Ahojte zienky, chcela by som od vas radu, alebo ci neviete z vlastnej skusenosti, ze aky je najlepsi intimny gel na umyvanie. Za vase odpovede dakujem. ☺
Ahoj najlepsi čo môže byt Lactacyd oxygen fresh (y) aspoň za mna palec hore
Ahoj, ja pouzivam tiez na odporucanie gynekologycky Saforelle z lekarne a som spokojna.
Ahoj, ja používam z dm, už niekoľko rokov a som spokojná 🙂
@katarinahajnus saforelle, vyse 10r, je velmi dobry... pre mna najlepsi!
Ja kupujem vacsinou Lactacyd - tie mi vyhovuju, maju rozne druhy, ja mam nsjradsej verziu sensitive. Ale vyskusala som uz toho vela a velky rozdiel medzi tymi gelmi nevidim. Teraz mam napr. Ziaja a je v pohode. Jediny, ktory mi nerobil dobre, bol Nivea intimo. Ok boli aj z Avonu a Oriflamu, aj Saforelle je super - ten som pouzivala pocas tehotenstva a ked som mala problem s mykozami.
Dakujem velmi pekne 🙂 skusim ten Saforelle 🙂
@katarinahajnus ja som vyskúšala milión a pomohol mi obyvajny gel z dubovej kory. Je fajn.
Nivea intim gel
Saforrele
Seba Med, kupujekže v DM.. zo vsetkych ostatnych mam problemy
Vidite, ja zase chcem voňavý gél. Mne vyhovuje Nivea intim gel.
ja si objednávam tento https://superlove.sk/doplnky/intimna-hygiena-a-holenie/joydrops-intimate-hygiene-liquid-cleanser-lotion-275ml a veľmi vyhovuje
žabka, ja to isté, ten príde fajn, že je antibakti aj príjemne voňavý
@katarinahajnus ja som vyskusala niekolko gelov z drogerky, nemala som s nimi nejaky problem, ale vzdy mi vadilo ked bol ten gel vonavy. Dlho som potom pouzivala jeden z Avonu, ten bol uplne bez vone. Raz som ale chytila nejaku gynekologicku infekciu, tak vtedy som zacala hladat nieco ine, co by mi pomohlo aj na to a nasla som Saforelle, da sa kupit v lekarni a podla roznych clankov ho vraj odporucaju aj niektori gynekologovia. Mne vyhovuje a tak som pri nom zostala.