♥️O RUDKOVI SO ŠMATLAVÝM JAZÝČKOM ♥️♥️♥️
    Čoskoro uzrie svetlo sveta nová knižka, ktorá je o predčasne narodenom chlapčekovi Rudkovi. Je určená na to, aby hovoriace deti lepšie chápali svet nehovoriacich a naopak nehovoriacim deťom poskytla možnosť mať svojho knižného hrdinu, ktorý sa potýka s rovnakým problémom ako ony. Naše dielko vychádza pod taktovkou vydavateľstva Infra Slovakia, ktoré sa špecializuje na vzdelávacie materiály pre zdravé deti i deti so špeciálnymi potrebami. Knižka má výborné recenzie logopédov a špeciálnych pedagógov.

    Knižka O Rudkovi so šmatlavým jazýčkom je už v tlačiarni u nás na Slovensku 🇸🇰🇸🇰🇸🇰 a rovnako je spustený predpredaj. Nevieme dočkať, ako si v nej deti budú listovať. 📖
    ▶️Viac informácií a recenzie nájdete na Rudkovom insta @rudkov_svet, alebo na webe vydavatelstva.

    (6 fotiek)

    ⚙️⚙️⚙️Na stiahnutie zdarma: Pracovné listy matematika pre najmenších ROBOTI ⚙️⚙️⚙️

    Vytiahla som z pomyselného šuflíka svoju jedinú nevydanú knižku a prerobila som ju na pracovné listy z matematiky pre škôlkarov. Myslím že v tejto karanténnej situácii ju mnoho rodičov ocení a snáď čoskoro aj mnoho učiteľov. Nemám pedagogické vzdelanie, ale spolupracovala som na nej s montessori pedagogičkou Marcela Gregorovičová Mrázová (Montemama), tak verím, že bude v poriadku aj z tohto hľadiska.
    Publikácia je voľne šíriteľná.
    Takže sťahujte, zdieľajte, postujte a posielajte svojím učiteľkám, aby sa dostala k čo najväčšiemu počtu detí.
    Link na stiahnutie:
    https://ulozto.sk/file/pHEVl69pEehE/roboti-prac...

    Ak sa chce niekto zapojit na FB do sutaze o moju najnovsiu knihu, nech sa paci. Netreba nic likovat, zdielat ani nic podobne...
    Keďže bludisko je od slova blúdiť, temou pre súťaž bude zablúdené dieťa. Do komentu napíšte, kde sa stratilo vaše dieťa, dieťa vo vašom okolí, alebo naopak, či sa vám podarilo nejaké stratené dieťa nájsť, ako to dopadlo a či si z toho vzalo ponaučenie. Knihu vyhrá dieťa z príspevku s najväčším počtom likov 4.11.2018 o 21:00.

    Náš Ďuri je na strácanie sa expert a slovo ponaučenie v tomto prípade nezohráva žiadnu rolu. Som zvedavá, koľko podobných dobrodruhov tu máme.

    https://bit.ly/2CVGj7t

    atomica87
    Správa bola zmenená    12. okt 2018    

    Opat som vytvorila nieco nove pre nase detvaky. Tento krat na podporu trpezlivosti, jemnej motoriky a logickeho myslenia.
    Ku knihe je pribalena gulicka, ktoru maju deti previest cez bludisko bud prstom, alebo ju môžu posuvam opacnym koncom ceruzky. Vzdy ked dojdu do ciela, gulicka sa prepadne o stranu nizsie, deti pretocia stranu bez toho aby sa jej dotknu a tak pokracuju s posuvanim gulicky az na koniec knihy.
    Ak niekoho zaujal popis, prikladam aj kratke video
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=102...

    (3 fotky)

    Sú doma, sú nádherné, ešte teplé, a hlavne sú naše. Vytvorila som ich v spolupráci s dievčatami z Montemamy, a najväčšími a najúprimnejšími kritikmi pri ich tvorbe boli moji synovia.

    (5 fotiek)

    S dievčatami z Montemamy sme pripravili na leto dve, fakt vydarené leporelá pre najmenších čitateľov, k dispozícii v kníhkupectvách budú koncom júna. Velmi sa z nich neším, tak sa tešte so mnou.

    (4 fotky)

    Čochvíľa mi vyjdú ďalšie novinky...už sa na ne s chalanmi tešíme.

    (4 fotky)

    A aby toho nebolo málo, pripravila som aj nové interaktívne pexesové knihy. Môj Joži miluje pexeso, takto ho môže hrať vždy a všade.
    Interaktívna knižka, vďaka ktorej môžu deti takmer kdekoľvek hrať pexeso, a tak zároveň trénovať svoju pamäť.
    Pomocou otváracích okienok hrajte pexeso a riešte rôzne zaujímavé úlohy.
    Aj z čakania u lekára či z dlhého cestovania sa môže stať nevšedné dobrodružstvo.
    Neváhaj a poď sa hrať!

    (6 fotiek)

    Čochvíľa mi vyjdu nove tieňové knihy. Teším sa z nich ako zo všetkých svojich malých prírastkov do mojej knižnej rodiny. Snáď sa aj mojim chalanom budú páčiť aspoň tak, ako ježkové dobrodružstvá.
    Zahrajte sa s tieňom a prežite magický večer plný dobrodružstva a zábavy!
    Interaktívna knižka, ktorou trénujete pozornosť detí a podporujete ich predstavivosť.
    Pomôžte mačke nájsť na gazdovskom dvore zatúlané mačiatko a zažite s nimi nevšedné dobrodružstvo vďaka tieňovým hrám.

    (4 fotky)

    A je to tu! Dnes sme otvorili balíček s našimi novými prírastkami do rodiny. Jožino je s mojím výtvorom spokojny, a tak som spokojná aj ja.

    (9 fotiek)

    tak a je to vonku...moje dalsie knizne deti coskoro uzru svetlo sveta. Viac info a foto pridam, ked ich budem drzat v rukach.

    (2 fotky)

    Nemate niekto zaruceny spôsob, ako umyt z vane hypermangan?

    waaaa....v martinuse moja kniha v top 100 rebricku na 50 mieste. To je parada 😲

    Vzhladom na atmosferu, ktora tu vladne, som sa rozhodla vymazat vsetky albumy s handmade. Ak ste mali rozpletene nieco podla mojich postupov, alebo fotiek tak sorry. Ak mi napisete co, tak vam poslem link na dany postup na FB.
    A samozrejme, k tomu patria aj dalsie opatrenia:
    -od dnes uz nepridavam fotky handmade na svoju nastenku ani do ziadnych skupin.
    -cez MK uz neposkytujem ziadne rady ohladom pletenia, a ani ziadne vlastne navody.
    Dakujem za pochopenie.

    Tak a je to tu.....dnes mi prisla domou krabica s mojimi knihami. Neskutocny pocit drzat ich prvy krat v ruke 🙂 Euforia ako po porode 😀 😀 😀

    (5 fotiek)