Odporúčte intímny gél

katarinahajnus
17. nov 2018

Ahojte zienky, chcela by som od vas radu, alebo ci neviete z vlastnej skusenosti, ze aky je najlepsi intimny gel na umyvanie. Za vase odpovede dakujem. ☺

marrilyn
17. nov 2018

@katarinahajnus ja som vyskusala niekolko gelov z drogerky, nemala som s nimi nejaky problem, ale vzdy mi vadilo ked bol ten gel vonavy. Dlho som potom pouzivala jeden z Avonu, ten bol uplne bez vone. Raz som ale chytila nejaku gynekologicku infekciu, tak vtedy som zacala hladat nieco ine, co by mi pomohlo aj na to a nasla som Saforelle, da sa kupit v lekarni a podla roznych clankov ho vraj odporucaju aj niektori gynekologovia. Mne vyhovuje a tak som pri nom zostala.

lkristinka
17. nov 2018

Ahoj najlepsi čo môže byt Lactacyd oxygen fresh (y) aspoň za mna palec hore

jana993
17. nov 2018

Ahoj, ja pouzivam tiez na odporucanie gynekologycky Saforelle z lekarne a som spokojna.

caroline_
17. nov 2018

Ahoj, ja používam z dm, už niekoľko rokov a som spokojná 🙂

bozenkad27
17. nov 2018

@katarinahajnus saforelle, vyse 10r, je velmi dobry... pre mna najlepsi!

seahorse27
17. nov 2018

Ja kupujem vacsinou Lactacyd - tie mi vyhovuju, maju rozne druhy, ja mam nsjradsej verziu sensitive. Ale vyskusala som uz toho vela a velky rozdiel medzi tymi gelmi nevidim. Teraz mam napr. Ziaja a je v pohode. Jediny, ktory mi nerobil dobre, bol Nivea intimo. Ok boli aj z Avonu a Oriflamu, aj Saforelle je super - ten som pouzivala pocas tehotenstva a ked som mala problem s mykozami.

katarinahajnus
autor
17. nov 2018

Dakujem velmi pekne 🙂 skusim ten Saforelle 🙂

lus83
17. nov 2018

@katarinahajnus ja som vyskúšala milión a pomohol mi obyvajny gel z dubovej kory. Je fajn.

katkalubkova
17. nov 2018

Nivea intim gel

amonet
17. nov 2018

Saforrele

h_petra
17. nov 2018

Seba Med, kupujekže v DM.. zo vsetkych ostatnych mam problemy

tosomja
17. nov 2018

Vidite, ja zase chcem voňavý gél. Mne vyhovuje Nivea intim gel.

zabka788
24. nov 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.
12romi34
26. nov 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

žabka, ja to isté, ten príde fajn, že je antibakti aj príjemne voňavý