Po zavedení telieska mi asi niečo ostalo v maternici

11. máj 2024

Ahojte baby potrebujem poradiť. Včera som si bola založiť teliesko ako mi ho dr. Zavádzal tak som krvácala tak ma
s vatičkami prešetroval.. a asi mi tam dnu tu vatičku nahal počula som ako pani sestričke hovorí že vybral som tu poslednú vatičku??? A ja že to fakt ste mi ju tam nahali a pani sestrička má uistila že nie že ju vybral že je všetko v poriadku potom mi robil sono, na sone by určite videl že mi tam dačo nahal ? Či nie ? Od včera mám taký strach že čo keď tam niečo naozaj nahal . Tak som sa ponáhľala domou k malému že až doma mi to došlo .

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. máj 2024

@taynee asi mi tu vatičku zabudol vybrať. Lebo som počula ako sestričke vraví . Vybral som tu vatičku? A pani sestrička že áno vybral .

lukbe
11. máj 2024

@taynee žeby nechal?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. máj 2024

Nechal áno 😀

klip0
11. máj 2024

@taynee nechal... Naozaj nerozumieš alebo je toto zbytočne naťahovanie za gramatiku a spisovnost ?

autor
11. máj 2024

@taynee viem ako sa píše ale na východe to hovoríme takto 😀

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klip0
11. máj 2024

@taynee 🙃

autor
11. máj 2024

@taynee mi to hovoríme takto 🤷 naozaj tu ideš riešiť gramatiku ?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klip0
11. máj 2024

@taynee ty si asi stratený prípad prepáč 🙂

ns994
11. máj 2024

K teme. Toto na MK nevyriesime, neboli sme tam nevideli sme. Osobne si myslim, ze ti tam nic nenehal kedze sa pytal este sestricky a ta povedala nie bola pri nom teda asi a videla to. No ked sa ti to nezda a mas blby pocit tak za nim zajdi nech to pozre

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. máj 2024

Čo by sa somnou dialo keby ju tam naozaj mám ? Vypadlo by to zo mňa alebo musela by som ísť na zákrok .

autor
11. máj 2024

V pondelok pôjdem ale ten strach och

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ns994
11. máj 2024

Prečo strach ? Je to vaticka. Dost mozne ze aj keby si ju tam naaahodou mala by vypadla sama alebo ju proste vybere on. Klud

autor
11. máj 2024

@ns994 ďakujem toto som chcela počuť 🙂

lukbe
11. máj 2024

@taynee 😂😉

trgypadl
11. máj 2024

Vaticku v maternici urcite nemas,ak tak v posve,kde si ju mozes vybrat aj sama ,len davaj pozor na vlakna telieska ,aby si si ho nevybrala

patus_2
11. máj 2024

Ak máš pochybnosti, zájdi za gynekológom ešte raz. A samozrejme, ak by si sa zle cítila, mala bolesti, zvýšenú teplotu, tak utekaj rovno na pohotovosť.
Inak načo zbytočne písať komenty od veci, keď nedáte žiadnu radu...

autor
11. máj 2024

@trgypadl určite si to sama nevyberiem lebo aj krvacam

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
11. máj 2024

@patus_2 ďakujem 🙂 určite zájdem keby niečo ale zatiaľ nemám bolesti je to v pohode .

enmery
11. máj 2024

Som z východu a v živote som nepočula nikoho povedať "nahal".

enmery
11. máj 2024

@taynee to nie je východniarov, aj tu hore to postla, že horná Nitra a liptov🤣🤣🤣

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jasminkaj
11. máj 2024

Vatičku ti do maternice určite nedával, ani do pošvy si myslím, že nie. Teliesko sa zavádza takou "rúrkou" pokiaľ viem. Je to akoby hadička, ktorú zavedie do maternice, na konci je to teliesko a keď je teliesko na mieste, jednoducho to na konci odstrihne. S tampónom ti mohol možno poutierať vonkajšok, keďže sa to zavádza počas menzesu. Nestresovala by som... aj týždeň po zavedení môžeš cítiť určitý diskomfort, neboj. Ja som mala teda drastické zavedenie, keďže sa mi teliesko posunulo kam nemalo, aj mi dala sestrička hneď v ordinácii ibalgin na bolesť, ale po týždni som ani nevedela 😉