Potratila som v 6. týždni. Otehotniem druhýkrát normálne?

nikuska202_2
5. dec 2014

Nemala som zo zaciatku ziadne komlikacie ,naznaky som mala len tie ze ma boleli prsia a meskala mi menstruacia. , nevedela som ani ze som tehotna az Dokym som si nespravila test. Na druhy den som sla gynekologovi a potvrdil mi to. Lenze som krvacal a nasadil mi lieky. Zacaalo ma za nich rehanat a zacala som viac a viav krvacat. Prisla som hned km nemu a povedal ze som potratila uz ze vajicko sa neudrzalo a ho odplavilo.
Môžem druhykrat byt tehotna a nemusi sa mi to uz stat? Alebo sa to moze zopakovat znova?

lolitka25
5. dec 2014

Je mi luto toho, co sa stalo. Odpoved sa ti nebude pacit, moze sa to opakovat aj nemusi... To je zial hra prirody. Drzim prsty!

grundia
5. dec 2014

Opakovat sa to moze viackrat.Ja sompo prvom MA otehotnela po 3mesiacoch a oapkovalo sa 3x krvacanie.Do nemocnice som nechcela,takze som to nechala len na"prirode".Bola som takmer az do 7mesiaca PN ale mala bola silna a teraz uz bude mat 2roky.Momentalne som opat tehu,len raz som mala vacsie spinenie ale ustupilo to a vsetko vyzera dobre.
Drzim palce 😉

sono2
5. dec 2014

Vôbec sa to nemusí opakovať. Mám vetu čo raz potratila lebo stále od začiatku krvácala potom mala po sebe troch synov. A hlavne by som sa tu neinformovala, lebo dievčatá ti povedia pravdy ktoré sa ťa vôbec netýkajú možno niektoré budú vysvetľovať až príliš. Pozri. Je fajn, vieš, že sa to dá a nabudúce ti to ostane! Veď nech ti urobí dr nejaké vyšetrenie prečo to tak skončilo možno malá sliznica možno nech ti dá na pár mesiacov duphaston. A Možno len tak a telo sa toho zbavilo. Ja som raz čítala že telo sa takto zbaví nekvalitného materiálu že lepšie je to nechať ako to udržovať. A keď to takto rezolútne skončilo nemôžeš viac robiť. Buď rada, že si nemusela na zákrok a čakať mesiace aby si opäť mohla. Veľa šťastia. Ber si z toho pozitívne.

denisakon
5. dec 2014

Ahoj, ja som potratila v 6TT tiež ešte v marci. Tiež nejak nezistili čo sa stalo, ale hneď doktorka povedala, že tie hodnoty sú malé, a že moje telo to pravdepodobne samé ukončí. A tak ako povedala, príroda to o týždeň ukončila sama.

Teraz som v poriadku zdravotne a psychicky tak na 80%, len sa akosi neviem dočkať, kedy to opäť bude. A to či sa to bude opakovať, to len príroda a pán Boh vie, ale treba veriť, že už si si svoje odkrútila a to druhé pôjde ako po masle 🙂. Držím palčeky.

zuzzuli
5. dec 2014

Hlavu hore aj ked je to tazke 🙂 ja som mala dva krat MA a teraz mam dvoch krasnych chalanov, pri oboch tehotenstva bez komplikacii 😉

petkovadanuska23
5. dec 2014

Ja som potratila v nejakom 9tt a o 3 mesiace som otehotnela zasa.Tehotenstvo bolo bezproblemove a teraz mam krasne rocne dievcatko.Vy ste boli aj strasne skoro u doktora a niekedy to tam aj oni posramotia.Nabuduce pockajte este aspon 2 tyzdne... vela stastia.

safranca15
5. dec 2014

Mne sa stalo to ze tiez som mala priznaky ako ty isla som doktorovy a bola som v 7tt ale nebplo vidno reakciu srdca o tyzden som isla na kontrolu a nebilo v ten den ma v nemocke vycistili otehotnela som necakane o 4 mes vsetko bolo v poriadku do 18tt vtedy mi doktor povedal ze nemam plodovu vodu hned som isla do nemocnice a tam som lezala 3tyzdne a nakoniec som zacala krvacat a potratila som v 22tt bola som na tabletkach a o 11mes som ostala tehu a vsetko bolo ok uz viac ma sledovali a uz mam 15mes dcerku

nigguska
5. dec 2014

Ahoj,
ja som potratila pred niekolkymi tyzdnami v 12tt. Bohuzial,ani mne nevedeli povedat,preco sa to stalo,aj ked to uz bolo tak "neskoro". Priroda to tak zariadila. doteraz nie som na tom dobre ani zdravotne. No najviac ma trapilo to,ze prve tehotenstvo som mala uplne bez komplikacii. A dalsia rana bola pre mna ta,ze som ani nekrvacala ani nic,ale pri poradni mi len dr oznamila,ze srdiecko prestalo bit pred par dnami....nemala som bolesti,nic....Pevne dufam,ze sa to uz opakovat nebude,aj ked vzdy moze.
Hlavne netreba teraz mysliet na to najhorsie,ale treba sa tesit,ze urcite babatka raz mat budeme mat aj my...