Dobrý večer používa niektorá menštruačné nohavičky, ktoré sú najlepšie, na silnú menštruáciu. ĎAKUJEM
@nelly360 ja mam napr. Sovick,slovenska znacka (dnes este maju aj super zlavy,fakt dobre ceny)..mam konkretne tie na silnu a extra silnu menstruaciu..prve dni,ak som doma,musim menit cez den,ak nie som doma,dam najprv tampon a potom uz len na nohavickach fungujem,dalsie dni kludne od rana do vecera 1nohavicky..ja ich rucne preperiem a bud hned na 60 stupnov periem,alebo ak nemam dalsie veci na 60 (nebudem prat 1 gatky),tak len necham preschnut a periem neskor..tieto maju v odporucani preprat rucne a potom na 60,pripadne na menej ale s nejakou dezinfekciou
@nika_val ak mam pocit mokra,musim ich uz vymenit,lebo su "plne"..ale je pravda,ze obcas prvy den,kedy mam najsilnejsi menzes,obcas ked sa postavim,citim ako "teciem",vtedy mam aj chvilu pocit vlhka ale to rychlo zmizne
Ja uz chcem postupne prejst cisto na tieto nohavicky,pre mna je to uplne top vynalez
@nelly360 tiez som bola skeptická. Mam realne vyskúšané 2 znacky a teraz som kupila zase z inej znacky. Cakam na svoje dni aby som vyskusala tu tretiu znacku. Potom dam na modreho koníka recenziu na porovnanie. Za mna je to super. Kazda znacka ma svoje pre a proti.
@greta2017 ja mam od firmy DIM a su bavlnene. Spodna cast je ako keby vystuzena vlozkou. Podla velkosti, nocne ju maju dlhsiu. Pre mna je osobny strop komfortu 10 hodin, aj pocas prvych dni. Mam nocne a denne, odlisuje sa to tou savou vrstvou, jej dlzkou aj hrubkou. Vyzeraju ako uplne bezne nohavicky, ktore nosis. Ja osobne nosim pocas prvych najsilnejsich dni nocne aj na den. V noci neriesim, to je bez problemov. Pre mna jedine minus je, ze velmi pomaly schnu a denne to periem po kazdom pouziti. Ja mam 4 denne a 4 nocne, nejak s tym viem vydrzat. Ale idealne by bolo mat asi aspon 5-6 z kazdych.Toto je jediny diskomfort, preto ich nenosim napriklad na dovolenke. Periem po kazdom pouzity v detskom pracom prasku s dezinfekciou v ruke a necham vyschnut. Minusom je aj cena, ktora sa pohybuje okolo 20 EUR za ks, podla znacky.
Mam aj plavky od Modibodi znacky, to je ale skutocne len imidzovka pri velmi slabej menstruacii, lebo ta sava vrstva ma asi milimeter. Je to len nudzovka, cez dovolenku a tak. Tieto plavky su vyrobene z klasickej plavkoviny. Neprepustia nic, ale su urcene len pri velmi miernom krvacani.
Nohavicky sa nedaju pouzit namiesto plaviek, lebo ked ich namocis do vody, tak proste zacnu pustat.
Ja som si teraz kúpila tie z dm lacnejšie pre pocit istoty v robote keď nemám stále čas behať si vymieňať tampón . A stalo sa mi že tampón nevydržal, cítila som že som pretiekla ale necítila som mokro. Proste akoby nič . Ale nosím ich len na istotu na spanie a v práci . Neviem si predstaviť v tom byt celý deň bez tampónu prišlo by mi to špinavé 🙈
Ja mam od snugg na extra silnú menštruáciu. Používam ich na noc, zatiaľ sa nestalo ze by pre tiekli co o vlozke nemôžem povedať. Ale tak po roku ich už treba vymeniť. Pohodlné sú, ale zase neviem si predstaviť ich nosiť cez deň lebo by ich bolo treba vymieňat. Celý deň to síce vydrží ale aspoň ja cítim už potom diskomfort.
@tani777 prosim ta pri ktorych je pisane, ze sa mozu prat na 60 stupnov? Nenasla som take
@tehulka2011 sovick,tie mam ja
No ja uplne neviem co si mam o tych nohavickach mysliet. Bezne nosim kalisok a ten je podla mna topka, ale kupila som si dvoje nohavicky ako poistku pocas najsilnejsich dni a na noc,na tento ucel super vec. Minuly mesiac som akurat cez menzes strasne ochorela, mala som vysoke horucky, ledva som sa postavila z postele. Tak som si povedala, ze vyskusam tie nohavicky “naostro”. Mala som ich na sebe cca 7-8 hodin. Nepretiekli, boli uplne suche, vsetko ok. Ale teda ja som v nich mala hnusny pocit po takej dobe a okrem toho som dostala nejaku mykozu alebo co. Vobec take problemy nemavam a hned na druhy den ma to tam zacalo stipat a palit, takze je to urcite z toho. Neviem ci som nieco spravila zle, ale za mna teda zla skusenost. Ono aj logicky ked tam ta krv je, hocijako aj vsiaknuta v nohavickach, tak stale tam je. A mat to take xy hodin na sebe, mne sa zda , ze tie bakterie sa tam proste musia mnozit. Ako poistka ok, ale aby som ich mohla pouzivat samotne, to by som ich musela mat aspon 5 na den v mojom pripade, aby som sa citila ok.
@betulinka1 uz mas prosim recenzie na ms nohavicky ? 🙂 zaujima ma tvoja skusenost ..
@jamurkova ano do konca tyzdna dam. Cakala som kym prejde este jedno kolo 🤣🤣ci nezmením nazor.
@betulinka1 akooo? Už muselo prejsť aj tretie kolo ;D Už skúšam nejaké aj ja, ale dnes len prvý deň 🙂
@jamurkova dievcata uz som dala na MK ale nezverejnili to. Nechapem preco a kam to mam teda dat.
Ahojte...mate nejake nove skusenosti ..s nohoavickami ?Snugs pri tych sa mi zda ta sacia vrstva nejaka kratka z predu...Menzes dostala aj moja dcera...a rada by som jej kupila to co bude bezpecne ..nepretecie a pohodlne ..dakujem...a ja tiez by som chcela prejst postupne z vloziek na gatky..Pekny dnik
Zeny kks AKO toto funguje?🙈 ja tuto 'novinku' fakt nevhapem. Dam si tie nohavicky a to je vsetko ? A menim kedy? Ja to nechapem😄