne, týmto produktom ostaneme verní.

    #test_sunarbio #recenzia #skusenosti_sunarbio

    Ahojte mamičky. Kedy zvyknete dávať vašim deťom takéto kapsičky? Ja hlavne ked sme vonku a keď treba rýchlo zasýtiť. Čiže napríklad keď ideme skontrolovať ako pokračuje stavba nášho domu. Vtedy mi nevadí ani keď sa malá okvapká lebo aj tak ide vždy domov celá špinavá, dnu sa pováľa v prachu a vonku zas v blate 😄🙈 Chuťovo sú tieto SUNAR kapsičky veľmi dobré, môj favorit je príchuť hruška/malina. A konzistenciou sa mi zdajú hustejšie ako kapsičky iných značiek, to je pre mňa plus, lebo toto bolo asi prvý krát keď som nechala malú jesť samú a vôbec sa neokvapkala 😅
    #test_sunarbio

    (2 fotky)

    V rámci #test_sunarbio sme tento týždeň testovali Sunar Bio kapsičky, ktoré obsahujú 100 % ovocia vypestovaného v najvyššej BIO kvalite, a sú vhodné od ukončeného 4. mesiaca. Neobsahujú pridaný cukor, konzervačné látky a ani škrob. Majú EKO obal, ktorý je viac ako zo 70 % vyrobený z cukrovej trstiny, teda z rastlinných obnoviteľných zdrojov a je tým pádom šetrnejší k prírode a zanecháva nižšiu uhlíkovú stopu. Dostupné sú štyri príchute: Jablko/banán/mrkva, Hruška/malina, Jablko/jahoda/čučoriedka, Jablko/banán. Poznáte ich? Chutia vašim deťom?

    #test_sunarbio
    Všetky chrumky od značky Sunar úspešne otestované 😄 Obe moje deti si pochutnali a na prázdno neobišla ani naša Bišoňka Saška 😂🐶 , ktorá zbiera, respektíve kradne chrumky po zemi. Musím povedať, že hráškové lusky sú v tej novej receptúre perfektné, chuť ostala ale sú oveľa viac nadýchané. Mrkvové kolieska sú tiež viac nadýchané ale chuťovo mi viac sedela staršia verzia, no nevadí, veď nie sú pre mňa ale pre deti a tým chutia 😊😊 Je tu niekto kto tiež zbadal rozdiel?

    (3 fotky)

    Kuriér s balíčkom na testovanie síce prišiel už v pondelok, ale isto to poznáte- choré dieťa = zlá nálada. Pomáhalo len nosenie na rukách a mojkanie, takže sme stihli pár rýchlych fotiek kým sú všetky produkty pekne pokope, lebo keby som to robila keď starší príde zo škôlky a on by videl že prišli jeho obľúbené chrumky, raz dva by sa po nich zaprášilo, takže som ich preventívne skryla a budem ich mojim detičkám dávať postupne😄Ak by ste nevedeli, sú to produkty značky Sunárek, ktorá zmenila názov na Sunar. Majú vylepšenú receptúru a sú v krajšom a hlavne ekologickejšom obale 😊 Čo na ne hovoríte vy?

    #test_sunarbio

    beaatkaxy
    29. apr 2019    Čítané 230x

    Jarné prebudenie pre celé telo s produktami dm

    Hneď na úvod musím napísať, že týždeň testovania mi naozaj priniesol prebudenie. Dopriala som si zaslúženú starostlivosť s produktami, ktoré bežne nepoužívam, a moja pleť a telo dostali po zime a nedávnej chorobe novú energiu. Už doručenie balíčka bolo prebudením, keďže mi kuriér volal, keď som bola vo vani, že za 2 minúty je pred domom. Čiže rýchlo obliecť, dať uterák na hlavu a bežať pred dom... Trošku adrenalín 😄

    Balíček mi pomáhal otvárať môj dva a pol-ročný syn, ktorý si hneď našiel svojich favoritov a ja takisto. Bolo tam dokopy 10 produktov, veľmi dobre vybraných tak, aby poskytli starostlivosť od hlavy po päty. V dm nakupujem pravidelne, no aj napriek tomu boli všetky produkty pre mňa novinkami, čomu som sa samozrejme potešila. Predstavím Vám ich v poradí podľa toho, aký dojem na mňa urobili.  

    Ako prvý produkt som otestovala LVLY Balzam na pery a hneď to bola láska. Má krásnu vôňu, ľahko sa nanáša, dobre hydratuje a má jemné trblietky, ktoré na perách vyzerajú výborne. Za skoro dva týždne, čo ho mám doma, som minula už tretinu, takže to o niečom svedčí 😊 Určite si ho opäť kúpim, keď sa mi celý minie. 

    МОЙ hydrogélové očné vankúšiky boli pre mňa novinkou, ktorú som si ale hneď zamilovala! Tých 20 minút, čo som ich mala nalepené, som si fakt oddýchla ako u kozmetičky, výborne chladia, ale ten efekt po nanesení je waaau. Najprv som si nič nevšimla, lebo sa synček zobudil a ja som okolo neho kmitala, no keď som sa neskôr nalíčila a dotýkala sa očného okolia, bola som ohúrená akú jemnú položku zrazu mám! Takže tento produkt je odteraz moja nová závislosť 😍 

    Balea hydratačný šampón a Balea hydratačný balzam na suché vlasy s vodou z kokosového orecha. Oba produkty naozaj krásne voňajú a ja im proste neviem odolať, keďže milujem všetko s vôňou kokosu. Šampón dobre pení a balzam je redšej konzistencie, čiže sa veľmi dobre nanáša a netreba ho tým pádom veľa použiť. Čo sa týka hydratácie, tak zatiaľ som si nevšimla zmeny na svojich vlasoch, ale asi to chce ešte čas. 

    Balea čistiaca pena s extraktom z aloe vera pre normálnu a zmiešanú pleť je naozaj dobrý produkt. Jediné mínus vidím v tom, že obsahuje dosť výrazný parfum a ja v posledom čase vyhľadávam produkty na pleť bez parfumu. Výhodou však je, že naozaj dobre odličuje a pleť vôbec nevysušuje, čo sa mi pri rovnakých produktoch iných značiek stávalo. 

    Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom ma milo prekvapil tým, ako pokožku dlhodobo hydratuje, aj keď opäť mi trošku vadil parfum, ktorý obsahuje. No keďže som počas používania nemala žiadne problémy s pleťou, tak som celkovo spokojná a tomuto produktu ešte dám šancu 😊

    Balea sprchovací gél so soľou z mŕtveho mora má veľmi zaujímavú, sviežu vôňu, čím určite stojí za vyskúšanie. Balea olejový peeling vonia rovnako, ale tým, že je to peeling, obsahuje jemné čiastočky, ktoré pleť vyhladzujú. Navyše obsahuje aj oleje, ktoré pokožku výborne hydratujú, takže už po ňom nie je potrebné použiť telové mlieko. Ale samozrejme sa to nevylučuje. Balea Bodyfit spevňujúce telové mlieko sa dobre nanáša, vstrebáva a má veľmi príjemnú vôňu. Jeho spevňujúce účinky zatiaľ neviem posúdiť, keďže čakám bábätko, tak sa moje telo skôr zväčšuje ako spevňuje 😄

    Balea maska na tvár je v mojom poradí na poslednom mieste, nie preto že by bola zlá, ale skôr preto, že ja masky veľmi neobľubujem. Nemám rada ten proces odstraňovania. Táto maska obsahuje bahno z Mŕtveho mora a je určená na vyčistenie a upokojenie pleti. Moja pleť po nej bola jemná a pekne napnutá, takže aj keď masky nemám rada, myslím si, že pre tieto benefity ju začnem používať pravidelnejšie. 

    Na záver by som sa chcela poďakovať za možnosť zúčastniť sa testovania týchto produktov. Bola som s nimi veľmi spokojná, našla som medzi nimi produkty, ktoré si v budúcnosti určite aj sama kúpim. Ak Vás moja recenzia presvedčila, skúste ich aj Vy, myslím, že neoľutujete. 

    beaatkaxy
    3. jún 2018    Čítané 197x

    POWERLOGY - funkčné produkty výnimočnej chuti

    Určite ste už aj vy zažili situáciu, že ak sa o niečo začnete zaujímať, tak vám to jednoducho život prinesie do cesty. Tak to bolo aj so mnou a produktami Powerlogy. Po dlhom čase ma napadlo pozrieť si profil @konik_testuje či sa práve nedá zapojiť do nejakého zaujímavého testovania. Bola nedeľa a bol to posledný deň na zapojenie sa do testovania produktov Powerlogy. Rýchlo som napísala komentár a pravdupovediac som ani nedúfala že ma vyberú keď som prispievala ako jedna z posledných a predo mnou bolo veľa výborných a siahodlhých komentárov. Takže chápete ako som sa potešila keď som si našla správu že ma vybrali! 

    Ku zdravému životnému štýlu som nikdy nemala ďaleko no začala som sa čoraz viac zaujímať o kvalitu potravín a o to čo konzumáciou danej potraviny dám svojmu telu. A v tom ma vybrali na testovanie produktov Powerlogy....

    Čo sú to teda produkty POWERLOGY? 

    Sú to top potraviny, ktoré vám aj v malom množstve prinesú veľa hodnoty. Nejde len o podporu fyzického výkonu pre športovcov, ale oveľa viac o zabezpečenie produktov, o ktoré sa môže oprieť každá domácnosť. Podstatou je zabezpečenie čo najlepšej výživy mozgu a odstránenie mentálnej hmly, či iných problémov spôsobených práve klesajúcou kvalitou jedla, množstvom chémie a cukru.

    Ja som si na testovanie vybrala športový balíček, ktorý obsahoval: 

    • POWER MCT OIL 

    Špeciálne extrahovaný MCT olej, ktorý obsahuje len najefektívnejšie MCT triglyceridy so stredne dlhým reťazcom pre okamžitú energiu bez akýchkoľvek prídavkov a 100 % kokosového pôvodu. Pre podporu funkcie mitochondrií a zvýšený mentálny i fyzický výkon.

    • POWER COLLAGEN

    Špeciálny všestranný prírodný proteín bez akýchkoľvek príchutí, prídavkov a bez laktózy prospievajúci ku kompletnému príjmu dôležitých esenciálnych aminokyselín. Pre fuknčnú výživu pokožky, vlasov, nechtov, kostí, šliach, kĺbov a chrupaviek. Bez laktózy, lepku, konzervantov, cukru a umelých sladidiel.

    • POWER COFFEE DECAF ARABICA BIO

    Power coffee bez kofeínu s použitím najnovšej metódy jeho nechemického odstránenia – SWISS WATER PROCESS v BIO kvalite pražená na Slovensku. 100 % arabika z Hondurasu, BIO certifikácia a pestovanie bez použitia pesticídov a chemikálií.

    Tento balíček som si vybrala práve kvôli Power Kolagénu, keďže po pôrode trpím diastázou priamych brušných svalov a zvýšený príjem kolagénu spolu so správnymi cvikmi by mi mal s týmto problémom pomôcť. Kolagén totiž prinavracia pokožke, tkanivám a šľachám elasticitu o ktorú prišli počas tehotenstva vplyvom zväčšujúceho sa bruška. 

    Na testovanie som mala stratégiu, najprv ochutnám všetko zvlášť, a potom sa pustím do receptov. Zaujímala ma totiž čistá chuť, keďže produkty ktoré som dostala na testovanie sa dajú spolu akokoľvek kombinovať. Ako prvý som vyskúšala Power Collagen. Dala som si ho po tréningu. Nemá žiadnu výraznú chuť, je len mierne kyslý. Ale čo ma naozaj prekvapilo bolo ako sa ľahko rozpúšťa vo vode, stačí zamiešať lyžicou, shaker ani nie je potrebný. 

    Čistý olej bežne nekonzumujem no MCT oleja som si naliala 15ml a vypila som ho priamo z odmerky a poviem vám, bol zo zážitok 😄 Žiadna výrazná chuť ale zato zaujímavá plná a hustá textúra na jazyku. Vďaka tomuto “testu” som potom pri pití Power Coffee MCT olej v káve úplne cítila a vedela som aký prínos pre chuť má jeho pridanie do kávy. 

    No a napokon som ochutnala Power Cofffee Decaf Arabica Bio, ktorú si je ale potrebné najprv pomlieť pretože v balíčku sú celé zrná. Ochutnala som aj jedno zrnko v celku a bolo výborné, chrumkavé. Káva, hoci je bezkofeínová, má krásnu výraznú vôňu a silnú čistú chuť. 

    Následne som sa pustila do vytvárania receptov. Všetky ich nájdete na mojom profile, tu som sa rozhodla dať iba tie naj. Medzi tie určite patrí POWER COFFEE. Už pred pár rokmi som zaregistrovala že si fitnessky dávajú do kávy maslo ale nejak bližšie som to neskúmala, až teraz pri testovaní produktov Powerlogy som zistila, že výhodami pitia takejto kávy je že telo učíme lepšie a efektívnejšie spaľovať tuky. Recept na prípravu POWER COFFEE nájdete tu https://powerlogy.com/blog/power-coffee-s-mct-olejom-maslom/ 

    Príprava je rýchla a jednoduchá. Najdôležitejšie však je všetko dokonale vymixovať aby ste si mohli vychutnať skutočný pôžitok z chuti. Je to naozaj rozdiel oproti klasickej káve, silná chuť a zaujímavá zamatová textúra. Jednoducho dokonalosť. Od kedy som ju ochutnala robím si ju každý deň. 

    Další recept o ktorý sa chcem podeliť je výborná domáca tvarohovo-jahodová zmrzlina. Stačí vyšľahať jemný tvaroh s MCT olejom, ľanovým olejom a medom, pridať rozmixované jahody a zamraziť. 

    Na záver sa chcem poďakovať za možnosť testovať produkty Powerlogy. Otvorilo mi to nové obzory a mám pocit že som sa v zdravom životnom štýle posunula o krok vpred za čo mi snáď raz moje telo poďakuje 😊

    beaatkaxy
    16. aug 2017    Čítané 11163x

    Nikdy nevieš kedy ho budeš potrebovať... Mrazené pečivo značky CROCCO!

    Neverím že je niekto kto by nezaregistroval, že sa v posledných týždňoch na koníkovi testovalo  mrazené pečivo značky CROCCO od firmy MINIT Slovakia. Príspevky označené #test_crocco pravidelne zaplavovali plochu a ruku na srdce, komu pri pohľade na fotky krásne do zlatista upečených nadýchaných koláčikov neškvŕkalo v bruchu a netiekla slina? 😄😋

    Mne teda určite! No musím sa priznať. U nás nakupuje potraviny väčšinou muž, čiže nebyť @konik_testuje asi by som sa o týchto mrazených pokladoch tak skoro nedozvedela. Týmto teda ďakujem za možnosť testovať a to konkrétne: 

    • Mini Croissant NUGÁTOVÝ
    • Mini Croissant JAHODOVÝ
    • Mini ČOKOLÁDOVÉ
    • Mini MARHUĽOVÉ
    • Mini MALINOVÉ
    • Mini SYROVÝ PAGÁČ
    • Mini OŠKVARKOVÝ PAGÁČ

    Sladké či slané, ovocné či čokoládové, myslím že každý si nájde tie svoje obľúbené!

    Kde ich však máte hľadať? 

    Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Coop Jednota a Hypernova. Obchody v ktorých určite bežne nakupujete. Krásne farebné 500 gramové balíčky CROCCO hľadajte v mraziacich boxoch (Určite nie pri pečive 😄😉  To píšem pre istotu ak by ste na nákup poslali chlapa 😂 ). 

    Doma takisto skladujte v mrazničke. Príprava CROCCO je BEZ ROZMRAZOVANIA a bez kysnutia. Áno, aj toto radšej doma zopakujte ak aj vaša polovička zásadne nečíta návody (alebo ich naschvál prehliada😄 ). Bola som mimo domu keď mi prišla SMS od muža: "Vybral som z mrazničky kuracie mäso a tie malinové koláče aby sme si mohli niečo navariť keď prídeš domov". A ja mu na to: "Miláčik, daj tie koláče nazad do mrazničky oni sa pred pečením nerozmrazujú. " No čo Vám poviem, priamo na obale to je napísané a on si to nevšimne 😂

    Samotná príprava je taká rýchla a jednoduchá že skúsená gazdinka to zvládne s prstom v nose 😄  Respektíve to zvládne aj muž, ktorý vie iba uvariť čaj alebo aj menšie deti to s malou pomocou zvládnu. Potrebujete iba plech a papier na pečenie na ktorý koláčiky poukladáte. A potom šup do vopred predhriatej rúry na 185 stupňov na 15 minút! 

    Zatiaľ si môžte sadnúť a vyložiť nohy na stôl, pozrieť čo je nové na koníkovi a utierať sliny pri pomyslení na to do akej dobroty sa budete môcť už o 15 minút zahryznúť 😅  U mňa doma to je naozaj 15 minút, keďže moja rúra pečie ako bláznivá, no keď som piekla koláčiky u mamy, tak u nej to trvalo do 20 minút. Možno ak by som dala vyššiu teplotu tak by to bolo skôr. Ale nevadí, ako sa hovorí, na dobré sa čaká 😄 Nie? 

    To, ako rýchlo a jednoducho si CROCCO pečivo doma pripravíte je jeho silnou zbraňou 😄 Nikdy neviete kedy ho budete potrebovať, kedy vás zachráni pred neohlásenou návštevou (ktorú všetci milujeme 😁😡 ). Alebo určite poznáte situácie keď máte chuť na pečivo no doma nemáte ani kus suchého chleba. Aj nám sa to stalo... V chladničke výborné domáce prosciutto, paradajky zo záhradky no nemali sme si to s čím dať. Až kým mi nenapadlo upiecť syrové pagáčiky! Poviem vám, to bola kombinácia! Mňam mňam. Inak som dostala odporúčanie od žien z koníka na kombinácie syrové pagáčiky + vínko, syrové pagáčiky + pivo, chilli omáčka, bryndzová pomazánka... Fantázii sa medze nekladú no pagáčiky chutia famózne aj samé o sebe! 

    Práve syrové pagáčiky boli moje obľúbené, moja záchrana v prípade, že som šla malého kočíkovať a nestihla som raňajky. Predávajú ich hotové v stánku pri nemocnici, blízko ktorej bývam. A ďalšia moja obľúbená príchuť sú pizzové. Z vašich komentárov viem, že aj vám pizzové chutia a privítali by ste ich v mrazenej podobe, aby ste si ich vedeli pripraviť aj doma. Preto to spomínam v recenzii, ktorú si isto prečítajú aj zástupcovia firmy MINIT a verím, že čoskoro nás prekvapia a MINI pizzové budú čoskoro v mraziacich boxoch supermarketov. 

    Tak a teraz môj názor. Snažím sa žiť zdravšie, po pôrode som už na svojej pôvodnej váhe (no stále treba zapracovať na brušku) takže som sa bála či na mne toto testovanie nezanechá nejaké "stopy". No čuduj sa svete, žiadne kilečko sa na mňa nenalepilo 😅 Chvalabohu! A to som večer zjedla pol pekáča CROCCO dobrôt 🙈 Takže baby, v duchu čo vás nezabije to vás posilní si pokojne dajte, všetko s mierou a neriešte ani tie Éčka. Niekde som totiž čítala, že sa priberá len z toho čo ste zjedli s výčitkami! Čo sa týka prípravy, super, bavilo ma to, ušetrila som čas a nemusela som umývať žiadne riady. Čo sa týka chuti, všetko sa zjedlo, najviac nám chutili nugátové a jahodové croissanty a syrové pagáčiky, ktoré si určite občas kúpime domov, ale ani ďalšími príchuťami by som nepohrdla ak by ma nimi niekto ponúkol.

    A verím, že sa tak stane čoskoro na nejakej návšteve. Lebo ako som si všimla #test_crocco vyvolal na koníkovi menšiu davovú psychózu (každého zaujímalo kde sa dajú CROCCO kúpiť, videla som aj veľa príspevkov od žien ktoré nevyhrali oficiálne testovanie, no CROCCO testovali na "vlastnú päsť", samozrejme aj nejaké negatívne ohlasy že prečo tu je toľko príspevkov o pečive 😄  A veľa žien sa aj vyjadrilo že CROCCO u nich vyvolalo závislosť. Veď prečo by aj nie! Chuť super, príprava super, cena super, ušetrený čas na nezaplatenie!