Tip na výlet v okolí Žiliny

15. aug 2023

Baby, poraďte niečo na pol dna v okolí ZA, kde sa zabavia deti vo veku od 19 mesiacov do 8 rokov a nebude sa tam veľa chodiť, keďže ide s nami aj moja mamina a veľké problémy s kolenami, čaká ju výmena kĺbu

iva4444
15. aug 2023

Ahoj.rozpravkovy les v nezbudskej lucke ❤️to mas uplne idealne k tvojim poziadavkam🙂len si mrkni cennik

bloger
15. aug 2023

Tiež by som odporučil ten rozprávkový les. Pre dospelých je 7 eur. Mama ak má ZTP alebo je dôchodkyňa tak 3 eurá myslím platia. Pozri cenník na stránke. Je to zážitok pre starších ale hlavne pre detičky. A potom je tam krásny výhľad na hrad Strečno. Dá sa tam aj dobre najesť. Tak prajem krásny výlet. A veľa skvelých zážitkov. Mimochodom ak si kúpiš cez Zľavomat tak to máš o euro lacnejšie.

autor
15. aug 2023

@iva4444
@bloger viem, ze je tam pekne, len sme tam boli toľkokrát, ze sa mi tam práveže veľmi nechce, ale napadlo to už aj mne

bloger
15. aug 2023

A poznáš kúsok od ZA Hoplandiu? To je tiež veľmi dobré pre deti. Vyskáču sa tam poriadne. Je to v Oškerde.

autor
15. aug 2023

@bloger tam sme ešte neboli, len to asi nebude vhodné pre tu najmenšiu, keďže ona je veľmi malička na svoj vek

autor
15. aug 2023

@bloger asi ozaj skončíme v tom rozprávkovom lesd

bloger
15. aug 2023

Ja myslím, že by sa jej to páčilo. Ale tak je to na tebe. Mama by si tam mohla dať čajík a posedieť. A ty by si tam mohla ísť s nimi. Dávala by si pozor. Je to tam super. Tak pekný deň. A dúfam, že som trošku poradil a pomohol.

autor
15. aug 2023

@bloger určite áno, ale tu hoplandiu by som skúsila radšej o niekoľko mesiacov neskôr.Mne napríklad strašne chyba na Slovensku zábavný park s kolotocmi, to je niečo pre nás, ale 2-3 hodiny autom sa nám nechce chodiť každý tyzddn

lenkahavrilova
18. aug 2023

Za mňa Yetiland vo Valčianskej doline. Zábava pre malých aj 50-ročných. Moja má rok a 9m a nevedeli sme ju zastaviť. Skakacky, smykacky, bazény, trampolíny, lopty, piesok, bager, naozaj zábava na cely deň. Ako bonus dieťa do 2 rokov vstup zdarma a doprovod tiež. Staršie deti 9€ a doprovod 3€. Skúste pozrieť na nete, nám sa tam veľmi páči😇 a mamina má kde posedieť aj poležať na lehátku 🤗

autor
18. aug 2023

@lenkahavrilova wooow, to sa mi páči, síce výlet na ktorý som sa pýtala, sme už absolvovali v utorok, boli sme v rajeckych Tepliciach v múzeu dopravy, potom jazierko a park pred aphroditou a nakoniec večera v meritte, kde sa deti ešte pohrali v detskom kútiku, ale toto si určite nechám v zálohe a pôjdeme tam kuknúť, len naša najmenšia je taky drobček, myslíš, ze to prežije bez ujmy na zdraví? Ona sa nebojí ničoho, skočila by aj padákom len sa bojím ci ju tam nepodupu väčšie deti

lenkahavrilova
19. aug 2023

Určite to zvládne ak ju tam doslova nenechate úplne samu bez dozoru 😀 väčšie deti ktoré sme tam my stretli vždy aj na skakacom hrade dali prednosť menším deťom 😇 ak by sa ti to aj nepozdavalo tak areál je naozaj veľký a vieš ju zobrať na niečo iné. Určite neoľutujete, je tam parádne 😎

autor
19. aug 2023

@lenkahavrilova diki za info, určite sa tam pôjdeme pozrieť, ale až po miernom ochladenie... Decka sú momentálne nadšene, ze je konečne zas pekne a stále sú namočené v bazéne 🙃

autor
1. sep 2023

@lenkahavrilova dnes sme tam konečne boli a teda bolo rám fakt super, mam dosť, ľahnem a spim a deti to iste

autor
1. sep 2023

@lenkahavrilova určite sa tam ešte vrátime

lenkahavrilova
1. sep 2023

Tak to sa teším že to bola dobrá rada🫶🏻