Krvavý hlien pri nepravidelnom cykle

oliv66
25. máj 2017

ahojte. vase zname priblble komentare si nechajte prosim pre seba, lebo ja sa vsetko vazne pytam, posledne 3 mesiace som mala normalne ms. no stale mi bezne meska aj 5 dni a tak, nemam pravidelny cyklus. dnes je to 12ty den do zacatia dalsej. pila som popravde vela cervenho vina tento mesiac(prilezitosti) no a teraz som si vsimla uplne taky jemnucky krvavy hlien, ledva ho bolo vidno. tak ze ci mi moze ms zacat aj skor, ci sa nemam obavat alebo co, kedze stale mi ms meska. vdaka

deti95060810
25. máj 2017

a rýchlo do lekárne pre test. Odporúčam. To akože na začiatok....

fokuska
25. máj 2017

@oliv66 Vzdy sa pocita podla datumu poslednej menstruacie - ako vies, ze mas 12 dni DO dalsej, ked casto meska?
1. Ano, mozes dostat aj skor.
2. Moze sa jednat o ovulacny hlien, ktory moze byt spojeny s jemnym ovulacnym krvacanim (to je asi pravdepodobnejsie)

oliv66
autor
25. máj 2017

lebo si to dam do kalendara normalne ze 28 dni a od toho pocitam a niekedy meska 3dni niekedy 5. kedy ako. preto sa pytam. lebo nedostala som este tak skoro. vlastne ja som bola na wc a som si vsimla to na gatkach. a bola som potom neskor a uz som nemala nic. tak sa preto pytam @fokuska

sardinka336
25. máj 2017

@oliv66 kludne to moze byt ovulačny hlien kedze si cca v strede cyklu...

oliv66
autor
25. máj 2017

nemam si robit stresy ano?

sardinka336
25. máj 2017

@oliv66 pokial si nemala nechránený pohlavný styk tak nie...no stres

oliv66
autor
25. máj 2017

no styk som nemala este. ved vies co som pisala predosle @sardinka336

oliv66
autor
25. máj 2017

Ako si vlastne myslela ten nechrany styk? Yetaz ten posledny mesiac? Sa pytam len aby som chapala (nemala aom v9bec.no ved viea co som pisala) snad sa chapeme @sarinka336

fokuska
26. máj 2017

@oliv66 Ak si este vobec nemala styk, tak tehotna asi ze nebudes (aj ked ok, moze sa stat aj pri inych praktikach). A inak ano, ak si od poslednej menstruacie mala nechraneny styk, tak je moznost tehotenstva. U teba ale asi ide o ovulacny hlien a krvacanie (nastava priblizne v strede cyklu).

oliv66
autor
26. máj 2017

takze nemam byt v strese?

oliv66
autor
26. máj 2017

lebo mne sa nikdy take nestalo este, aspon co si pamätam takze... co si pamtam raz som dostala tak 3dni skor ms,a el to bolo uz davno, teraz mi stale meska. od poslednej ms som nemala ziadne take aktivity ze by sa nieco mohlo udiat. tak snad to je ta ovulacia @fokuska

fokuska
26. máj 2017

@oliv66 Ano, nemas byt preco v strese. Ak ti odpovede nestacia, zajdi za lekarom, vysvetli ti to, pre istotu vysetri a budes snad kludnejsia.
Z coho si vlastne chces robit stresy? Ze mas trosku nepravidelny cyklus?
Krvacanie mimo menstruacie moze byt aj znakom cysty napr., aj ked v tomto pripade je to najpravdepodobnejsie ovulacne. Lekar ti da presnu odpoved 🙂

oliv66
autor
26. máj 2017

neviem ci si si citala predosle prispevky. ja neviem mna teraz vazne dokaze vystrasit vsetlico. viem ze mam nepravidelny cyklus ale take som este nemala ze v strede nejaky svetly krvavy vytok, tak preto. a nie ja som rada ako si mi to tu popisala, ved snad to je len ta ovulacia a pockam si este tie dalsie dni na ms 🙂 @fokuska

fokuska
26. máj 2017

@oliv66 Uz som si nasla dalsie tvoje diskusie. Prestan sa prehnane pozorovat alebo zamier k psychologovi a mozno dalej k psychiatrovi, kym si rozvinies nejaku obsedanto kompulzivnu poruchu alebo nieco ine.

oliv66
autor
26. máj 2017

Viem ze som sa prilis sledovala a vela veci asi aj vsugerovala. Tak ale aspon si v obraze. Len toto sa mi eae nestalo tak som chcela nejaky nazor @fokuska