Ahojte
Chcem sa opytat brala som antibiotika proti mykoze. a taktiez vag. tablety.. beriem ich 6 den a vsimla som si ze krvacam.. este mi zostavaju 3 tablety..mam to uz nechat tak? alebo pokracovat v liecbe? a kedze som v zahranici nemozem sa tu obratit na svojho doktora..
dakujem
ak mas mykozu, bud nemas antibioticke tabletky, alebo mas debila doktora ..@katarinamarkova ma pravdu do posledneho pismena
Asi pred 4 mesiacmi som brala velmi silne lieky proti plesniam.. (TERBINAFIN ACTAVIC), Mala som ich brat 4 - 6 mesiacov, ale po dvoch mesicoch som to stopla, pretoze som si vsimla neziaduce ucinky..Vypadavanie vlasov, nafukovanie a strasne vytoky.. Nevlkadala som velky vyznam nafukovaniu a vypadavaniu vlasov ale tymto vytokom, a tak som isla na gynekologiu, vysetrili ma, urobili sono a povedali ze je vsetko v poriadku, len ze je to mykoza. Na gynekologii som bola asi 3krat a 3krat mi dali tablety do posvy. Ale vobec sa to nezlepsovalo.. Podotykam ze som v zahranici.. ked som sa vratila domov, necakala som a hned bezala k lekarovi..zistili ze mam narusenu vag. miklofloru, problemy s pankreasom a taktiez som mozno alergicka na muku, co som doposial nevedela..Mam velmi prisnu dietu, obmedzenie sladkosti, tukov a pod. Dostala som taktiez antibiotika proti bakteriam, aby sa mi nedostali do organov. plus tablety do posvy. Taktiez musim podotknut ze aj moj partner bral antibiotika.plus kazdy den beriem PROBIOTIKA
@luciferik452 u teba je potom mykoza len nasledkom totalne rozhadzanej imunity....to by chcelo dobreho imunologa...bez toho aby si si nedala do poriadku svoje telo nedas do poriadku nikdy ani ten problem s mykozou......ako aj vsetky ostatne problemy.
@luciferik452 antibiotika na mykozu? to skutocne?
antibiotika snad si brala na nieco ine....tie sa beru na bakterialne infekcie....a mykozy sa pri nich rapidne zhorsuju....
antibiotika aj tie vkladacie tabletky ti niekto predpisal?
aku presne diagnozu ti stanovil dr.?