Laparoskopia a úprava jazvy

luciabalazova
7. júl 2017

Ahojte! V utorok mam laparoskopiu,idu mi odstranit cysty,plus upravu jazvy po slepom creve. Takisto som mala zvysene onkomarkery,takze chcu aj zkontrolovat z coho to je. Ja mam ale priserny strach z narkozy. Mam male deti a som uz tak citliva,ze mi staci sa na nich pozriet,a uz mi je do placu. Strachom uz ani nespim..stale sa bojim,ze sa nepreberiem. Ma za sebou niekto podobny zakrok? Dakujem

petra9517
7. júl 2017

Ahoj, ja som bola pred nedávnom na operáciu s cystou, najskôr som šla na chirurgiu s tým že asi slepé črevo, no tam nič a po gyn.vyšetrení mi dr. povedal že mimoternicove tehotenstvo a že to musí ísť okamžite von, to si vieš predstaviť, strašný plač, strach, úzkosť...nakoľko ešte deti nemám...no tesne pred operáciou mi primár robil ešte jedno vyšetrenie a potvrdil že je to iba cysta na vaječníku, na jednej strane som sa potešila...samotná operácia nie je veľmi náročná, a keď si zvládla pôrody, toto bude pre teba nič, neboj sa, každý deň to bude pre teba lepšie a lepšie, laparoskopiou ti ostanú len dve mini jazvyčky v podbrušku, ktoré sa úplne zhoja a stratia, a po 3 dňoch pôjdeš domov...neboj sa, nie je to také vážne ako to vyzerá 🙂 drzkaj sa.