Ahojte, ms mávam úplne pravidielne, teraz mi týžden mešká, ani len pms. Nič. Je možné, ze mešká kvôli prudkej zmene počasia? Nestalo sa mi to za roky rokuce, len keď som bola tehotna, co teraz určite nie som.
@koniarova nie, nesrandujem. Nejdem hneď bežať na gyndu, 12 rokov mi ms nemeskala viac ako deň, a čítala som, ze aj zmena počasia môže na to vplývať. A ďakujem za komentár, ktorý mi pomohol.
Stresy? Choroba? ATB? Napr?
odchylky +/- tyzden v termine su v poriadku a nic nemusia znamenat. Telo nie je stroj. Az pri meskani viac ako 2 tyzdne to treba riesit s gynekologom.
A čo to pomôže,keď ti napíšem, že áno. Jediný,kto ti dá odpoveď je dr. A stojím si za svojimi,že z počasia menzes 7 dní nemeška.
Mne to príde kravina. Ale ak si si istá, že tehotná miesi, tak načo by si mala behať na gyndu? V tom prípade si buď v prechode, (netuším koľko mas rokov)alebo to skrátka len mešká z nejakeho dovodu
Nič, žiadne lieky som neuzivala a určite nie som tehotná. Snad ani v prechode, mam 38, aj keď možne to je... Ale čítala som o tom, tak ma zaujímalo, co s tým niekto nemá skúsenost.
Autorka, pocasie vobec nemusela byt pricina, malo to len casovu suvislost.
Pre teba je to síce novinka ale ms naozaj nie je stroj aj keď doteraz ti to tak vychádzalo. Nemusí to mať žiadnu veľkú príčinu len sa telo rozhodlo teraz vynechať.
@viestta jasne, ja rátam s tým, ze je to bežné, ze sa to stáva, len som myslela, ze možno to nejaké ženy poznajú, ze im prudká zmena môže spôsobiť meškanie. Ale samozrejme, nejdem týmto povedať, ze počasie ovplyvňuje cyklus. Len týždňové meškanie je u mňa naozaj niečo nové.
Tak toto som ešte veru nepočula… môže byt meškanie okrem tehotenstva ešte ak si bola chora v blízkej minulosti a brala si antibiotiká, popripade ak máš stresové obdobie, alebo nejaký iný zdravotný problém, no kvôli počasiu to asi nebude
Sa zamysli. Keby bola príčina v zmene počasia, tak by pri takých prudkých zmenách, ako bývajú posledné roky nemala menštruáciu asi žiadna žena.
Môže, každá sme inak nastavená, takže by ma to teda vôbec neprekvapilo. 🙂
Ja osobne som citlivá na počasie, ale toto nemám, popravde 😀 Ale hej, verím tomu.
Stranduješ?