adazdca
8. dec 2020
105 

Plazmakozmetika Future

Plazma gél a plazma krém - sú to produkty, ktoré ma posledné 2 týždne sprevádzali každý deň ráno a večer, nakoľko som testovala oba spomenuté produkty. Možno vám k rozhodovaniu, či si zakúpiť oba tieto produkty pomôže aj môj článok.

Vybrať v dnešnej dobe vhodný pleťový krém je celkom ťažké. V lekárňach a drogériách je ich na výber veľmi veľa a človek sa niekedy ťažko rozhoduje, ktorý bude ten pravý práve pre neho.

Snom každej ženy je mať krásnu, zdravo vyzerajúcu a žiarivú pleť. Môže k tomu dopomôcť aj každodenná starostlivosť a aplikácia vhodného krému, ktorý pri pravidelnej starostlivosti pomôže eliminovať známky starnutia. Každému človeku však vyhovuje niečo úplne iné.

Treba najskôr zvážiť, akú má človek pleť, koľko má rokov, v akom prostredí sa pohybuje, či uprednostňuje výlučne prírodné produkty a pod.

Čo sa týka mojej pleti, tak mám o 2 týždne 47 rokov, zmiešanú pleť s mastnejšou T-zónou a pracujem v administratívnej oblasti,  t.j. klimatizované kancelárie s umelým osvetlením.

Zamerala by som sa  najskôr na ten menší produkt, t.j. Plazma gél. Je vhodný tak pre dospelých ako aj pre deti, na urýchlenie regenerácie poškodenej pokožky. Treba upozorniť, že nesmie zamrznúť. V malom balení 5 ml sa skrýva priehľadný želé gél, ktorý sa dávkuje pomocou pumpičky. Gél som si nanášala pravidelne ráno a večer na vyčistenú pleť, na celú tvár, kvázi ako sérum. Gél sa veľmi rýchlo vstrebával, nezanechával na pleti lepkavý pocit, mierne chladil, pleť bola hladká a príjemná. Vzhľadom na to, že som nemala na pleti nejaké vážnejšie  poškodenia, ktoré by mal tento gél riešiť, môžem len ťažko posúdiť, či urýchľuje tento gél vďaka spomínanému zloženiu s obsahom konzervovaného extraktu z krvi bunkovú regeneráciu pokožky.

Čo sa týka zloženia, tak tento gél má pre mňa dosť chemické zloženie, ja  uprednostňujem skôr prírodnejšie produkty.  Balenie 5 ml sa mi minulo presne po 2 týždňoch používania. Toto by ma ako spotrebiteľku dosť odradilo pri jeho opätovnom nákupe, nakoľko gél nie je nejak zvlášť lacný v porovnaní s množstvom.  Celkový dojem z tohto produktu je asi ten, že už sa k nemu asi nevrátim.

Naopak milo ma prekvapil Plazma krém. Tento krém je deklarovaný ako omladzujúci a výživný krém, ktorý napomáha obnoviť pleť a je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej, problematickej a aj pleti so sklonom k šupinateniu.  Obsahuje 2 oleje a to jojobový a kokosový, ktoré udržujú pokožku hydratovanú a vyživenú.

Tento krém som používala opäť 2x denne a to ráno a večer. Veľmi sa mi páčil otočný uzáver ako aj integrovaná pumpička na dávkovanie krému, ktorá zabezpečuje maximálnu úspornosť pri používaní krému ako aj to, že sa krém zbytočne pri používaní nekontaminuje. Po nanesení krému sa tento dobre vstrebával, pleť bola hladká, jemná, po menšej pauze a nanesení make-upu nebol žiadny problém, takže je vhodný aj ako podkladový krém pod make-up. Jemná vôňa krému mi vyhovovala.  

S pribúdajúcim vekom však čoraz častejšie študujem aj zloženia výrobkov, takže som preskúmala aj časť krému na obale s názvom Ingrediencie a dala som si tú prácu vyhľadať všetky cudzie pojmy a čo sa za nimi skrýva.

Hlavnou zložkou krému je voda, zmes glycerínu a kokosového oleja, kokosový olej, bambucké maslo, emulgátor, jojobový olej, antibakteriálna konzervačná látka, emulgátor emulzie oleja vo vode,  pomocný emulgátor,  zvlhčujúca látka, vitamín E, glycerín, posilňovač konzervantov,  parfum, kyselina citrónová, panthenol,  antibakteriálna látka, extrakt z krvi.

Vzhľadom na uvedené zloženie ako aj vzhľadom na vlastný pocit, ktorý som nadobudla pri používaní krému, súhlasím s tým, že krém je vyživujúci. Čo sa týka časti „omladzujúci“, tak o tom nie som až tak veľmi presvedčená. Pri anti-age krémoch by nemali chýbať v zložení ingrediencie ako sú peptidy, ceramidy, retinol, koncentrovaný vit. C, kyselina hyaluronová. 

Takže súhlasím s tým, že plazma krém pleť dokáže vyživiť, ale čo sa týka omladenia, podľa môjho názoru je vhodné tento krém skombinovať ešte aj s inými produktami, ktoré sú zamerané vyslovene na anti-age účinok.

Môj celkový dojem z testovania je pozitívny, je to pre mňa nová skúsenosť a som rada , že som mala šancu sa ho zúčastniť a sprostredkovať vám moje pocity z týchto 2 produktov. Plasma krém si v budúcnosti určite ešte zakúpim, prípadne ho rada dám aj ako darček a odporúčam aj vám, aby ste ho osobne vyskúšali.

#test_plasmakosmetika  #recenzia  #plasmakozmetika_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli