Ahojte, potrebovala by som pomoc. Posledne 4 mesiace som bola stale prechladnuta brala som lieky a vsetko mozne.. Tento mesiac bol uz v poriadku, ziadne lieky ani nic avsak sa chcem spytat, pred menstruaciou nemam ziadne PMS.. je to zvlastne lebo vzdy som mala napr. neskutocne bolesti prs, nafuknutost, zla plet.. Menstruaciu mam niekolko rokov a kazdy jeden mesiac som mala nejake znaky a vedela som tym padom hned ze ms pride, no posledne mesiace nic, ziadne priznaky, je pravda ze ms mam na cas , niekedy dva tri dni meska.. Niektore poviete ze mozem byt rada ze mi to nestazuje zivot ale je to zvlastne a zaujimalo by ma preco to tak je, chcela by som podotknut ze minuly rok v lete som musela zobrat Escapelle ale neviem ci by to malo nejaky vplyv tolko mesiacov.. chybaju mi nejake hormony alebo ako? Dakujem
@catherinah mala som chraneny styk a momentalne mam mestruaciu tak dufam ze nie a dakujem za nazor 🙂
Baby mate niektora skusenosti s pravidelnou anginou povas kazdej menstruacie? Kazdy mesiac cez men. dostanem aj anginu 😅 je to divne ale uz nevladzem som uz tri mesiace chora prvykrat to zacalo bronchitidou.. myslite, ze to suvisi?
Mozes byt tehotna?
Moze to byt vykyv hormonov, ich hladinu Ti zisti lekar odberom krvi.