Mam menši problem neviem kolkych žien sa to týka ale..nebola som ešte u gynekologa lebo momentalny čas je neprajny .. Moj partner prišiel na taku vec že som tak trocha odlišna a namiesto toho čo by tam malo byt vo vnutri je tam iba vyrastok a je to az moc podobný prave mužskemu... A tak mam otazku či sa s tym uz niekto stretol alebo by mi dokazal vysvetlit ako je to možné alebo čo to znamená...😅
@stanislawaa koľko žien mal pred tebou? Ty sama si si nahmatala niečo iné okrem krčku?
Veľký dlhý klitoris môže byť podobný malému penisu.
@tripetta tonemyslim myslim vo vnutri 😊
@whatever1 no to je ten problem ten krček ma zauimavy tvar a ako tu hore bola poslana fotka tak akokeby je to predlženy ten krček ale aj zuženy a vpodstate ako vo tvare mužského údu.. A ano mal a u ziadnej to nebolo taketo😅
@soldi no ako ten krček maternice az na to ze ten tvar a tak no😅 je to take odost iné😅
A všeobecne niekedy si bola u gynekológa? Čo povedal? Zistil on niečo neobvyklé? Chodíš na preventívne prehliadky, stery z krčka?Myslím, že lekár by ti urcite viac povedal, aj vysvetlil
@stanislawaa ak si dosť stará na sex, tak máš byť dosť stará aj gynekologa....na situáciu s koronou sa nevyhováraj - lekári normálne ordinujú včetne gynekologov.....
@stanislawaa inak pekné prázdniny
NOVÁ registrácia
@stanislawaa krčok maternice sa hýbe, naťahuje a sťahuje. Záleží od fázy cyklu v akej si. Takže niekedy môže mať aj 3-4cm dĺžku a je to úplne v poriadku. Frajerovi odkáž, že nemáš v sebe ukrytý žiadny mužský úd 😉
Žeby nahmatal krcok maternice? 🤔