Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Keď je dieťa zrazu dospelé a je ti parťákom na výlety... aj ku káve ☕❤❄️

    Konečne poriadna sánkovačka❄️❄️❄️

    Žienky, neviete ako je to teraz s vyšetrením u zubára? Normálne robia alebo nie? V pondelok na čaká vyšetrenie, na ktoré som objednaná. V ambulancii nikto nedvíha telefón.😊

    ada0021
    10. dec 2020    Čítané 118x

    Ďakujem za čarovné chvíľky s čajmi Mistral

    V týchto, pre nás všetkých trošku ťažších a neobvyklých časoch, sme mali možnosť testovať lahodné čaje Mistral. Balíček potešil celú rodinu a so zvedavosťou sme testovali každý deň nejaký iný druh čaju. Aby ste mali predstavu, čo všetko čaje obsahujú, v skratke opis byliniek.

    Mistral Imunita, mimochodom u nás bodoval v týchto chladných dňoch.

    V čajovej zmesi je použitý koreň echinacey, ktorý má vysoký obsah účinných látok. Prispieva k prirodzenej obranyschopnosti a podporuje organizmus pri prechladnutí. Vitamín C dopĺňa vlastnosti echinacey. Rozmarín podporuje imunitný systém. Rumanček má upokojujúce účinky na hrdlo, hltan a hlasivky. Tento čaj je v chuti mimoriadne lahodný a vďaka vitamínu C svieži. Voňavý rozmarín a sladký rumanček spolu s lyžičkou medu dotvárajú chuťovú harmóniu.

    Čaj Mistral Nachladnutie priaznivo pôsobiaci počas nachladnutia. Ideálny partner počas chrípkového obdobia. Veľmi harmonický produkt, ktorý okrem ingrediencií obsahuje vysoké percento šípok. Šípky pomáhajú pri prechladnutí a prispievajú k obranyschopnosti organizmu. Podporujú funkciu dýchacích ciest, napomáhajú pri zhoršenom dýchaní. Zázvor prispieva k prirodzenej k prirodzenej obranyschopnosti organizmu a k zvýšeniu vitality. Mäta podporuje obranu tela a imunitný systém. Poskytuje úľavu v prípade podráždenia hrdla a hltanu. Lipa má utišujúci účinok na hrdlo, hltan a hlasivky.

    Tento čaj je v chuti svieži a vďaka šípkam a rakytníku je príjemne lahodný. Šálka tohto čaju vás určite zahreje. My sme si ho ochutili medom a citrónom.

    Čaj Mistral Prieduškový má priaznivé účinky pri kašli a boľavých prieduškách, . Táto čajová zmes je veľmi vyvážená, kde najväčší dôraz je kladený na lipu. Mimoriadne harmonická zmes bylín s vysokým obsahom lipy.

    Lipa poskytuje úľavu v prípade podráždenia hrdla. Má utišujúci účinok na hltan a hlasivky. Tymian prispieva k zdraviu dýchacích ciest, pomáha pri suchom kašli. Fenikel má upokojujúci účinok na ústa a hrdlo. Podporuje detoxikáciu organizmu. Sladké drievko pomáha udržiavať čisté dýchacie cesty a taktiež udržiava duševný pokoj.

    Tento čaj je chuťovo mimoriadne lahodný, jemne sladkastý, no vďaka lipe a tymianu chuťovo vyvážený. S lyžičkou medu je fantastický.

    Mistral Trávenie obsahuje koriander. Koriander siaty sa používa na uľahčenie trávenia, pričom pomáha tráveniu toxínov. Tiež pomáha pri strate chuti do jedla. Rasca lúčna stimuluje a podporuje trávenie a tráviace funkcie. Zmierňuje pocit plnosti a plynatosti. Mäta pomáha udržiavať zdravý žalúdok. Repík zlepšuje tráviaci komfort a vylučuje žlč do čreva.

    Tento čaj je v chuti príjemne lahodný, ľahký a svieži. Vďaka mäte a koriandru chuťovo vyvážený. V náleve je svetlohnedý a v každom dúšku lahodný.

    Mistral Urologický čaj  priaznivo pôsobí pri problémoch s močovými cestami, obsahuje tie najlepšie ingrediencie. Jeho chuť je vďaka funkčnému zloženiu a vysokému obsahu brusníc veľmi lahodná.

    Žihľava podporuje vylučovanie vody, podporuje obličky k eliminácii vody. Používa sa na odvodnenie organizmu, prispieva k správnej funkcii močových ciest. Má protizápalový účinok. Listy brezy podporujú vylučovaciu funkciu obličiek a pomáhajú posilniť obranu nášho tela. Zlatobyľ pomáha udržiavať močové cesty a prispieva k normálnym funkciám vylučovania moču.

    Tento čaj je v chuti príjemný a vyvážený s vysokým obsahom brusníc, ktoré mu dotvárajú celkovú harmóniu. V náleve je svetločervený a v každom dúšku lahodný.

    Všetky vyššie spomenuté čaje sú balené v aroma seal bag, čiže v obale na udržanie arómy a chute čajovej zmesi. V našej rodine nedáme na čaje dopustiť a keďže sme z Popradu, Baliarne obchodu Poprad máme skoro pod nosom, je zbytočné aj uvažovať o inom druhu čaju. Čaje Mistral sú u nás na prvom mieste. Ďakujeme, za možnosť testovať tieto chutné a lahodné čaje Mistral.

    #test_mistral3 a #recenzia #caj_mistral_skusenosti

    Maminky, ktoré pečiete bezlepkové dobroty, či už musíte alebo chcete, odporúčam vám túto knižku s receptami...garantujem, že tak ako ja, budete slintať už len pri jej prezeraní.🍰🍮🎂Až neviem, čo skôr upečiem..😉

    (4 fotky)

    Po nedeľnom obede a koláčiku sme si pochutili na tomto čajíku. Tento čaj je v chuti príjemne lahodný, ľahký a svieži. Vďaka mäte a koriandru chuťovo vyvážený. #test_mistral3

    #test_mistral3 V dnešnom chladnom počasí🍃🍁🍂, šálka čaju robí deň príjemným🤗🍵

    #test_mistral3❤ Balíček dorazil, dnes začíname s Mistral Imunita🍵ďakujeeeem🌻

    Dnes- osviežujúca mňamka☀️

    🙈🙊🙉Dúfam, že ich ráno zopár ešte na tanieri nájdem😆😆😆