19zuzka
24. apr 2018
631 

Nase 1 IVF (2.cast)

Tak pohroma cislo 1 zazehnana. Volam do centra. Tesim jak maly blazonko..sestricka sa tesi so mnou a hned nato vravi..mno a teraz ale musime poriesit vas prvy ultrazvuk. Prvy ultrazvuk ma byt medzi 2 az 4 dnom zacatia ms. 

Mno sak jasne ze v tom celom modleni som si neuvedomila ze ide velka noc..klinika bude zatvorena a tak isto aj vsetky ine privatne kliniky..ale hrdinka jej hovorim sak ja nieco vymyslim..hahaha...som chcela samu seba presvedcit, ze tu v Irsku to urcite nebude problem.

Hucim na muza...panikaaaaaa (cislo 2)!!! Podme hladat kliniku kde mi spravia ultrazvuk ked nahodou ms pride zajtra (bo uz bol Velky Piatok prosim pekne) 

Verim ze som zabudla dodat, ze zijem v Irsku. Letenka kupena na prvy den ms kedze sme sa nase IVF rozhodli podstupit na SR z roznych aj financnych dovodov a z dovodu specialistou a podla toho aka vysoka uspesnost kde je...ale o tom mozno neskor..takze irsko slovensko..letenka kupena na akoze prvy den ms co sa posunulo o tyzden skor...takze vyvolavame tu vsetkym moznym aj nemoznym ze zaplatime hocico len nech nas zoberu..po hodine a pol manzel nasiel kliniku a ze teda ak velka panika a treba nam ultrazvuk vedia nas este sobotu vecer zobrat inak su zatvoreny ako vsetci ostatny...mno a ze mas byt v klude..a ziaden stres! Co stres??? Ako vsak toto sa nemoze nikomu ani v najhorsom sne stat..ci? Mno neva..mame cislo na kliniku ze volame ak teda ms pride na velky piatok ze teda aspon tu sobotu stihame...bo ak nie musim volat na kliniku ze ci ma zoberu po prilete o 2hej poobede..

Tak pani ms sa neuracila piatok..tak ale sobotu nas samozrejme privitala...Velkonocna sobota... den 2 velkonocna nedela vse zatvrene..den 3 velkonocny pondelok vse zatvorene aj tu aj v irsku..tak ze teda kupim letenku a idem domov skor...co uz...hahahaha..vyriesime.

Ale Velka noc...lety vypredaneeeee...

Panika cislo 3...volam na hot linku do centra...ze reku co robit..tak slecna ze teda po prilete na den 4...utekam rovno v Ba do centra (aj ked patrim normalne na Nitriansku kliniku) a ze teda bude to den 4 poobede co uz...aspon ze nieco stihame...

Skvele..tesime obaja zase raz...ze sak uz sa nemoze nic stat ze??? Uz budem doma...uz proste budem mat na skok vsade nie?!??!!? 

Hahahahaa...jak som sa mylila...

Telenovale sa vazne moze pichnuuuuut.

Zacnem tym miernym...injekcia na letisku..po prvy krat sama...uuuuf...a sak to dam..jednu...doma uz niekoho najdem...sestru...mamku...niekoho...odhodlana...ruky sa trasli..nohy sa strasli...a ten pocit z verejnych zachodov...uuuuf 😣😣😣

Nasla som vozickarsky..zamkla som sa..vse vydrhla a ze ide sa nato..este ze som bola na letisku tak skoro...netusim kolko som tam bola zamknuta..ale vysla som upotena ako keby ma tam niekto na tom wc vodou oblial...hahahaa

Dali sme to..hrda jak hovado..tesiaca sa domov..na moju 1,5 rocnu neterku...na segrinu rozlucku so slobodou a svadbicku...co viac si clovek na zmenu myslienok moze priat.

Volam este pre istotu do centra..sak ta slecna si ani moje meno nezobrala ked som volala ze pridem dnes poobede a este aj do Ba..mno jasne ze o mne nevedeli ze pridem..ale zlata nakoniec ze mam prist..ze ak to stihnem do 3tej nieje problem ma zobrat..jaska ze stiham..pritel o 1nej..batozinu mam pri sebe..segra ma vyzdvihne na letisku...klinika len 15 minut od letiska..pohodickaaaa...este aj na kavicku dame (ktoru nepijem) 

Sadnem do lietadla vytesena sak uz som skoro tam...jeeej 🤗🤗

Ked pilot oznami...pani a dami..letova zona je preplnena zmeskali sme nas odletovy cas..bohuzial budeme mat hodinu a pol meskanie! Uz mi nezostava nic ine len vybuchnut do smiechu...toto je uz vazne vtipne..kolko toho sa moze jednemu cloveku prihodit??? 

Zly sen? Tak sa smejem..ludia na mna zizaju...ale co uz..plakat mi nepomoze...tak volam segre nech sleduje nas prilet..nech auto nastarovane a ze teda Sumacher a ide sa na kliniku....hahaaa

Este stale ma nemate dost??? Snad uz by to aj mohlo stacit ze??? 

Prichod na kliniku 14.45...hahahaa..stiham..sak povedala pred 15tou..letim jak sialena na recepciu..ty o mne netusia..vravim slecna, ze slecna na telefone mi vravela, ze si mam klopat na cislo dveri dva..tak ma poslu klopat...sestricka ze ok, super ze ste stihli..ale ze mam ist spat na recepciu..ze nech ma hodia do systemu...ale to uz vazne? 

Tak cakam cakaam..samozrejme bez mojich papierov..sak aj tak maju vse v systeme..mno jasneee...doktorka ma zozrala kde mam papiere..ze akoze ako a do coho bude ona pisat..tak letim zas do auta..bezim spat..podokytam, ani mozu knizku neotvorila nakoniec, vse si precitala aj tak na pocitaci 🙂 

Konecne na koze..modlim modlim nech nieje cysta..nech vse konecne ok a mozeme pokracovat bez problemov dalej.. ach jaaaj ale som naivna cooo? 

Pani doktorka ze " a tehotensky test ste si pred zaciatkom stimulacie robili" kukam na nu...ze nie..naco? Mno ze kukaj tu..otocila mi obrazovku..kukam jak puk..ze netusim..co cysta? Zle je? Bozeeee...a ze pozrite sa..tam je vacok...kukam vacok? Aky vacok? To nemysli vazne..co? Totalne nerozumiem co mi vravi...sak toto uz ani pravda nieje..

Som jak puk..ze to je jak mozne? 3.5 roka nic a teraz zeby zazrak??? 

Wauuu..trasiem sa..nechapem..kukam na monitor...ze tak toto je uz vazne neuveritelne...toto je vela uz aj na kona...uz som tie paniky aj prestala pocitat.

Verdikt...prestat so stimulaciou...rano na krv a cakat na vysledky ci sme tehu 🙃🙃🙃

Vychadzam von..sadam na lavicku..segra..druha segra..mamka kukaju na mna ze co je..vysvetlujem..hovorim..a tie ze jasne si rob srandu..kukam ze no nerobim...tie v soku ako ja..vsetci v soku...ale s usmevom na tvari...tak teda rano krv..uvidime...modlime sa..dufame...zeby predsa? Jeeeeeeeeej 🙂

Viete si to predstavit? 

Muz hotovy..mu volam..ten nechapal..kakal na mna aj cez ten telefon ako puk...ja ze ja viem..ze aj ja este furt kukam jak puk..hahahaa

Tak teda uvidime...hmmm

Pridavam stimulacia dovtedy bola ok..ziadne neziaduce ucinky..ziadne bolesti...ziadne opuchnute brusko...a aj to moje brusko znasalo tie vcielky ok az som sa cudovala...to uz som pichala Diphereline 0.1 mg tyzden a jeden den, ked ma stopli..len sem tam ten diphereline zastipkal...ale nic co by sa nedalo prezit...hovorim si ak to takto bude tak to je pohodka..znesieme...

Ale spat...krvicka..rano...tehu?? Alebo nie??? Uuuf..kto aj zaspiiiii 

no uuf, v každom slove aj dve chyby 😨👎

24. apr 2018
19zuzka
autor

@emao prepac na telefone sa nie bohvie ako pise a pisala som to v emociach...nik nieje dokonaly...ale opravim neskor

24. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli