Mám problém s menštruáciou

petra372016
16. jan 2022

Ahojte. Som mladá baba 24 ročná. V decembri minulého roka sa mi narodil syn. Nakoľko dosť dlhý čas mám problémi z menštruáciou po pôrode za to že som kojila mi doktorka predpísala antiku Desiret. Ako som ju začala brať bola som strašne celé dni nervózna a unavená. A menštruáciu som vôbec nedostala. Až do teraz. Nakoľko som mala problémi z nervozitou a spaním už tabletky okolo dvoch mesiacov neberiem. Len že menštruácia mi vôbec neprišla. Pred pár dňami som mala trošku krvavý výtok. Potom to prestalo. A zase nič. Nakoľko z manželom fungujeme sexuálne mám strach že či nie som tehotná. Lebo tak rýchlo ďalšie bábo nechceme. No keby sa už stalo je samozrejmé že ho nedám preč. K doktorke som objednaná na konci februára. A teraz neviem čo robiť. Neviem či je to normálne že menštruáciu nemám. Alebo to nie je normálne. A ak aj náhodou som tehotná prečo som krvácala ten jeden deň? Neviem čo mám robiť. Či si spraviť tehotenský test alebo vydržať do kontroli. Preto sem píšem či nemala nejaká z vás takú skúsenosť.

janai1
16. jan 2022

@petra372016 však si sprav test a budeš vedieť

sharka174
16. jan 2022

Ak ešte kojíš, tak mať menstruaciu ešte nemusíš.. Urob test a uvidíš 🙂

moniocko
16. jan 2022

@petra372016 po prvom porode som nemala menštruáciu 6 mesiacov, tiež som panikarila a robila som 2x test, ale mamina mi povedala, že to je normálne, kým sa dajú hormóny zase doporiadku 🙂

ema1990
16. jan 2022

Ako bolo vyssie povedane,hormony.Ja som mala opacny problem,5 mesiacov som mala menzes 2x do mesiaca 😬

titla
16. jan 2022

@petra372016 Je upne normalne, ze este po porode menstruaciu nemas, pripadne, ze ju mas nepravidelnu.
Mne raz gynekolog vysvetloval, ze 2 roky po porode moze menstruacia chodit ako chce, pripadne uplne absentovat, ci zena koji alebo nie. Je to velmi individualne.

petra372016
autor
17. jan 2022

@sharka174 už dávno nekojim