Voľnopredajný liek na genitálny herpes

19. mar 2022

Prosím poraďte voľnopredajny liek na genitalny herpes

dominika_sk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dilino
19. mar 2022

Najskôr by si mala ísť na gynekologiu tam ti lekár-lekárka predpiše nejake špeciálne maste čo v lekárni miešajú a sú na recept.Na voľný predaj by som neriskovala nič aby sa to nerožširovalo dalej.Genitálny herpes sa lieči z antívirusovými liekmi a krému na bolesť.Teba si dať urobiť serologický test a kultívačné vyšetrenie.Neriskuj zbytočne nejake prípravky ktore pomôžu len na chviľu.Geninatlný herpes už v tele zostava na trvalo len liekmi sa bude dať potlačiť že aby nevypukol na novo.Zbaviť sa ho už nezbaviš.Už to je v krvi.To je ako na pere zmiznuť ti zmizne ale po čase sa objavy.

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. mar 2022

Som onko pacient ďakujem vám

autor
19. mar 2022

@dilino ďakujem brala som liek Valtrex keď sa mi to objavilo no teraz mi ho v lekárni nedajú bez receptu preto som sa pýtala no ďakujem pekne za vysvetlenie

dominika_sk
19. mar 2022

@raja95 Ja som to skor myslela tak že ak si to “samodiagnostikovala” može to byť pokojne prejav hpv a nie len bradavice. Lebo keby s tym bola na vyšetreni tak by jej rovno dali liečbu a nepytala by tu volnopredajne lieky. Zle som sa vyjadrila.

somtunovaa
19. mar 2022

Treba podporovať imunitu. Napr. aj Isoprinosine sa užíva ako prevencia na herpesy. No najlepšie je celkovo zdravý životný štýl, keď už máš výsev tak maste ti už moc nepomôžu. Mne sa osvedčilo aj dať si paralen pri počiatočných priznakoch ešte pred výsevom, a potom sa mi výsev ani nespraví.

dilino
19. mar 2022

Neriskuj bez toho aby to vydel lekár.Odkiaľ si to dostala že sa to prenaša pohlavným stykom.No asi aj preto ten liek Valtrex preto dali len na lekársky predpis aby si v prvom rade ženy ktorým sa to stane navštivili lekára.To je istota viem že sú aj maste ktore sa miešajú priamo v lekárňi ale tiež len na lekárský predpis.

dilino
19. mar 2022

Je mi ľúto čo musiš preživať a bojovať s chorobou.

somtunovaa
19. mar 2022

@dilino herpes nie je smrteľný, pokial nemá zníženú imunitu a časté vysevy netreba brať žiadne lieky. S herpesom na ústach predpokladám že nikto nechodi k lekárovi pokial ako píšem vyššie nemá výsev každý mesiac. Stacia lieky na podporu imunity. A prepáč, riešiť že kde to chytila? 🤦‍♀️

dilino
19. mar 2022

@somtunovaa mať tak tvoje problémy prezidentkin plát by som bola najšťastnejšia.Ja nič neriešmi len som sa jej pýtala napisala že je onko pacientka.A láskavo bud taka veľmi milá a zlata a prestaň sa do mňa navažať je to verejne forum.Tak si daj pohov milá zlatá a prestaň má obťažovať.

somtunovaa
20. mar 2022

@dilino píšeš že je to verejne fórum preto môžem reagovať na čokoľvek. No a mila zlata dilino otazka odkiaľ to dostala je naozaj nemiestna a ak čakáš odpoveď že od bývalého suseda Jozka Mrkvičku tak ja už neviem čo si mám o tomto myslieť. Je to pohlavná choroba, nechytis ju na verejných WC ani na bazénoch, jedine ak by si tam mala pohlavný styk.

dilino
20. mar 2022

@somtunovaa ako od akého Jožka Mrkvičku aj chcem odpoved od Alfonza Vrtinôžku.A keby si mi nenapisala že sa to prenša pohlavným stykom ani by som to nevedela hurááá vynašla si teplú vodu mala by si si dať na nu patent škoda že nerozdavajú talent aj za debilitu snád by ju nikto pred tebou nedostal .

simashima
Odpoveď bola odstránená
Zobraz