Spermie od priateľovho brata

neznama801
15. dec 2014

Ahojte. Som tu nová. A rada by som sa s Vami podelila o moje myšlienky za posledné mesiace (roky). S priateľom sa snažíme o dieťa 3 roky a nič. Nechce ísť na spermiogram, stále vraví, že máme čas. To znamená, že ani nevieme kde je problém, a ani ho neriešime.
Napadla mi však veľmi "zlá" myšlienka. Spermie od priateľovho brata. Nie sex, proste "len" ten materiál.
Prosím, neodsudzujte ma hneď, ja sama nechápem ako ma to mohlo napadnúť. Ale ak by som otehotnela, priateľ by sa nikdy nemôže dozvedieť pravdu.
Čo na to hovoríte? Čisté zúfalstvo?

natalym
15. dec 2014

@neznama801 Najprv treba vedieť príčinu. A potom riešiť. Nápad? Nesúdim, v zúfalstve kadečo napadne.
A čo tak z priateľa urobiť manžela, pekne po poriadku..................

mamulienka30
15. dec 2014

@neznama801 - uz vidim, ako priatelov brat da dobrovolne nejaky ten material 😀 😀

pribinak
15. dec 2014

A ty mas urobene svoje "zenske" vysetrenia?

jarmila64
15. dec 2014
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

mužské ego je strašna vec a keby sa to dozvedel tak by to bolo hrozné. Treba zistit problém a dokopat ho na vysetrenie a po vysledkoch riesit co dalej.

lalinko2010
15. dec 2014

@neznama801 ahoj, neodcudzujem ťa, ale ako ťa to napadlo? to nie len tak funguje, že prídeš k nemu, neviem ako mu zoberieš spermie, do pohára?
priateľ nech ide na vyšetrenia a nie takéto vymýšľať....
náhodou by zistil že je neplodný a dieťa je koho????

mima4
15. dec 2014

@neznama801
a to čo mate za vztah? vy spolu nekomunikujete?
mozno priatel ani nechce mat s tebou deti, vsak si ta nevzal ani za manzelku, tak mozno ma urcite dovody...
Otazka je teda, ci on chce mat deti, lebo ak nie...nebude to riesit
a vobec, prečo to neriesite spolocne?

A ano, je to dost blby napad... taky na sposob "telenovely"...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viera27
15. dec 2014

je to normalne, vobec to nie je nic zle. Segra ked nemohli mat deti, zvazovali svokrove spermie (svagor nema brata a chcel aby dietko malo aspon nejake geneticke zaklady z jeho rodiny). Nakoniec zostali bezdetni. Ale absolutne nik ani len pravo nema sa nad niecim takym pozastavit. Ked ma (dietko) nezivi, nech mi fuka praskovy cukor.... A ty sa s tym vobec ani nezatazuj
Ale samozrejme po dohode a plnom suhlase vsetkych zucastnenych a ako poslednu moznost :D.

vika35
15. dec 2014

ano je to zly napad.
neviem kolko mate rokov a ci tvoj priatel naozaj chce dieta ale skor mi pride, ze sa do toho nehrnie. takze predovsetkym by ste si to mali vykomunikovat a potom zacat riesit problem ako dvaja dospeli

trasko
15. dec 2014

Ako si zadala nazov...trafila si,selé sle.....ZLY NAPAD veru 😉

neznama801
autor
15. dec 2014

@natalym ďakujem za odpoveď. Sme spolu 8 rokov. Veľmi sa do svadby nehrnie, nakoľko je rozvedený a má dcéru. A pre mňa to tiež nie je najdôležitejšie. Ak by som si mala vybrať, dieťa-svadba, isto by to bolo dieťa. Vieš ja ho nechcem nútiť, radšej by som bola, keby chcel sám túto situáciu riešiť. Preto na neho nechcem tlačiť s tým vyšetrením.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mima4
15. dec 2014

@neznama801 kolko mas rokov ty?

natalym
15. dec 2014

@neznama801 No tak keď má dcéru, je predpoklad, že budete mať deti. Nuž napadá ma, že asi Ti nie je súdené s ním. Ja som za to manželstvo. Po poriadku, v tomto som konzerva.

henikav
15. dec 2014

Veru zly napad, veeelmi zly. Najskor vyskusaj ostatne dostupne prostriedky

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusyke
15. dec 2014

@neznama801 Dokazala by si s takym niecim zit? To dieta by nebolo jeho. Ak po dietati uz velmi tuzis a nedari sa tak to partnerovi vysvetli...mozno este chvilu pockajte a potom zistite pricinu.

lucinkao
15. dec 2014

ani moj muz nechcel ist ani nesiel ja som chodila po doktoroch a povedali mi ze deti mat nebudeme a po 4 rokoch som ostala tehotna a vlastne po 10 m som zasa ale ja som sa tym nestresovala a neriesili sme to 😉

olivia6
15. dec 2014

@viera27 svokrove spermie? Uff, nesudim, zufalstvo bezdetnych musi byt hrozne, len mi prislo nevolno, doslova 😝

sissy27
15. dec 2014

hmmm akože áno, zúfalá myšlienka... hlavne tá časť o tom, ako sa to tvoj priateľ nikdy nedozvie... ak by mu náhodou pri inom vyšetrení zistili, že je neplodný, prípadne sa brat pri poháriku prekecne, alebo čokoľvek... ale tak ti poviem - keby tvoj priateľ naozaj s tebou deti mať chcel, tak na ten spermiogram pôjde...
@viera27 len je asi rozdiel, ak by to bola vzájomná dohoda ich troch, nie len dohoda medzi ňou a jeho bratom 😅

ervenka
15. dec 2014

@fidka79 ale ako rychlo ti ju zamkli. Metelesku- blesku. 😀

nyusika
15. dec 2014

jeeezis, co sa uz zacali prázdniny ??
same perly, tieto posledne temy. to vas fakt bavi, zabavat sa takto ?
a vam ostatnym nerozumiem, naco reagujete na takýchto psychopatov...neexist, ze toto niekto mysli vazne.
akurát im tym robite dobre, bohvie, co pri tom robia...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tanickaskorokubikova
15. dec 2014

@neznama801 a ty máš urobené vyšetrenia?? Ak má dieťa tak môže byť problém v tebe

nyusika
15. dec 2014

@fidka79 aj manzelku s chlapom podvadzat je normalne, ako som sa tu docitala.
hotove naucne citanie, tento kono :D :D

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neznama801
autor
15. dec 2014

Ďakujem za každý názor. Ja viem, že to úplné bláznovstvo! Mne doktor nechce robiť vyšetrenia, kým on nepôjde na ten spermiogram. A zase nechcem prísť o vzťah, kvôli dieťaťu. Je to naozaj ťažké, vyrovnať sa s tým, že dieťa možno nebude. Nechcem byť k nemu neúprimná, podraziť ho. Ale musela som túto myšlienku dostať zo seba von, aby som nad tým už viac nerozmýšľala!
Ďakujem Vám.

ukulela
15. dec 2014

nie zly, ale absolutne blby napad ... to akoze na tajnasa by si sa podomacky oplodnila bratovymi spermiami? blbost. a ze by sa priatel nic nedozvedel? este vacsia blbost. stacila by ina krvna skupina, surodenci nemusia mat rovnaku, a uz to nemusi sediet ...keby dieta potrebovalo operaciu, krv, nedajboze organ - hned by sa na to prislo ... ano, standardne chodi najprv muz na spermogram, no ked nechce, chod si ty dat porobit vysetrenia - ci mas pravidelnu ovulaciu, priechodne vajcovody ... a ked budes OK, tak ho jednoducho musis presvedcit. 3roky sa nechranit a nemat dieta, to uz je vela - to uz je problem bud u jedneho, alebo u druheho. ze ma jednu dceru uz neznamena, ze teraz je OK.

nyusika
15. dec 2014

@fidka79 cim viac rodicov a deti, tym viac lasky 😀