Dobrý deň ženy, idem tu trošku s nie typickou otázkou a o radu o pomoc pretože po XYoch vyšetrení odberov gynekológa a odpovedi že všetko je tammdolu v poriadku žiadne mykózy a podobne sú tam neni ani nikdy neboli PH je vyrovnané ..ze som zdravá A vzhľadom na to že momentálne nemám sexuálneho partnera uz viac ako pol roka , nerozumiem prečo Vždycky po hygiene ci po zobudení sa rano stále cítim smrad tam dole. , nie je to smrad taký že cítiť ako pod ( Že to cíti okolie ) ake ja to cítim keď idem na záchod Alebo s nohavičiek … neviem či mal niekto s týmto už skúsenosti alebo nejaká žena mi vie poradiť pretože už neviem kam a čo. Poprosím vás odpisovať mi normálne ďakujem za každú radu a pomoc.
Skus bylinkove slipove vlozky su velmi osviezujuce a liečivé. Len myslim, ze sa pouzivaju mesiac a pol a potom polmesiac pauza. Ze povytahuju i nejake necistity a tak. Ja ich používam ked je von teplo a potim sa a tiez tam dole ten zapach nemusim.. Plus probiotika.
@mama4444 s tymto sa zapodievam aj ja nenavidim to a uz neviem co
Riesila som toto xkrat. Nic som nevyriesila akurat mi uz gyn povedal ze to sama prehanam. Mam potrebu sa aj viac krat denne sprchovat len aby som bola v pohode. Asi na tom nieco bude lebo som naozaj zdrava, len na seba som az privelmi hygienicka. Dokonca pre mna sex neprichadza do uvahy bez cerstvej sprchy, jednoducho bleee pre mna. Skusala som uz aj rosalgin a podobne veci nic sa nezmenilo.
@kiki234 ja som tiez taka sprcha,sprcha ,sprcha
@katuskamala1 to su ake prosim ta? Lebo dostat bylinky do vlozky este nikto nedokazal. Ale marketing robi divy.
Autorka- Canesten a podobne veci, ked si zdrava si urcite nedavaj. Narusis si floru a vypestujes rezistenciu . Skus tie probio tampony, alebo Rosalgin. Bohuzial kazda mame nejaky odor a vekom, hormonmi sa to meni. Ked si zdrava a nemas partnera-neries. A vela hygieny, hlavne s obycajnym mydlom skodi. Kup si myflo na intim hygienu, nos bavlnene pradlo a nie tango nohavicky.
Záleží aj čo jesť aj to ovplyvní pach
Keď si zdravá tak ti nemá čo smrdieť, to je tvoja aróma proste. Bavlnené prádlo, meň častejšie ak sa "cítiš" a sprcha, nič iné.
@stanulienkat nuž v tomto ja odbornik nie som.. Kuk google
Saforelle na umývanie, bavlnené nohavičky
@stanulienkat tiande má bylinkové vložky, mala som raz a mňa to stipalo🙂 a ževraj liečia aj neplodnosť, zázračné vložky
@marcellka32 veď to.... napustené chémiou a tvária sa, že bylinky. Je to holý nezmysel.
@stanulienkat ja som to raz kúpila už dávno, lebo dcéra mala trošku problémy, ale aj ju to stipalo, a liečba neplodnosti vlozkami? Za mňa sprostosť
@marcellka32 mozno boli na tej vlozke susene spermie😁
@dadis ja tiež úplne krásna sladunka vôňa 😁😁
@judit47 🤣🤣
aj cukrovka to moze byt vtedy sa meni zapach ale vtedy zvykne aj svrbiet dost
@mama4444 robili vám vyšetrenie aj na mykoplasmy/ureaplasmy?
@mama4444 ja by som si dala vyšetriť moč
Mas to teda ok zo zdrav.hladiska, takze musis pozorovat, vylucit, vyriesit - aka je tvoja strava, ake spodne pradlo pouzivas, prasok/avivaz , oblecenie - prilis tesne? Popr.covid- zmena čuchu ,zvysene potenie tam dole a podobne veci ...
Odporucam uzivat probiotika, tvoja mikroflora bude stale tip top ... a dalej sa uvidí, musis skusat, zmeny, vylucenie...
skús Canesbalance, je voľne dostupný v lekárni, je to gel v tubách, zavádza sa vždy večer
alebo probiotiká pre gyn. problémy tých je viac druhov, sú aj kapsule, ktoré sa prehĺtajú, aj také čo sa zavádzajú