Ahojte všetky mamičky.Tak už to máme bohužiaľ aj my za sebou ☹ Museli sme sa vzdať nášho anjelička v 23+4tt,krz VVCH,chromozóm 3 a 14,a sono u DR.Grochala ktoré dopadlo veľmi zle.Je to strašne ťažké obdobie,ale na šťastie aspoň máme už jednú malú slečinku doma,ktorá nám to aspoň trochu uľahčuje.Chcela by som sa opýtať tých ktoré majú skúsenosť,a museli si týmto prejsť, ako to zvládali,a kedy sa im podarilo otehotnieť znovu, a ako to tehu dopadlo?Ako sa Vám podarilo ukončiť laktáciu,a kedy Vám nabehla prvá mrcha?Bola by som veľmi rada a vďačná keby ste mi napísali Vaše príbehy,ak Vám to nerobí problém sa o tom porozprávať.Ďakujem Vám krásne.
@lucinka511 Ahoj,prvý krát mi to zistili na tripple testoch,kde vyšiel výsledok 1:20 edwardsov syndróm ale to som bola už 19-20tt,všetko mi zanedbala moja dr gyn.
@laurita12 aha. tak ti zelam nech sa dobre zotavis a drzim palce pri druhom.ononpodla liteatury. po takom porode zena moze otehotniet skor ako po kyrete.pobsestonedeli a mozno nebudes mat dlhu laktaciu.nakolko mlieko ak nevudes odsavat xo nebudes stratis..drzim palce nech to druhe vyjde dobre.
@lucinka511 Ďakujem krásne.Beriem aj tabletky na zastavenie,ale dáko moc nepomáhajú,strašne sa mi naliali prsia až sú tvrdé ako skala.Tak hádam sa to všetko dá do poriadku čoskoro.
Tak za seba ti prajem veľa síl do ďalších dni a plač koľko treba nedus v sebe , ja som plakala a aj môj muž keď sme si tým prechadzali. Dôležité je že nas rodinu a o koho sa oprieť, oni ti budú dávať silu ist ďalej aj keď na mimi nezabudnes nikdy . Ja si vravím že v nebicku mu je lepšie, nič ho neboli aj keď mam dieru v srdci ja tu na zemi som ochotna prezit tento život aj s tým lebo verim že raz sa stretneme 😊. My sme mali staršieho syna ktorý nam dával chuť do ďalšieho života a aj keď som po tomto udere povedala že deti už nebudem chcieť po 2, 5 roku k nám pribudla slečna a neplánovane aj ďalšia 😊 takže jeden anjelik poslal dve zaplaty za seba aby bol život veselsi. Pre mňa osobne bol aj návrat do normálneho partnerskeho života tazky ale zvladli sme to. Mliecko sa nespustilo dali mi lieky na potlacenie a menzes myslím že po cisteni asi nasledujuci mesiac. Ešte raz Ti prajem veľa síl aby sa na tvoje 💔 nasla zaplata .
@laurita12 je mi moooc luto čo si prežila viem ako sa cítiš ja som prišla 5x o dieta a jedno bolo v 22tt. tiež som mala problem s prsiami mne pomohla ta infra červená lampa som si ich nahrievala.Prajem vela zdravia a vela síl aby si prekonala tu stratu.Ja ked som prišla o toto dieta doma som ešte dieta nemala a tak doma som nemala taku utechu v dalšom dietati ktore by zaplnilo prázdne miesto.
Frrrrrzjilpjbc. C 🐼👿😇🦁😞😟😒😎
mne pomohlo si zvazovať prsia elastickym obväzom, do dvoch tyždnoch sa mi prestali nalievať prsia.
Ahoj. Bohužial aj ja som tým prešla. Ja som ostala tehotna po 3 mesiacoch. Teraz som v 33.tyzdni tehotenstva. Mam stale strach. Mne tiez pomohlo si zvazovať prsia elastickym obväzom, lieky parlodel a odsavanie mlieka. Mne ms nabehla po porode 6 tyzdnov.
@butterfly333 Ďakujem
@juhaszludmila Ahoj,tak držím palčeky aby ste dotehuľkovali až do úplného a šťastného konca.Aj ja mám tie lieky,ale dáko zatiaľ nezaberajú,uvidíme čo bude ďalej.
Dakujeme pekne. 🙂 Drz sa! 🙂
Jejda kocky az teraz pozeram ze mi tu maly cosi "popisal" do temy....ospravedlnujem sa😔
ja som spontanne potratila v 23tt...zajtra je to prave 1rok, od potratu.... o dieta sa nesnazime.dieta momentalne neplanujeme.... takze v tejto veci neviem poradit..ale chranit sa nechranime... Mam PCOS , liecim sa na stitnu zlazu, celiaticka a intolerantna na mlieko..V mojom pripade ja aj tazke otehotniet....Ale proti laktacii som uzivala lieky (medocriptine a parlodel - parlodel ma este aj doma, vedela by som poslat postou) a prsia treba VIAZAT , VIAZAT a VIAZAT!!! Ja som nosila obvaz nonstop... Ci v noci alebo cez den... Skladala som az ked som sa sprchovala , po kupani ihned obviazala.... Je fajn si kupit stahovaci obvaz , elasticky s bavlnou... nech nedrazdi prsia...A urcite, prsia nevytlacat, nestlacat, nedrazdit nicim!!!!! Lebo by sa ihned laktacia spustila..Ani pri sprchovani,,,,Len jemne osprchovat ....
@laurita12 ahoj ale to ze je to zle ti zistili az na tom morf sone alebo si mala aj zle triple testy alebo preco to az tak neskoro zistia?