angie_l
14. jún 2019
199 

Rybilka Neo test

Rybilka Neo, najlepší krém na zadoček? A celkom dobré vlhčené obrúsky... 

  • PREVENCIA JE LEPŠIA NEŽ LIEČENIE
  • Ochranný krém na zadoček by ste mali používať pravidelne, i keď pokožka nevykazuje žiadne príznaky zaparenia, aby ste pokožku bábätka pred dráždivými účinkami moču a stolice ochránila. Je to dôležité najmä v situáciách, keď plienku nemeníte tak často (napr. v noci, na cestách, na návšteve atď.) 

Moja dcérka má veľmi citlivú pokožku, musíme veľmi dbať na správny výber kozmetiky. A čo sa týka hlavne plienkovej oblasti, kde aj pri našej  snahe častého prebaľovania sa stane, že má pokožku podráždenú. Vyskúšali sme už veľa krémov a mastičiek, či už tie známe a drahšie alebo menej známe a lacnejšie. Pri testovaní krému Rybilka Neo som postrehla tieto veci: 

  1. Zaujímavý dizajn, ktorý upútal aj dcérku, keďže je tam nakreslená rybička. Mne hneď napadlo, že v zložení bude určite rybí olej, ktorý je veľmi priaznivý na pokožku, čo som sa aj v zložení dočítala. 
  2. Krém má hustú konzistenciu, čo hneď svedčí, teda pre mňa, o kvalite výrobku. Všeobecne nemám rada riedke krémy, ťažko sa vstrebávajú a zbytočne treba vždy väčšie množstvo, čiže sa aj rýchlo míňajú. Krém Rybilka Neo sme používali naozaj každý deň a stále máme polovicu krémiku, čiže nám to vydrží ešte možno aj 2 mesiace.
  3. Počas testovania začalo byť extrémne teplo a dcérka sa mi vyhádzala a dosť si to škrabala, vyskúšala som jej natrieť oblasť, kde je vyhádzaná. Na moje prekvapenie sa prestala škriabať, čo mne veľmi pomohlo a nemusela som ďalej vymýšľať, čo jej na to kúpiť.

Detské jemné vlhčené obrúsky Rybilka NEO s panthenolom:

1. Pútavé balenie, zaujme na prvý pohľad a k tomu stručný popis, čo obrúsky obsahujú -veľké +.

2. Čo sa týka praktickosti,veľmi zle sa mi vyberali, prijala by som to lepšie vyriešiť. Keď som jedným ťahom potiahla jednu servítku, vytiahlo sa zbytočne veľké množstvo, ktoré som nepotrebovala.

3. Ďalej pre mňa boli obrúsky málo vlhčené, prijala by som, aby boli aspoň o trošku viac vlhčené.

Testovanie máme teda za sebou a som rada, že som mohla vyskúšať výrobky od Rybilka Neo. Na nás veľmi kladne zapôsobil krém Rybilka Neo, pri ktorom radi zostaneme a budeme ho pravidelne kupovať. Rybilka Neo obrúsky sme využili a boli sme spokojní aj s nimi, aj keď niektoré veci sa nám nepáčili, čo som vytkla vyššie. Ale kupovať ich zrejme nebudeme, cena je dosť vysoká na jedno balenie, ale zase zloženie je veľmi prijateľné pre bábätka a bez žiadnej chémie, čiže je to na uvážení rodičia.

Ďakujeme za možnosť vyskúšať výrobky Rybilka Neo.

#test_rybilka #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli