Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    24seli
    12. nov 2016    Čítané 118x

    Testovanie produktov od dm

    Ahojte,

    musím povedať, že má veľmi teší, že som sa dostala do výberu maminiek na testovanie tohto balíčka dm produktov. Testovanie dm sledujem od začiatku, avšak vždy v balíku boli aj veci, ktoré by sme nevyužili alebo by sme ich ani nevedeli poriadne otestovať, tak som sa nikdy nezapájala, nech produkty otestujú radšej mamičky, ktorým sa budú naozaj hodiť. Ale ako som čítala o tomto balíčku som si povedala, že ten ako keby skladali pre nás 🙂


    Kuriér mi balíček priniesol akurát keď som išla uložiť mladšieho syna na obedný spánok. Ešte nikdy sa mi nezdalo to jeho uspávanie také dlhé, ako keď som sa nevedela dočkať, kedy zaspí a budem môcť ísť konečne ten balík otvoriť 🙂
    Testovanie som začala hneď v prvý večer ako mi prišiel balíček a zaspali deti.

    1. Balea Vitálna kúpeľ pre nohy bola ako prvá. Dosť ma už nohy boleli po celom dni, tak mi to padlo veľmi dobre. Hneď ako som nohy ponorila do vody, ako keby sa mi obalili do niečoho hebkého. Taký veľmi príjemný pocit to bol. Nehovorím že má nohy bolieť prestali to nie, ale cítila som sa veľmi uvoľnené a nohy mi ostali veľmi jemnučké a koža zmäkla. Pokožku na nohách som mala veľmi príjemnú aj celý nasledujúci deň. Takže ja som spokojná a určite soľ využijem aj do budúcna 🙂

    2. Balea telový krém vanilka a kokos som vyskúšala už niekoľkokrát. Najprv sme ho použili na masáž chrbta. Veľmi dobre sa rozotiera je mastnejší takže sa krásne kĺzal, ale keďže to nie je olej, ale je to telový krém rýchlo sa vsakuje. Vidím to ako veľké plus, keď som sa ním natierala po kúpaní, lebo som sa rýchlo mohla aj obliecť. Ja mám suchu pokožku a musím povedať, že aj na druhý deň po jeho použití som mala pokožku krásne jemnú a do tej vône som sa úplne zamilovala. Milujem vôňu kokosu a s tou vanilkou je to úplne úžasné. Za mňa má 10 bodov.

    3. Babylove melón, banán, jablko detská výživa do ručičky mala u nás veľmi veľký úspech. Ešte ju predtým decká nemali a doslova sa o ňu trhali. Fotky hovoria za všetko 🙂 Starší hovoril, že je veľmi dobrá a mladší ako ju papal vykrikoval mňam mňam 🙂 Obaja majú radi melón a netušila som, že aj taká výživa existuje. Keďže mi s tým pílili uši celý deň. Tak na druhý deň ráno sme nabehli do DM a kúpili všetky čo tam mali. Predpokladám že sú veľmi obľúbené, lebo mali posledných 5 kusov. Ale objavila som tam aj príchuť s kiwi, tak som kúpila aj tu a deckám tiež veľmi chutí. Takže tieto vyzivky u nás ostávajú asi na prvom mieste!

    4. Detská termoska Babylove u nás zožala veľký úspech, čo sa týka dizajnu. Deťom sa veľmi páčila. Tak sme ju išli otestovať von. Musím povedať, že čaj ostal teplý dosť dlho, čo je super. Deti z vrchnáku pekne pili. Bohužiaľ neviem či to len ten nás kus tak mal niečo v neporiadku, ale akonáhle som ju raz zavrela už mi nešla otvoriť. Takže ju bolo treba zas odšróbovať. To je dosť mínus, lebo hlavne pri deťoch by bolo dosť praktické, aby uzáver fungoval ako má. Ale dá sa termoska používať aj tak, takže ju určite ešte využijeme.

    5. S pracím gélom Denkmit Sensation som veľmi spokojná. Doteraz sme používali na striedačku 2 značky gélu na pranie na čierne oblečenie (podľa toho ktorý bol v akcií), ale som veľmi milo prekvapená týmto pracím gélom. Že prádlo vyčistil veľmi dobre je super, ale naviac ostala na prádle aj veľmi príjemná jemná vôňa. My nepoužívame veľmi aviváž od kedy sa nám narodili deti, ale táto vôňa je naozaj jemnučká a páči sa mi. Aj som už zvažovala, že nejakú aviváž kúpim, ale vôňa, ktorá ostáva po tomto praní mi úplne stačí.

    6. Na zeleninovú nátierku Tekvica, zázvor, pomaranč som bola veľmi zvedavá aj keď som sa jej trochu bála. Je to pre nás veľmi nezvyčajná kombinácia. Môj odpor k tekvici neprekonala. Nie, že by mi úplne nechutila, v pohode som ju zjedla, ale ťa tekvica mi tam prekážala. Manžel ju tiež ochutnal a je podobného názoru ako ja. Ale deti, ktorých som sa bála najviac, že ju vôbec nebudú chcieť, ju zjedli na posedenie ešte som im dorábala jeden rožok. Takže, ak už nie pre mňa s manželom aspoň pre deti ju občas kúpim. A určite vyskúšame aj iné príchute.

    7. Olivový olej sme použili na domácu pizzu. Má veľmi jemnú chuť a sme s ním spokojní. Určite ho budeme používať aj naďalej.
    8. Na testovanie vône do auta sa veľmi tešil môj manžel. Ja mávam časté migrény a vtedy mi výrazne vône nerobia vôbec dobre a v aute mi vtedy býva dosť zlé. Takže v našom aute sme ešte nikdy nemali žiadnu vôňu a to ho o chvíľu budeme mať 3 roky. Ani v predchádzajúcom sme nikdy žiadnu vôňu nemali. Manžel už niekoľkokrát sa má na to snažil nahovoriť, ale podarilo sa to až dm testovaniu 😂. Manželovi sa vôňa veľmi páči. Za mňa vôňa je veľmi pekná, strašne mi pripomona niečo z detstva, ale neviem si spomenúť čo. Ale keďže je do vetrania, tak po čase začína byť dosť intenzívna a na dlhšie trate mi začala ťa vôňa prekážať. Na krátke vzdialenosti je ale super. A manželovi sa páčila aj na dlhších tratiach a vôbec mu neprekážala.

    9. Balea hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom je pre mňa úplne nový zážitok. Nikdy som podobné produkty zatiaľ nekupovala a neskúšala. Ale asi začnem. Bola som veľmi prekvapená, aký je extrakt mastný, ale aj napriek tomu sa mi do pokožky vsal celkom rýchlo. Samozrejme nie tak ako krém, ale dávala som si ho na noc, tak to bolo v poriadku. Ja mám suchu pleť a po odliceni a niekedy aj ráno ju cítim dosť napnutú. Po použití tohto koncentrátu sa mi pleť hneď ukľudnila a ostala krásne jemnučká a hladučká. A vždy taká ostala aj nasledujúce ráno. Určite budem používať koncentrát aj naďalej.

    10. Fascino jemne pančuchové nohavice som dala otestovať mojej mame, pretože mne by nesedela veľkosť. Mama sa im veľmi potešila, prekvapila ma, že ona už má dvoje tieto pančuchy doma a je s nimi veľmi spokojná. Avšak doma mala iný odtieň. Pančuchy sa jej veľmi dobre nosia, nikde ju neťahajú ani netlačia, ale dobre držia a sú dosť odolné aj voči jej večne dlhým nechtom.

    11. Denkmit osviežovač textílií som použila na závesy. Priznám sa vôbec sa mi ich už dlhšiu dobu nechce prať, tak som ich nastriekala osviežovačom a začali pekne voňať. Úplne to zmenilo vôňu v celej miestnosti. Asi to pre mňa nie je vec, ktorú by som k životu potrebovala, ale na tie závesy ho určite využijem.

    12. Babylove knižka do kúpeľa mala pôvodne putovať kamarátke čo má menšiu dcérku, ale decká ju náhodou zazreli na poličke v kúpeľni, práve keď sedeli vo vani. Tak som im ju dala. Mladší stále stláčal kačičku a veľmi sa na tom smial a starší mi menoval všetky zvieratká čo tam sú. A musia ju mať vo vani od vtedy každý večer, niekedy si ju zoberú a hrajú sa s ňou aj cez deň.

    13. Balea Men voda po holení je posledný produkt, ktorý sa u nás otestoval. Manžel to stále odkladal, lebo on sa už niekoľko rokov neholí dohladka. Vždy si len bradu raz týždenne skráti. Naposledy som videla muža do hladká oholeného ešte pred svadbou a to sme mali 4te výročie pred nedávnom 🙂. Takže ja som sa veľmi tešila. Voda po holení má veľmi peknú vôňu, páčila sa mužovi aj mne, ale nepresvedčila ho natoľko, aby sa opäť začal holiť dohladka pravidelne 😂.